TV TIPY 5.9. - 11.9. 2005

TV TIPY 5.9. - 11.9. 2005

VOD recenzia



5.9.
pondelok

23.35  Väznica  (Animal Factory)  USA, 2000 (JOJ)
Rebelantského mladíka Rona (Edward Furlong) už po tretí raz polícia prichytila pri predaji marihuany, a tak putuje pred súd, kde mu neľútostne naparia skutočne tvrdý trest - desať rokov za mrežami. Neskúseného a v podstate nevinného chalana si pod ochranné krídla vezme skúsený, neľútostný a tvrdý Earl Copan (Willem Dafoe), ktorý už sedí osemnásť rokov. K Ronovi má priam otcovský vzťah a vysvetľuje mu pravidlá života vo väzení, ako sa musí vyhnúť napadnutiu a znásilneniu. Ronov právnik pracuje na tom, aby ho čo najskôr z väzenia dostal. A to skôr, ako ho zabijú či sa z neho samého stane rovnaké zviera... Známy herec nezávislých filmov Steve Buscemi vo svojom druhom režijnom počine takmer dokumentárnym spôsobom oboznamuje diváka so svetom, kam sa väčšina z nás pravdepodobne nikdy nedostane.

00.20  Mária, kráľovná škótska  (Mary, Queen of Scots)  VB, 1971 (Markíza)
Táto historická dráma zobrazuje obdobie, kedy Mária Stuartovna (Vanessa Redgraveová) po smrti svojho manžela odchádza naspäť do Škótska. Tam si nárokuje právo na trón, pričom musí bojovať so svojou sesternicou,  kráľovnou Elizabetou I. (Glenda Jacksonová).  Po svadbe so škótskym lordom sa im narodí syn, okamihy šťastia však opäť vystrieda jej neúnavná snaha získať trón, pričom ďalším dedičom kráľovskej koruny by bol jej syn. Bojuje teda nielen s kráľovnou Elizabetou, ale aj s bratom Jamesom a protestantmi, ktorý zavraždia jej manžela. Rozpory vyústia do stavu, že kráľovná dá Máriu Stuartovnu uväzniť a následne popraviť sťatím. Jej syn -James I. - sa 16 rokov po matkinej smrti predsa len stáva anglickým kráľom...


6.9.
utorok

22.00  Divokosť v srdci  (Wild at Heart)  USA, 1990 (Dvojka)
Lula Fortune (Nicolas Cage) a Sailor Ripley (Laura Dern) sú mladí, plní lásky a túžbe po dobrodružstve. Z neznámych príčin je však pre Lulinu matku čo i len pomyslenie na vzťah jej dcéry so Sailorom nemožné. Preto si najme muža, ktorý má Sailora zlikvidovať. Sailor však nájomného vraha v sebeobrane zabije a dostáva sa preto do väzenia. Keď ho na podmienku prepustia, s Lulou sa vyberú na divokú jazdu do horúcej Kalifornie... Kultový film Davida Lyncha.

22.35  Intímne detaily  (Up Close & Personal)  USA, 1996 (Markíza)
Režiséra Johna Avneta (Uprising - Povstanie) zaujal námet ľúbostného príbehu z uponáhľaného sveta televízneho spravodajstva. Film Intímne detaily je nakrútený podľa bestselleru Joan Didionovej a Johna Dunneho a čerpá zo skutočnej udalosti. Mladá a nesmelá reportérka sa  zoznámi s mužom  svojich snov, ktorému nevyšla kariéra podľa vlastných predstáv.  Práve on sa stane motorom jej pracovných ambícií, pretože chce, aby uspela tam, kde on zlyhal. Pod jeho vedením sa z nej stane populárna televízna reportérka a naviac sa do svojho partnera zamiluje. Avšak v okamihu, keď sa plameň ich lásky rozhorí naplno, zasiahne osud. V hlavných úlohách sa predstaví Robert Redford a Michelle Pfeiffer.

