TV TIPY 25.2. - 2.3. 2008

TV TIPY 25.2. - 2.3. 2008

VOD recenzia



25.2.
PONDELOK

22:00 Konečne nedeľa! (Vivement dimanche!), Francúzsko, 1983 (Dvojka)
Majiteľ realitnej agentúry Julien Vercel je podozrivý z vraždy svojej manželky Marie-Christine a jej milenca Claudea Massouliera. Všetky dôkazy svedčia proti nemu, keď náhle prichádza obvinenie z ďalšej vraždy. Julien si nevie rady a rozhodne sa pred políciou ujsť. Jedine Julienova sekretárka Barbara Beckerová verí v nevinu svojho šéfa. A pretože je nielen profesionálnou sekretárkou, ale aj amatérskou detektívkou, na vlastnú päsť sa podujme vypátrať skutočného vraha. Jeho stopy ju z Paríža zavedú až do kriminálneho podsvetia juhofrancúzskeho mesta Nice. Posledný film režiséra Francoisa Truffauta je poctou kriminálnym príbehom majstra napätia Alfreda Hitchcocka.

22:25 Policajt alebo darebák (Flic ou voyou), Francúzsko, 1979 (Čt1)
Do Nice prichádza inkognito divízny komisár oddelenia vnútorného vyšetrovania Stan Borowitz, špecialista na čistky vo vnútri polície. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že nedávno zavraždený komisár Bertrand bol v úzkom spojení s miestnou mafiou. A nie je zďaleka sám. Policajní inšpektori Rey a Massard sú do vraždy priamo zapletení, je teda nutné ich usvedčiť a políciu očistiť. Borowitz má vlastné netradičné prostriedky a postupy a rozhodne sa vyvolať vojnu gangov.

00:15 Zlaté časy rozhlasu (Radio Days), USA, 1987 (Čt2)
V tomto filme sa scenárista a režisér Woody Allen vracia do dôb, kedy rozhlas býval ešte kráľom, kedy vstupoval do domácností Newyorčanov, pôsobil na ich sny a túžby, ovplyvňoval ich životný štýl. Tvorca sa nevyhýba prvkom nostalgie, uchováva si však zmysel pre komediálnu konštrukciu príbehu, najevidentnejšie v rovine dialógov postáv. Skrz veselé aj trápne osudy jednej židovské rodiny na prelome 30. a 40. rokov nenápadne načrtáva portrét americkej spoločnosti, chystajúcej sa na vstup do vojny.


26.2.
UTOROK

22:00 Nemecko v roku nula (Germania anno zero), Tal/Nem/Fran, 1948 (Dvojka)
Hrdinom tragického príbehu o ľuďoch zlomených vojnou je dvanásťročný Edmund, ktorý žije v ruinách vojnou zničeného Berlína. Aby pomohol sebe a svojej rodine prežiť, musí vymýšľať rôzne triky a drobné podvody. Edmunda jeho výchova v duchu národného socializmu nepripravila na porážku Nemecka a musí sa s ňou preto vyrovnávať po svojom. Jeho sestra pre peniaze predáva vlastné telo a Edmund tiež robí čo môže. Jedného dňa stretne pána Henninga, svojho bývalého učiteľa, a rád by u neho našiel podporu v ťažkej situácii. Učiteľ však i po vojne zostáva skalopevne presvedčený o správnosti nacistickej demagógie. Podľa Henningovej rady Edmund uplatní Darwinovu doktrínu o prirodzenom výbere, ktorú prevzali i nacisti, a zabije svojho invalidného otca. Jeho zmätená detská duša sa však po tomto čine nedokáže vyrovnať so svojím svedomím a tak nakoniec spácha samovraždu. Film ukazuje tragické následky vojny na dušiach tých najkrehkejších - detí, ktoré po zlyhaní generácie otcov nemá kto naučiť, ako žiť v novom svete.

23:25 Vtedy v Amerike 1/2 (Once Upon a Time in America), USA/Tal, 1984 (Jednotka)
Dlhých dvanásť rokov trvali prípravy na scenári filmu, ktorý pre jeho režiséra Sergia Leoneho predstavuje splnenie svojho sna. Táto legenda westernu svoj námet nosila v hlave takmer celý život. Dokonca sa traduje, že Leone si vyhradil na stretnutie s producentom štyri hodiny, kde mu vyrozprával príbeh obraz po obraze. Preto nemôže byť divu, že tento film patrí k lahôdkam žánru krimi.

