BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



Opäť vám prinášame aktuálny zoznam, tentoraz deviatich októbrových DVD noviniek od distribučnej spoločnosti Bonton. Výber je opäť veľmi pestrý... 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

TENKÁ ČERVENÁ LÍNIA  (Kúpiť DVD)
Námorná pechota Charlie pod vedením kapitána Starosa dostala rozkaz od brigádného generála Quintarda dobyť ostrov Guadalcanal. Prapor neuznaného podplukovníka Talla sa chystá k výsadku na ostrov. Vylodenie prebehlo bez jediného výstrelu. Vojaci prenikajú džunglou a vysokou trávou proti nepriateľovi, pomaly sa rozpútava boj na život a na smrť. Jediným heslom, ktorým sa riadia, je "pokračovať vpred a dôjsť na koniec, alebo zostať a zomrieť" ... Skvelý vojnový film s hviezdnym obsadením, film, ktorý sa stane klasikou.


PROTI MÚRU  (Kúpiť DVD)
Cahil Tomruk žije v Hamburgu zo dňa na deň. Keď jedného dňa narazí autom do steny a skoro sa pri tom zabije, ocitne sa na psychiatrickej klinike a jeho lekár sa snaží nájsť cestu z bludného kruhu pacientovej existencie. A práve tu, na nemocničnej chodbe, sa Cahil zoznámi s tureckou ženou Sibel, ktorá sa pokúsila o samovraždu. Jej rodina sa riadi tými najortodoxnejšími predstavami o postavení ženy v spoločnosti, ale Sibel zúfalo túži po voľnosti, ktorú Európanky považujú za samozrejmosť. Za jediné východisko považuje svadbu s mužom tureckého pôvodu, a preto požiada Cahila o pomoc. Ibaže oslobodiť sa z rodinných pút nie je tak ľahké, ako si predstavuje, pretože nikto sa nedokáže celkom vytrhnúť z koreňov, z ktorých vyrástol. A Sibel si v sebe nesie nielen horúce prianie získať slobodu a prekročiť hranice národnosti a náboženstva, ale tiež túžbu po láske. Režisér Fatih Akin, ktorý má zažitú osobnú skúsenosť potomka tureckých rodičov, vyrastajúceho v Nemecku, tomuto trpkému milostnému príbehu vdýchol výnimočnú autenticitu a vierohodnosť.


STRIHORUKÝ EDWARD  (Kúpiť DVD)
Kráľovstvo za ruky by dal hrdina amerického filmu, ktorý síce nie je tak úplne človek, i keď sa chová ľudskejšie ako väčšina ľudí v jeho okolí. Edward (Johnny Depp) je výtvorom starého vynálezcu, ktorý však zomrel skôr, než stačil dokončiť a nahradiť dômyselnú zostavu ostrých britiev ľudskými rukami. Edward ostal úplne sám v chátrajúcom hrade a bohvie ako dlho trvalo, než ho úplne náhodou objavila podnikavá Peggy a vzala so sebou do mesta. Aj keď Edward vyzerá ako nejaké hrozivé monštrum, v skutočnosti je dobrý, milý a veľmi plachý. Netrvá dlho a získava si obdiv a uznanie svojím strihačským umením, lenže ako to už chodí, sú aj ľudia závistliví a zlí, a chlapcova obľuba im nedá spať, obzvlášť, keď si všimnú náklonnosti, ktorú chová k peknému dievčaťu Kim. Dojemné a vizuálne nádherné dielo večného dieťaťa Tima Burtona (Veľká ryba, Mŕtva nevesta Tima Burtona, Charlie a továreň na čokoládu). 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