TV Tipy 5.9. - 11.9. 2005 TV Tipy 5.9. - 11.9. 2005

7.9.
streda

20.30  Rodinné tajomstvá 1.časť  SR, 2005 (Jednotka)
Veci, ktorými žijeme, ale nechceme o nich hovoriť. Každý z nás si ich stráži akoby to boli tie najväčšie tajomstvá. Veď nakoniec: čo iné má dnes pre nás výnimočnú hodnotu. Je to niečo, čo je iba naše. Naše vzťahy. Naše túžby. Naše lásky. Naše šťastie, nádej, ale aj beznádej a smola. To je to najosobnejšie, čo nám v našich životoch ostalo. Ani oni nie sú výnimoční. Sú presne ako my. Psychoanalytička Eva Košická (Jana Hubinská) a advokát Drahoš Košický (Boris Farkaš) ako ústredné postavy seriálu, v ktorom uvidíte všetko, čím žijete a s čím sa stretávate. Aj oni majú deti, priateľov a známych. Od dnešného dňa sa s nimi budeme stretávať a spoznávať ich problémy. Tí všetci chcú žiť tak, ako najlepšie vedia. Nie každý deň však všetko vychádza podľa našich predstáv... Potvrdia sa chýry o filmových kvalitách nového seriálu verejnoprávnej televízie? Nakoľko dokázal režisér Superstar Peter Ňunez pracovať so seriálovým rozprávaním hranej tvorby? Sme zvedaví...

21.50  Vlčie diery  SR, 1948 (Dvojka)
Dramatický príbeh z obdobia SNP odohrávajúci sa v malej slovenskej dedine, zachytáva tragický osud vdovy Svrčinovej a jej štyroch synov bojujúcich na strane partizánov proti nemeckým okupantom. Dráma režiséra Paľa Bielika je druhým povojnovým slovenským dlhometrážnym filmom a zároveň divácky najúspešnejším slovenským filmom vôbec (v českých a slovenských kinách ho videlo spolu 4 023 900 divákov!).


8.9.
štvrtok

22.00  Talentovaný pán Ripley  (The Talented Mr. Ripley)  USA, 1999 (JOJ)
Po 9-oscarovom Anglickom pacientovi prichádza režisér Anthony Minghella opäť s filmom, kde hlavnému hrdinovi chýba tvár. Nie fyzicky, ale duševne. Pretože Talent pána Ripleyho (distribučný názov snímky v našich kinách) je drámou, ktorej hrdina je ako chameleón meniaci sa od situácie k situácii, a tak svoju pravú existenciu nikdy neodhalí. Tom Ripley (Matt Damon) je bystrý a charizmatický mladý muž, ktorý pracuje ako poslíček a pianista. Jedného dňa si požičia cudzie sako, a preto ho omylom považujú za študenta Princetonu. Keď ho osloví otec jedného zo študentov, Tom predstiera, že ho pozná. Pán Greenleaf ho požiada, aby sa za finančnú odmenu vybral do Talianska a jeho márnotratného syna Dickieho Greenleafa (Jude Law) presvedčil na návrat domov. Tom Dickieho nájde, spriatelí sa s ním a s jeho priateľkou Marge (Gwyneth Paltrowová), a všetci traja si užívajú. Po čase sa Dickie rozhodne Toma zbaviť, pretože ich už nudí. Tom, ktorý si rýchlo zvykol na prepych, sa však luxusného života nechce vzdať...

22.50  Opravár na všetko  (Afterglow)  USA, 1997 (Markíza)
Manželka úspešného podnikateľa Marianne Byronová (Lara Flynn Boyleová) je frustrovaná nedostatkom lásky a má pocit, že je zavretá v zlatej klietke. Všetky snahy prilákať  nevšímavého manžela Jeffreya (Jonny Lee Miller) do postele  končia neúspechom. Marianne zo všetkého najviac túži po dieťati, ale Jeffrey  ho  odmieta splodiť. Manželská kríza vyvrcholí otvorenou hádkou, ktorá však nič nevyrieši.  Východiskom zo zúfalej situácie je teda milenec na inzerát - opravár Lucky (Nick Nolte). Najme si ho na komplexné úpravy v luxusnej vile a rozhodne sa ho zviesť. Obaja sa čoskoro  stanú  milencami. Lenže ani Luckyho manželka Phyllis (Julie Christieová) nie je v partnerskom zväzku spokojná. V minulosti pôsobila ako nádejná herečka, darilo sa jej v pracovnom, ale i osobnom živote. Pred rokmi ich však opustila dcéra a jej odchod doteraz neprekonala. Je si vedomá i toho, že manžel je záletník a vernosť mu je vzdialeným pojmom. Znechutená jeho neskorými príchodmi domov si nakoniec vyhliadne mladého milenca. Dokonalá zápletka ponúka prekvapivé rozuzlenie... 