00:50 V úlohe kaskadéra (The Stunt Man), USA, 1980 (Joj)
Cameron je bývalý vojak, ktorý sa skrýva pred políciou. Jedného dňa sa ocitne pri nakrúcaní filmu v morskom letovisku a režisér mu ponúkne, aby pre neho pracoval ako kaskadér a nahradil herca, ktorý sa utopil. Keďže Cameron potrebuje úkryt, prácu prijíma, no postupne začne mať obavy, že režisér pre neho vymyslel rovnaký koniec ako pre jeho predchodcu.

TV Tipy 25.2. - 2.3. 2008 TV Tipy 25.2. - 2.3. 2008

27.2.
STREDA

23:40 Východ slnka (Sunrise: A Song of Two Humans), USA, 1927 (Čt2)
Majstrovské dielo nemej filmovej éry natočil v Hollywoode slávny nemecký režisér Friedrich Wilhelm Murnau, autor prelomového hororového diela Upír Nosferatu. Pomocou expresívneho hereckého výrazu, ale aj nápaditou pohyblivou kamerou vytvára Murnau emočne vypäté situácie, v ktorých rozohráva veľmi široký register ľudských pohnútok a pocitov. To všetko mimoriadne kultivovaným použitím filmového jazyka - takmer každý záber v tomto filme je pôsobivým výtvarným dielom. Východ slnka je historicky jeden z prvých filmov, ktorý získal Oscara. V roku 1929, kedy sa ceny Akadémie udeľovali po prvý krát, uspel Východ slnka v troch kategóriách.

23:50 Králi bowlingu (Kingpin), USA, 1996 (Joj)
Woody Harrelson ako veľký šampión v bowlingu si ešte ani poriadne nestihol užiť slávu a už urobil chybu, ktorá ho stála sľubnú kariéru. Najbližších sedemnásť rokov predáva v obchode s bowlingovým vybavením až sa zoznámi s mladým Randym Quaidom, ktorý ako sa zdá je rodený šampión. To je šanca, na akú čakal a netrvá dlho, kým ho presvedčí, že on je tým najlepším trénerom, akého si mohol želať.


28.2.
ŠTVRTOK

23:10 Kto vie (Va savoir), Fran/Tal/Nem, 2001 (Čt2)
Talianska divadelná spoločnosť prichádza do Paríža s inscenáciou Pirandellovej hry Akú ma chceš. Predstaviteľkou hlavnej postavy a súčasne priateľkou režiséra a riaditeľa súboru Urga je Camille, jediná herečka francúzskeho pôvodu. K Parížu ju viažu staré spomienky: pred troma rokmi opustila Pierra, lebo sa jej zdalo, že jeho láska ohrozuje jej herecké ambície. Taktiež Ugo má svoje tajomstvo: do Paríža vedú stopy jeho pátrania po rukopise nevydanej Goldoniho hry, ktorú by chcel uviesť. Camille sa stretne s Pierrom, Ugo sa zoznámi s dcérou dedičky impozantnej zbierky rukopisu Dominique. Staré aj nové vášne vedú nakoniec k súboju na život a na smrť, v ktorom si každý musí ujasniť, čo vlastne chce, a pri ktorom sú mnohé životné pravdy odhalené pomocou magického fenoménu, akým je divadlo.

23:10 Vtedy v Amerike 2/2 (Once Upon a Time in America), USA/Tal, 1984 (Jednotka)
Dlhých dvanásť rokov trvali prípravy na scenári filmu, ktorý pre jeho režiséra Sergia Leoneho predstavuje splnenie svojho sna. Táto legenda westernu svoj námet nosila v hlave takmer celý život. Dokonca sa traduje, že Leone si vyhradil na stretnutie s producentom štyri hodiny, kde mu vyrozprával príbeh obraz po obraze. Preto nemôže byť divu, že tento film patrí k lahôdkam žánru krimi.