SPIDER-MAN 3  (Kúpiť DVD)
Pri treťom pokračovaní Spider-mana od Columbie pictures sa znova stretli herci a tvorcovia z prvých dvoch filmových trhákov pri dobrodružstvách utkaných z pavučiny tajomstiev, pomsty, lásky a odpúšťania, ktoré prinesú divákom na celom svete. Vo filme Spider-man 3 založenom na legendárnom Mervelovskom komixovom seriáli, Peter Parker nájde konečne rovnováhu medzi oddanosťou k Mary Jane a jeho povinnosťami, ktoré má ako superhrdina. No za rohom už číha nebezpečenstvo. Keď sa jeho kostým z ničoho nič zmení na farbu čiernu ako uhoľ, zväčší sa zároveň jeho sila a premení aj Petra, prebudí v ňom zlo, pomstychtivú stránku jeho osobnosti, ktorú sa snaží ovládať. Účinkom kostýmu sa Peter stáva povýšenecký a začne zanedbávať ľudí, ktorí ho majú najradšej. Je donútený vybrať si medzi príťažlivou silou nového kostýmu a tým akým býval - spravodlivým hrdinom.

VEĽKÉ PROBLÉMY V MALEJ ČÍNE  (Kúpiť DVD)
Hrdinami sú sympatický vodič nákladiaku Jack Burton, ktorému v čínskej štvrti ukradnú kamión a jeho priateľ Wang, ktorému zase priamo pred očami unesú snúbenicu. Ako sa skoro ukáže, za všetkým je LoPan, 2258 rokov starý čínsky démon, snažiaci sa dostať hmotné telo a ovládnuť svet. Aby toho dosiahol, musí obetovať dievča so zelenými očami. Smola je, že si k tomu práve vyberie Wangovú snúbenicu Miao Jin. Hrdinovia sa spoja s mágom Egg Šenom a spoločne s klanom Čing Singov sa vydajú do podzemia čínskej štvrte, aby rozpútali rozhodujúci súboj s démonickým zlom.



EXTRA ŽIVOT  (Kúpiť DVD)
Cameron Diaz a Ewan McGregor tvoria v netradičnej romantickej komédií dvoch milencov unikajúcich pred svojím osudom. Celine je roztopašná bohatá mladá dáma, ktorú len pomyslenie na zablokovanú platobnú kartu privádza do zúfalstva. Robert, ktorému šťastie v živote dvakrát neprialo, pracuje ako údržbár a sníva o tom, že raz napíše ten najväčší americký brakový román všetkých čias. Tieto dve osobnosti spája iba jedna vec, a to nespútaná túžba po „extra živote“. Keď jedného dňa Robert Celine unesie, ich túžba sa stáva realitou. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

ŽIŤ A ZOMRIEŤ V L.A.  (Kúpiť DVD)
Federálny agent Richard Chance (William L. Petersen) má na konte zopár nevyriadených účtov a riadiť sa ohranými pravidlami ho už značne unavuje. Jeho svedomie mu povoľuje vydierať krásne ženy, neposlúchať príkazy nadriadených či rútiť sa plnou rýchlosťou po preplnenej diaľnici v protismere. Prisahal totiž, že pomstí vraždu svojho priateľa a kolegu, ktorého má na svedomí falšovateľ peňazí (Willem Dafoe). Posadnutosť po odplate však môže šancu na úspech raz a navždy zničiť. Akčný thriller od oscarového režiséra Williama Friedkina (Francúzska spojka, Vyháňač diabla).


ROMANCE ZA KORUNU  (Kúpiť DVD)
Romantický muzikál z roku 1975 zachytáva prvé stretnutie mladých učňov, Pidi a Maruny, a ich neuveriteľné príhody, ktoré prežijú behom jedného večera a noci. Prvotné nedorozumenie zapríčiní, že sa Píďa zhodou okolností stane spoločníkom niekoľkých obľúbených hviezd vtedajšej českej populárnej hudby, a je mu tak umožnené nahliadnuť do zákulisia ich práce.


SILA ŽIVOTA  (Kúpiť DVD)
Režisér filmu Poltergeist a spoluautor Votrelca prinášajú vzrušujúce sci-fi dobrodružstvo nabité akciou a napätím. Ohromujúce špeciálne efekty, ktoré pochádzajú z dielne držiteľa Oscara, Johna Dykstra, robia z tohto diela fantastický sci-fi počin, ktorý ponúka vzrušenie ako z iného sveta.


autor Michal Šmajda 10.10.2007
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.