TV Tipy 5.9. - 11.9. 2005 TV Tipy 5.9. - 11.9. 2005

9.9.
piatok

21.00  Tiger a drak  (Crouching Tiger, Hidden Dragon)  USA, 2000 (JOJ)
Najlepší majster bojových umení stredovekej cisárskej Číny Li Mu-paj (Chow Yun-Fat) chce ukončiť svoju kariéru pre lásku ku krásnej bojovníčke Šu Lien (Michelle Yeohová), musí však pomstiť aj smrť svojho majstra a poraziť zákernú bojovníčku Nefritovú líšku (Cheng Pei-Pei), ktorá sa zmocnila tajného kódexu bojových umení z kláštora Wu-Tan. Neporaziteľný bojovník, nenaplnená láska, nesmrteľná legenda - to všetko prináša film, ktorý získal tri Zlaté glóbusy a štyri Oscary v roku 2001.

21.50  Epsteinova noc  (Epsteins nacht)  Nemecko, 2002 (Dvojka)
Originálny príspevok ku téme holocaustu a hrôz 2. svetovej vojny. Hlavným hrdinom je Jochen Epstein (Mario Adorf), ktorý sa po 15 rokoch vracia z väzenia, kde si odpykal trest za vraždu. V retrospektívnych výjavoch sa odkrývajú dôvody tejto vraždy. V deň, keď Epstein spolu so svojimi priateľmi, bratmi roseovými, s ktorými prežil hrôzy koncentračného tábora, slávi svoje prvé kresťanské Vianoce, spoznáva v kňazovi celebrujúcom vianočnú omšu dôstojníka SS lágru, žijúceho teraz pod novou identitou. traja muži kňaza konfrontujú, on sprvu všetko popiera, no v roztržke vyzradí, že akú cenu musel Epstein zaplatiť, aby zachoval svojich milovaných priateľov pri živote. Keď sa Epstein vracia z väzenia na slobodu, jeho priatelia sú už mŕtvi a on nemá žiaden zmysel života. Až stretnutie s Hannou, prvou láskou jedného z bratov, o ktorej boli presvedčení, že je mŕtva, mu dáva silu a príklad ako sa vyrovnať s temnou minulosťou a začať odznova.

23.15  Stigmy  (Stigmata)  USA, 1999 (JOJ)
Vatikánsky vyšetrovateľ, skeptický kňaz otec Andrew Kiernan (Gabriel Byrne) prešetruje tvrdenie, že v kostole malého brazílskeho mestečka vyteká z očí sôch svätcov krv. Na inom mieste, v USA, sa mladej žene Frankie Paigeovej (Patricia Arquetteová), nekonformnej a hlboko neveriacej kaderníčke, z ničoho nič zjavujú na tele stigmy, Kristove rany. Kňaz sa jej snaží pomôcť, ale Frankie nechápe prečo práve do jej tela a duše ako sprostredkovateľky sa prevtelil brazílsky kňaz, otec Alameida, čo vlastne od nej chce. Ide o zázrak? Vracia sa na Zem Ježiš Kristus? Alebo ju posadli démoni? Kiernan v úsilí vypátrať pravdu sa odváži postaviť aj proti svojim nadriadeným, ktorí sa rozhodli Frankie radšej odstrániť zo sveta. Podarí sa mu nájsť pravdu a zachrániť jej život?