23:50 Útek (The Getaway), USA, 1972 (Joj)
Jeden z komerčne najúspešnejších filmov Sama Peckinpaha. Režisér v ňom predstavil jednu z najbrilantnejších filmových expozícii  v rámci žánru krimi. Skôr ako začneme sledovať dramatický útek na podmienku prepusteného bankového lupiča a jeho milenky nie len pred políciou, ale aj pred podvedeným skorumpovaným politikom, ktorý zariadil jeho prepustenie z väzenia, otvára Peckinpah svoj film geniálne zostrihaným prológom, dokonalo vťahujúcim nie len do odosobnenej mašinérie nápravného zariadenia, ale predovšetkým do neurotizujúceho mikrosveta hlavného hrdinu, zbaveného slobody. Po skvelo rytmicky rozohranom entrée prichádza drsná lahôdka pre milovníkov žánrového filmu o kufre s pol miliónom dolárov, sprevádzajúcim mileneckú dvojicu na úteku do Mexika, bájneho exilu všetkých amerických renegátov.

TV Tipy 25.2. - 2.3. 2008 TV Tipy 25.2. - 2.3. 2008

29.2.
PIATOK

20:00 Zelená míľa (The Green Mile), USA, 1999 (Prima)
Okolo roku 1935 v Louisiane, mladý Paul pracuje ako dozorca vo väzení pre ťažkých zločincov, ktorí sú odsúdení na smrť. Paul nie je len zamestnancom, ale bystrým pozorovateľom, ktorý citlivo vníma rázovité postavy zločincov a ich osudy. Stretáva sa napríklad s čiernym obrom Johnom, ktorý má ruky ako lopaty a je obvinený z vraždy dvoch detí. Nemôže uveriť, že človek, ktorý sa bojí spať potme by bol schopný tak hrozného činu. Je tu taktiež bláznivý psychopat prezývaný Divoký Bill, ale je tu tiež ta hrôzostrašná chodba, natrená na zeleno, ktorej všetci hovoria "Zelená míľa", je to cesta, na konci ktorej čaká smrť.

21:20 Zoznámte sa, Joe Black (Meet Joe Black), USA, 1998 (Jednotka)
Mediálny supermagnát William Parrish  vie, že mu už nezostáva veľa času. Ale že sa tak má stať už dnes, William ešte netuší. Lenže tak úspešný muž dokonale pozná úskalia akéhokoľvek vyjednávania. I keď nečakaná ponuka vychádza z úst Smrti osobne. Za odklad svojho úmrtia William súhlasí s tým, aby sa Smrť osobne mohla dozvedieť čosi viac o živote ľudí. A tak do Williamovho života vstupuje Joe Black, sympatický mladík, ktorého by ste zrejme za takého nepokladali, ak by ste vedeli, že je to “pán Smrť” osobne.

21:50 Astronauti (Astronautas), Španielsko, 2003 (Dvojka)
Príbeh zrelého muža, ktorý sa snaží zbaviť drogovej závislosti, a mladej dievčiny, ktorá bezúspešne hľadá svojho brata. Daniel, komiksový umelec, bol 10 rokov závislý na heroíne a kvôli drogám prišiel takmer o všetko. Rozhodne sa s ničivou závislosťou skoncovať prostredníctvom systematického desatora, ktoré mu poradil jeho psychiater. Má presne vymedzený denný harmonogram, spací režim, jedálniček a rôzne úkony, ktoré mu majú pomôcť postupne začať žiť normálne. Pri príležitosti nového života sa rozhodne zrenovovať svoj spustošený byt. Jedného dňa na schodisku pred dverami objaví Lauru, ktorej zomreli rodičia a ona sa rozhodla vyhľadať svojho brata - jediného živého príbuzného. Hoci ju Daniel spočiatku odmieta, stane sa neoddeliteľnou súčasťou jeho života. Pomáha mu prekonať závislosť a vrátiť mu chuť do života. Film vyniká hravým spracovaním, vizuálnou nápaditosťou a podmanivými hereckými výkonmi hlavných predstaviteľov.

22:25 Dokonalá vražda (A Perfect Murder), USA, 1998 (Markíza)
Obchodník Steven špekuloval na burze tak, že jedinou možnosťou ako odvrátiť konkurz, je vražda jeho bohaté manželky Emily. Na túto vraždu si najme milenca svojej manželky Davida, ktorého Steven vydiera. Avšak plán sa mu vymkne z ruky: naopak je to Steven, na koho padne podozrenie.

