DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



V dnešnom prehľade vám opäť ponúkneme deväť najnovších DVD titulov nachádzajúcich sa v našich požičovniach a predajniach. Blížia sa Vianoce, máte už vybrané darčeky? S DVD nič nepokazíte...

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

BATMAN ZAČÍNA 2DVD  (recenzia filmu)

Ako malý chlapec, videl Bruce Wayne na vlastné oči vraždu svojich rodičov. Táto trauma v ňom zanechala stopy na celý život - jediné, po čom túžil, bola pomsta. Osud však chcel , že sa mu to však nikdy nepodarilo. Rozhodol sa vyhľadať pomoc a radu u Ra Al Ghula - majstra nebezpečného ale váženého kultu ninja na ďalekom východe. Po návrate do upadajúceho Gotham City, ktoré je pod nadvládou organizovaného zločinu a nebezpečných indivíduí, zistí, že ho Wayne Industries - spoločnosť, ktorú zdedil, podvádza. Pod svojim sídlom však objaví jaskyňu kde si ukryje svoj prototyp pancierovaného obleku. Stane sa tak z neho nový človek - ten, ktorý bude zasievať strach do sŕdc všetkým, ktorí konajú bezprávie - stane sa z neho Batman!!! V novom prevleku s pomocou Jima Gordona, mietneho policajta sa vydáva zastaviť ohavné indivíduá akými sú doktor a drogový díler Jonathan "Strašiak" Crane alebo mafiánsky boss don Falcone.


BUĎ V KLUDE  (recenzia filmu)

Adaptácia knihy Elmorea Leonarda "Cyťte ho!" mala pred deviatimi rokmi (v réžii Barryho Sonnenfelda) slušný úspech a keď sa sám Leonard rozhodol pokračovať v príbehoch mafiánskeho vymáhača Chiliho, ktorý sa uchytil v Hollywoode a napísal knihu Buď v pohode. Bolo len otázkou času, kedy sa na plátno opäť vrátia John Travolta a spol. Réžie sa tento krát chopil F. Gary Gray ("Vyjednávač", "Lúpež po taliansky") a okrem Travoltu uvidíme aj väčšinu starých známych.


ONG BAK  (recenzia filmu)

Najlepší akčný film všetkých čias? Nová hviezda bojových umení sa volá Tony Yaa. V malej tichej thajskej dedine jedného dňa zmizla socha Budhu zvaná ONK BAK. Kvôli vidine dobrého kšeftu ju ukradol istý obchodník. Po jeho stopách sa do Bangkoku vydá mladý Boon Ting. Nemá to ľahké, cestou má možnosť využiť svoje výnimočné schopnosti bojového umenia Muay Thai... Film oplýva nevídanými bojovými scénami, strhujúcou choreografiou. Nakrúcanie bojových scén trvalo 3 roky, hlavný predstaviteľ utrpel počas ich nakrúcania niekoľko ťažkých zranení.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

HITCH: LIEK PRE MODERNÉHO MUŽA  (recenzia filmu)

Alex "Hitch" Hitchens (Will Smith) je legendárny - a zámerne anonymný - newyorský "schôdzkológ", ktorý už pomohol nespočetným mužom získať ženu ich snov. Počas príprav jeho posledného zverenca Alberta, poddajného účtovníka, ktorého očarila príťažlivá celebrita Allegrou Coleová sa Hitch konečne stretne s rovnocenným súperom v podobe krásnej a mazanej bulvárnej novinárky Sary Melasovej, ktorá Alegru prenasleduje na každom kroku. Profesionálny starý mládenec Hitch sa do Sáry neočakávane beznádejne zaľúbi - pričom netuší, že jej najväčším sólokaprom by sa mohlo poľahky stať odhalenie najslávnejšieho manhattanského schôdzkológa.


HĽADANIE KRAJINY-NEKRAJINY  (recenzia filmu)

Johnny Depp a Kate Winslet v čarovnom príbehu o zrode jednej z najznámejších postáv sveta rozprávok - Petrovi Panovi. James Barrie žije v Londýne na začiatku 20.storočia. Ako spisovateľovi a dramatikovi sa mu veľmi nedarí. Jedného dňa stretáva očarujúcu ženu, ktorá má štyroch synov. Život s ňou a s jej deťmi sa stáva pre Barrieho silnou inšpiráciou. Nová rodina mu pomáha na tvorivej ceste do ríše fantázie, v ktorej sa zrodí Peter Pan a jeho magický svet...


KRÁĽOVSTVO NEBESKÉ  (recenzia filmu)

Málokedy sa stáva, aby film, ktorého príbeh sa odohráva pre mnohými stovkami rokov, vzbudil takú búrku protichodných názorov. Historická dráma Kingdom of Heaven, ktorej nakrúcanie skončilo minuloročné leto v Španielsku, sa však odohráva v časoch križiackych vojen, v ére drsného stretávania sa islamskej a kresťanskej kultúry. Jeho téma je aj teraz aktuálna. Hlavnú postavu obsadil Orlando Bloom, ktorý sa ako jeruzalemský kováč chopí zbrane, aby bránil svoje obkľúčené mesto pred križiackymi nájazdmi.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

TLMOČNÍČKA  (recenzia filmu)

Tlmočníčka je dráma ostrá ako britva, ktorá sa odvíja od najväčších hrozieb 21. storočia - medzinárodného terorizmu a hromadenia moci mimo ústavných mantinelov. Držitelia hereckých Oscarov Nicole Kidman a Sean Penn hrajú v Tlmočníčke súperov, ktorí sa spoločne stratia v bludisku paranoie, nebezpečných tajomstiev a hroziacich katastrof globálneho dosahu. Reťazec dramatických udalostí sa spustí vo chvíli, keď sa tlmočníčka OSN Silvia Broom prizná, že náhodou vypočula rozhovor v nezvyčajnom africkom dialekte, ktorému okrem nej rozumie málokto a ktorého obsahom bola plánovaná vražda istého afrického prezidenta.


TAKMER AKO LÁSKA  (recenzia filmu)

Obaja práve skončili vysokú školu a liečia si zlomené srdcia, keď sa stretnú a majú sex v lietadle na linke z L.A. do New Yorku. Po šiestich rokoch sa opäť stretnú aby zistili, že je to láska... Love Story tretieho tisícročia.


OCHRÁNCA  (recenzia filmu)

Summit (Vin Diesel), degradovaný príslušník špeciálnych jednotiek, sa snaží napraviť škody napáchané počas neúspešnej misie, ktorej úlohou bolo ochrániť život dôležitého vládneho vedca. Ostalo po ňom päť detí, manželka a prísne tajný experiment, ukrytý v dome. Novou Summitovou úlohou je ochrániť deti pred nepriateľmi ich zosnulého otca. Ale čoskoro zistí, že opatrovanie detí, zatiaľ čo sa ich matka snaží vypátrať vraha, je jeho najdrsnejšou misiou...

 


autor Peter Konečný 26.10.2005
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.