01.05  Tvoji priatelia a susedia  (Your Friends and Neighbours)  USA, 1998 (Markíza)
Tvorca snímky "V spoločnosti ľudí", scenárista a režisér Neil LaBute, nakrútil svoj druhý hraný film ako moderný príbeh o amorálnosti deväťdesiatych rokov. Podrobuje intímne súžitie medzi manželmi, priateľmi i príbuznými nemilosrdnému skúmaniu, z ktorého vyplýva, že život je taký, ako si ho sami zariadime. Nevera však nie je zďaleka jedinou prísadou v kokteily súdobých mravov. Dej príbehu sa začína v momente, keď vysokoškolský profesor Jerry (Ben Stiller) navštívi s manželkou (Catherine Keenerová) svojho najlepšieho priateľa Barryho (Aaron Eckhart). Jerry sa po dlhšej odmlke pustí s Barryho manželkou Mary (Amy Brennemanová) do družného rozhovoru, počas ktorého jej navrhne tajné stretnutie. Otvorene sa jej prizná, že ho už dlhý čas priťahuje. Až teraz nabral odvahu k tomu, aby ju pozval na rande. Pre zmätenú Mary, prežívajúcu krízu v dlhoročnom a bezdetnom vzťahu, zapôsobí jeho návrh ako afrodiziakum.  Túži si život vychutnávať, experimentovať, skrátka potrebuje zmenu. A tak Jerryho ponuku bez váhania prijme.  Stanú sa milencami a svoj prehrešok sa snažia udržať v najprísnejšej tajnosti. Pravda však vyjde čoskoro najavo...


10.9.
sobota

20.00 Harry Potter a Tajomná komnata (HP and Chamber of secrets) 2002 (Markíza)
Príbeh malého kúzelníka Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) vznikol na motívy rovnomennej svetoznámej knihy škótskej spisovateľky Joanne K. Rowlingovej. Kniha sa stala doslova fenoménom. Bola preložená do viac ako 47 jazykov a len z prvého dielu sa predalo viac ako 100 miliónov výtlačkov. Práva zo sfilmovanej knihy zakúpil producent David Heyman, ktorý sa spolu so spisovateľkou nakoniec zhodli na režisérovi úspešných filmov Chrisovi Columbusovi. Harry Potter sa po prázdninách vracia do Bradavíc a nastupuje do druhého ročníka. A to i napriek varovaniu domáceho škriatka Dobbyho, podľa ktorého mu v Bradaviciach hrozí smrť. V škole kúziel a mágie sa však skutočne začnú diať čudné udalosti. Na stenách sa objavujú neznáme nápisy a niektorí študenti sú prepadávaní tajomným prízrakom. Čo s tým má spoločné Tajomná komnata? Stojí za spiknutím opäť Voldemort? Záhadu sa Harry vydáva rozlúštiť spoločne so svojimi priateľmi - Ronom (Rupert Grint) a Hermionou (Emma Watsonová).

21.05  Dokonalá búrka  (The Perfect Storm)  USA, 2000 (ČT1)
Skutočný príbeh šestice rybárov, ktorí sa na palube lode Andrea Gail vydali v októbri 1991 na more za úlovkom. Kapitán Billy Tyne (George Clooney), ktorému sa v tom roku príliš nedarilo, so zvolil cestu do nebezpečných vôd, čo sa posádke napokon stalo osudným. Katastrofický film Wolfganga Petersena (Trója).

22.00  11´ 09´´ 01 - September 11  USA, 2002 (Dvojka)
Kontroverzný film zaoberajúci sa útokom na World trade center. 11 režisérov dostalo priestor 11 minút a 9 sekúnd, aby svojim uhlom pohľadu zobrazili situácie ľudí v rôznych kútoch sveta, ktorých sa septembrové situácie nepriamo dotýkajú. Jedenásť príbehov rozličných kultúr má spoločnú tému, ale ich spracovanie a dopady na ľudí sú rôzne...

23.15  Zubaté ostrie  (Jagged Edge)  USA, 1985 (Markíza)
V San Franciscu je v sídle manželov Forresterových nájdená brutálne zavraždená Page Forresterová (Maria Mayenzetová) a jej služobná, ktoré vrah zabil loveckým nožom so zubatým ostrím. Hlavným podozrivým sa stane jej manžel Jack (Jeff Bridges). Ten bol údajne páchateľom omráčený, ale vyšetrovatelia jeho výpovedi neveria. Nakoniec má dobrý motív, pretože po Page zdedí majetok v hodnote niekoľko miliónov dolárov, ale aj vydavateľstvo, ktoré doposiaľ viedol. Okresný prokurátor Krasny (Peter Coyote) Jacka nakoniec obviní z dvojnásobnej vraždy, napriek tomu, že jeho vinu preukazujú iba nepriame dôkazy...