23:55 Úsvit mŕtvych (Dawn of the Dead), USA, 2004 (Prima)
Zdravotná sestra Anna, policajt Kenneth, predavač elektroniky Michael a pouličný chuligán so svojou tehotnou priateľkou sú hlavnými postavami v apokalyptickom zombie nakrútenom podľa klasickej filmovej predlohy George Romera Úsvit mŕtvych. Svet zachvátila nevysvetliteľná epidémia, ktorá likviduje svetovú populáciu – avšak mŕtvi nezomierajú! Stávajú sa zombie, ktorí sa potulujú po meste a hľadajú každú príležitosť, kde by sa dostali k mäsu a krvi zvyšnej hŕstky dosiaľ živých ľudí. Kde a  ako sa to všetko začalo, nevie nikto. Otrhaná a zúbožená skupina tých, ktorí zatiaľ prežili v jednom wisconsinskom meste, našla úkryt vo veľkom obchodnom stredisku.


01.3.
SOBOTA

20:00 Alexander Veľký (Alexander), USA / VB / Nem / Hol, 2004 (Markíza)
Výpravný historický veľkofilm mapuje život jednej z najvýraznejších postáv svetovej histórie – odvážneho a krutého dobyvateľa Alexandra Veľkého, ktorý už ako 32-ročný vybudoval najväčšie impérium všetkých čias – Ríšu Alexandra Macedónskeho. Minulosť a prítomnosť sa stretáva v mozaike triumfov a porážok, v ktorých sa premietajú spomienky na detstvo i Alexandrov vzostup k moci. Historický veľkofilm ukazuje celý Alexandrov život od dospievania, ktoré bolo naplnené snami o sláve a dobrodružstve, až po jeho osamelú a mystickú smrť.

22:00 Strach a chvenie (Stupeur et tremblements), Franc / Jap, 2003 (Dvojka)
Adaptácia autobiografického bestselleru mladej belgickej spisovateľky Amélie Nothomb spracúva jej zážitky z ročného pracovného pobytu v Japonsku. Film sa vyznačuje nesmierne duchaplným humorom, ktorý poskytuje ironický európsky pohľad na pracovnú oddanosť Japoncov, ich chápanie citov a zmysel pre hierarchiu. Práve vďaka tomuto humoru je nezvyčajnou konfrontáciou východného a západného myslenia a hodnotového rebríčka. Film si získal nesmiernu popularitu u divákov i kritiky.

22:20 Dvere v podlahe (The Door in the Floor), USA, 2004 (Čt1)
Režisér Tod Williams sa inšpiroval novelou Johna Irvinga, jedného z najväčších žijúcich svetových spisovateľov a nakrútil film Dvere v podlahe. Tento bestseller s originálnym názvom A Widow For One Year vyšiel tiež v českom vydaní Rok vdovou. Johna Irvinga poznáme aj ako autora oscarového scenára, ktorý napísala podľa vlastnej novely Pravidlá muštárne. Dvere v podlahe sa odohrávajú v bohatej štvrti v New Yorku. Zachytáva kľúčové obdobie v živote Teda Colea, známeho autora detských kníh a jeho peknej ženy Marion. Kedysi šťastné manželstvo je vinou náhlej tragédie na bode mrazu. To sú aj príčiny depresií a nevier. Ted si najme na leto mladého asistenta. Edy, ako sa chlapec volá, však zohrá veľkú úlohu pri transformácii Tedovho a Marioninho života.

TV Tipy 25.2. - 2.3. 2008 TV Tipy 25.2. - 2.3. 2008

02.3.
NEDEĽA

16:50 King Kong (King Kong), USA, 1933 (Čt2)
Slávne filmové monštrum, obrý opičí samec King Kong, vzbudzuje úžas filmových divákov už od roku 1933. Práve prvá verzia jeho príbehu sa stala nezabudnuteľnou legendou, a to navzdory dvom veľkorozpočtovým remakom z rokov 1976 a 2005. ČT uvádza film pre príležitosti 75. výročia jeho premiéry, ktorá sa konala 2. marca 1933 v newyorskej Radio City Music Hall a v Roxy Theatre. Premiéra v dvoch kinách súčasne bola na tú dobu neobyčajnou udalosťou. Film režisérskej dvojice Merian C. Cooper a Ernest Schoedsack sa stal senzáciou. Napriek hospodárskej kríze s 25 percentnej nezamestnanosti, na King Konga chodili zástupy ľudí. Film omráčil vtedajších divákov nevídanými trikovými efektmi.