TV Tipy 5.9. - 11.9. 2005 TV Tipy 5.9. - 11.9. 2005

11.9.
nedeľa

15.50  Jeden deň pre starú paniu  SR, 1966 (JOJ)
Lyricko-komediálny film o láske, rodičovskom puritánstve, o nečakaných životných situáciách, i tom, že aj tá najzamotanejšia situácia môže mať dobrý koniec. Príbeh manželov Jasenkovcov, ktorí prichádzajú do Bratislavy za dcérou, sa prepletá s príbehom mladej Hedy, ktorá kvôli snúbencovej matke inscenuje fingovaný sobáš. Film režiséra Martina Hollého v hlavných úlohách s Milenou Dvorskou, Štefanom Kvietikom a Júliusom Pántikom.

17.40  A Boh... stvoril ženu  (Et Dieu... créa la femme)  Francúzsko, 1956 (ČT2)
Osemnásťročná Julietta (Brigitte Bardot) je najkrajšou ženou v Saint-Tropez. Pozná ju každý, muži ju obdivujú, ženy ohovárajú a Julietta žije tak, ako cíti, bez pretvárky a bez predsudkov. Svojou neviazanosťou provokuje každého vo svojom okolí, čo ťažko znášajú jej pestúni, ktorí si ju vzali z detského domova. Pritiahla pozornosť aj bohatého podnikateľa Erica Carradina (Curd Jürgens), ktorý plánuje veľké investície v kraji. Julietta prekročí únosnú mieru a jej rodina ju chce dať späť do útulku pre siroty, kde bude musieť zostať, než dosiahne plnoletosti. Filmom A Boh ... stvoril ženu zaistil režisér a scenárista Roger Vadim svojej budúcej manželke Brigitte Bardotovej veľkolepý úspech a popularitu.

23.05  Zázračná vychovávateľka  (The Miracle Worker)  USA, 2000 (Markíza)
Už od narodenia žije Helen Kellerová (Hallie Kate Eisenbergová) obklopená absolútnym tichom a tmou. Slepota a hluchota v  nej niekedy vyvolávali návaly zlosti, nenávisti a agresie, ktoré jej rodičia prestali ovládať. Helen ich dokázala nemilosrdne šikanovať a odmietala akúkoľvek spoluprácu. Preto si vezmú na pomoc mladú učiteľku, ktorá nestrpí rozmaznávanie, ale ani Heleninu vytrvalo zlostnú povahu. Napriek mnohým neskutočne zložitým situáciám i nedôvere rodičov malého uzurpátorského dievčatka  mladá učiteľka Annie Sullivan (Alison Elliottová) vie, že jedine teraz je šanca Helen zachrániť a prinútiť ju spolupracovať. Otec Keller (David Strathairn), ktorému sa nepáčia tvrdé a nekompromisné učiteľkine metódy, jej dá na prevýchovu Helen dva týždne. Annie si vybojuje zopár dní naviac. A je to práve Annie, ktorá dokáže Helen pomôcť pochopiť svet, ktorý nevidí a načúvať ľuďom, ktorých nepočuje...

00.10  Werckmeisterove harmónie  (Werckmeister harmóniák) Maď., 2000 (ČT2)
Do provinčného mestečka, sužovaného extrémne nízkymi teplotami, prichádza cirkus. Hlavnou atrakciou je telo veľryby v pojazdnom karavane. Na námestie prídu muži nabitý zvedavosťou a mrazom vynútenou pasivitou. Predstavenie však zrušia. Maďarský režisér Béla Tarr patrí medzi filmových tvorcov, ktorí nenakrúcajú svoje filmy často a pritom vždy vytvárajú náročnejšie poňaté diela. Asi vôbec nie je  náhodné, že je občas prezývaný "Fellini z predmestia", pretože si vo svojej tvorbe všíma predovšetkým finančne slabších vrstiev spoločnosti.