23:45 Volavka 3 (Mou gaan dou III: Jung gik mou gaan), Hong Kong, 2003 (Film+)
Volavka 3 je paralelou všetkých troch častí a vedie k  poslednému zúčtovaniu. Po smrti Yana je Ming preložení na miesto obyčajného policajného úradníka. Vzápätí prichádza do policajného zboru Yeung, ktorého Ming pozná a dlhšiu dobu ho sleduje. Napriek svojmu preveleniu začne sledovať Yeunga na vlastnú päsť. K tomuto tajomnému mužovi postupne začnú viesť všetky cesty z podsvetia, špinavých obchodov a vrážd  

01:30 Danton (Danton), Fran/Pol/SRN, 1983 (Joj)
Adaptácia divadelní hry Stanislawa Przybyszewského, v ktorej tvorcovia evokujú situáciu z parížskej jari 1794. Rozprávanie sa sústreďuje na spor dvoch rozdielnych osobností revolúcie - Robespiera a Dantona, ktorý sa stane obeťou politického procesu, je zmetení z výšin pýchy, moci a bohatstva - a svoju závratnú kariéru skončí na popravisku. Film sa opiera o režisérovo inscenačné majstrovstvo, brilantné dialógy a vynikajúce herecké výkony predstaviteľov hlavných úloh. 


HITY TÝŽDŇA 

Tento týždeň to s nami televízne stanice myslia dobre, takže skvelý film sa ujde na každý deň..

25.2.
PONDELOK

22:00 Konečne nedeľa! (Vivement dimanche!), Francúzsko, 1983 (Dvojka)
Majiteľ realitnej agentúry Julien Vercel je podozrivý z vraždy svojej manželky Marie-Christine a jej milenca Claudea Massouliera. Všetky dôkazy svedčia proti nemu, keď náhle prichádza obvinenie z ďalšej vraždy. Julien si nevie rady a rozhodne sa pred políciou ujsť. Jedine Julienova sekretárka Barbara Beckerová verí v nevinu svojho šéfa. A pretože je nielen profesionálnou sekretárkou, ale aj amatérskou detektívkou, na vlastnú päsť sa podujme vypátrať skutočného vraha. Jeho stopy ju z Paríža zavedú až do kriminálneho podsvetia juhofrancúzskeho mesta Nice. Posledný film režiséra Francoisa Truffauta je poctou kriminálnym príbehom majstra napätia Alfreda Hitchcocka.

26.2.
UTOROK

22:00 Nemecko v roku nula (Germania anno zero), Tal/Nem/Fran, 1948 (Dvojka)
Hrdinom tragického príbehu o ľuďoch zlomených vojnou je dvanásťročný Edmund, ktorý žije v ruinách vojnou zničeného Berlína. Aby pomohol sebe a svojej rodine prežiť, musí vymýšľať rôzne triky a drobné podvody. Edmunda jeho výchova v duchu národného socializmu nepripravila na porážku Nemecka a musí sa s ňou preto vyrovnávať po svojom. Jeho sestra pre peniaze predáva vlastné telo a Edmund tiež robí čo môže. Jedného dňa stretne pána Henninga, svojho bývalého učiteľa, a rád by u neho našiel podporu v ťažkej situácii. Učiteľ však i po vojne zostáva skalopevne presvedčený o správnosti nacistickej demagógie. Podľa Henningovej rady Edmund uplatní Darwinovu doktrínu o prirodzenom výbere, ktorú prevzali i nacisti, a zabije svojho invalidného otca. Jeho zmätená detská duša sa však po tomto čine nedokáže vyrovnať so svojím svedomím a tak nakoniec spácha samovraždu. Film ukazuje tragické následky vojny na dušiach tých najkrehkejších - detí, ktoré po zlyhaní generácie otcov nemá kto naučiť, ako žiť v novom svete.

27.2.
STREDA

23:40 Východ slnka (Sunrise: A Song of Two Humans), USA, 1927 (Čt2)
Majstrovské dielo nemej filmovej éry nakrútil v Hollywoode slávny nemecký režisér Friedrich Wilhelm Murnau, autor prelomového hororového diela Upír Nosferatu. Pomocou expresívneho hereckého výrazu, ale aj nápaditou pohyblivou kamerou vytvára Murnau emočne vypäté situácie, v ktorých rozohráva veľmi široký register ľudských pohnútok a pocitov. To všetko mimoriadne kultivovaným použitím filmového jazyka - takmer každý záber v tomto filme je pôsobivým výtvarným dielom. Východ slnka je historicky jeden z prvých filmov, ktorý získal Oscara. V roku 1929, kedy sa ceny Akadémie udeľovali po prvý krát, uspel Východ slnka v troch kategóriách.

28.2.
ŠTVRTOK

23:50 Útek (The Getaway), USA, 1972 (Joj)
Jeden z komerčne najúspešnejších filmov Sama Peckinpaha. Režisér v ňom predstavil jednu z najbrilantnejších filmových expozícii v rámci žánru krimi. Skôr ako začneme sledovať dramatický útek na podmienku prepusteného bankového lupiča a jeho milenky nie len pred políciou, ale aj pred podvedeným skorumpovaným politikom, ktorý zariadil jeho prepustenie z väzenia, otvára Peckinpah svoj film geniálne zostrihaným prológom, dokonalo vťahujúcim nie len do odosobnenej mašinérie nápravného zariadenia, ale predovšetkým do neurotizujúceho mikrosveta hlavného hrdinu, zbaveného slobody. Po skvelo rytmicky rozohranom entrée prichádza drsná lahôdka pre milovníkov žánrového filmu o kufre s pol miliónom dolárov, sprevádzajúcim mileneckú dvojicu na úteku do Mexika, bájneho exilu všetkých amerických renegátov.

29.2.
PIATOK

23:55 Úsvit mŕtvych (Dawn of the Dead), USA, 2004 (Prima)
Zdravotná sestra Anna, policajt Kenneth, predavač elektroniky Michael a pouličný chuligán so svojou tehotnou priateľkou sú hlavnými postavami v apokalyptickom zombie natočenom podľa klasickej filmovej predlohy George Romera Úsvit mŕtvych. Svet zachvátila nevysvetliteľná epidémia, ktorá likviduje svetovú populáciu – avšak mŕtvi nezomierajú! Stávajú sa zombie, ktorí sa potulujú po meste a hľadajú každú príležitosť, kde by sa dostali k mäsu a krvi zvyšnej hŕstky dosiaľ živých ľudí. Kde a ako sa to všetko začalo, nevie nikto. Otrhaná a zúbožená skupina tých, ktorí zatiaľ prežili v jednom wisconsinskom meste, našla úkryt vo veľkom obchodnom stredisku.

01.3.
SOBOTA

22:00 Strach a chvenie (Stupeur et tremblements), Fran/Jap, 2003 (Dvojka)
Adaptácia autobiografického bestselleru mladej belgickej spisovateľky Amélie Nothomb spracúva jej zážitky z ročného pracovného pobytu v Japonsku. Film sa vyznačuje nesmierne duchaplným humorom, ktorý poskytuje ironický európsky pohľad na pracovnú oddanosť Japoncov, ich chápanie citov a zmysel pre hierarchiu. Práve vďaka tomuto humoru je nezvyčajnou konfrontáciou východného a západného myslenia a hodnotového rebríčka. Film si získal nesmiernu popularitu u divákov i kritiky.

02.3.
NEDEĽA

16:50 King Kong (King Kong), USA, 1933 (Čt2)
Slávne filmové monštrum, obrý opičí samec King Kong, vzbudzuje úžas filmových divákov už od roku 1933. Práve prvá verzia jeho príbehu sa stala nezabudnuteľnou legendou, a to navzdory dvom veľkorozpočtovým remakom z rokov 1976 a 2005. ČT uvádza film pre príležitosti 75. výročia jeho premiéry, ktorá sa konala 2. marca 1933 v newyorskej Radio City Music Hall a v Roxy Theatre. Premiéra v dvoch kinách súčasne bola na tú dobu neobyčajnou udalosťou. Film režisérskej dvojice Merian C. Cooper a Ernest Schoedsack sa stal senzáciou. Napriek hospodárskej kríze s 25 percentnej nezamestnanosti, na King Konga chodili zástupy ľudí. Film omráčil vtedajších divákov nevídanými trikovými efektmi.


autor Tomáš Daneček 25.2.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.