HIT TÝŽDŇA
8.9.
stvrtok

22.10  Hovor s ňou  (Hable con ella)  Španielsko, 2002 (ČT2)
Čo donúti muža starať sa o ženu v kóme, ktorú skoro vôbec nepozná? Nie je také puto príliš silné? A čo ak áno? Znakom odvážneho filmu je, že prináša viac otázok než odpovedí. Reportér Marco (Dario Grandinetti) sa zoznámi s toreádorskou hviezdou Lydiou (Rosario Flores). Obaja majú za sebou intenzívne vzťahy a ich vzájomná blízkosť sa stále narušuje odhaľovaním starých ale čerstvých rán. Lydia to nakoniec nevydrží a nechá sa nabrať býkom. Skončí v hlbokej kóme v nemocnici a Marco sa pri návštevách u nej zoznámi s ošetrovateľom Benignom (Javier Cámara), ktorý sa už štyri roky stará o inú pacientku - Aliciu (Leonor Watling), žiačku baletnej školy, do ktorej bol platonicky zaľúbený už pred jej autonehodou. Na Marcovo prekvapenie je Benigno so svojim zdanlivo nenaplneným životom maximálne spokojný a Marco začína svojho nového priateľa čoraz viac obdivovať... Réžia - nikto iný - ako Pedro Almodóvar (Všetko o mojej matke, Zlá výchova).


sHIT TÝŽDŇA
10.9.
sobota

22.00  Nohavice v pozore  (Harte Jungs)  Nemecko, 2000 (JOJ)
Florián Thomas patrí do večnej a večne sa obnovujúcej vrstvy sexuálne frustrovaných adolescentov. Jeho neukojenosť nadobudne také rozmery, že sa jeho penis rozhodne prevzať iniciatívu a začne ovládať Floriánovo konanie v nie veľmi úspešnej snahe zohnať si primeraný kus mäsa. Samotný mladík je síce zaľúbený do spolužiačky Maje, no jeho neskrotné libido ho uvádza do stále trápnejších situácií. Na pomoc mu prichádza kamarát Red Bull... Nohavice v pozore respektíve - Chalani to chcú tiež (distribučný názov z kín) je veľmi napínavý film, čím mám na mysli, že vás z neho napína na zvracanie - tak v doslovnom, ako aj prenesenom slova zmysle. Tento kus odpadu je urážkou kinematografie a jeho existencia má asi také opodstatnenie ako hudba Michala Davida alebo hocijaký iný gýč. Ide o dielo, ktoré vzniklo bez tvorivej inšpirácie mechanickým, metodickým, rutinérskym postupom. Vidieť ho znamená nechať sa prevalcovať obludným strojom na výrobu modernej lacnej konzumnej zábavy. Priemyselný prístup cítiť z každého záberu. Fekálno-genitálny humor je šitý na mieru podpriemerne bystrému neandertálcovi. Tvorcovia dobre vedia, že podobný tvor je zakliaty v každom z nás a vsádzajú na to, že dostatočnou stimuláciou prdením a rozstrekovaním telesných výlučkov sa ho podarí prebudiť k životu (ak vezmeme do úvahy, že samotné slovo humor pochádza z gréckeho výrazu označujúceho telesnú tekutinu, je zrejmé, že ich taktika nie je náhodná :-). Všetky gagy sú maximálne overené staré záležitosti, vôbec nič originálne sa nekoná. Príbeh sa potáca dopredu po úplne predvídateľnej trajektórii a jedno klišé strieda druhé v takej rýchlej postupnosti, že sa to azda ani nedá odsledovať. Je jasné, že Nohavice v pozore si svojho diváka bohužiaľ nájdu. Všetci, ktorým sa páčil "film" Baby to chcú tiež, si zrejme cestu k televízoru nájdu úplne neomylne, takisto ako fanúšikovia Klubu sráčov. Neviem a nechcem vedieť, koho táto množina zahŕňa. Ostatných by som chcel čo najdôraznejšie vystríhať - nech ste ktokoľvek, váš čas je príliš vzácny na podobné mrhanie. 

 


autor Peter Konečný 5.9.2005
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.