BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



Snažili sme sa pre Vás vybrať to najlepšie, čo aktuálna DVD ponuka spoločnosti Bonton prináša. Nech sa páči...

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

ONCE  (Kúpiť DVD)
On je pouličný muzikant a občas si privyrába v dielni svojho otca. Jeho snom je živiť sa hudbou, ale vôbec sa mu to nedarí. Ona je výborná pianistka z Čiech, ktorá odišla do Írska kvôli obžive a predáva na ulici ruže. Tí dvaja sa samozrejme stretnú a zistia, že ich spoločná hudba má takú silu, že sa im podarí získať peniaze nielen na prenájom štúdia, kde natočia spoločnú platňu, ale tiež priazeň a obdiv všetkých, ktorí sa na jej vzniku podieľajú. Obaja si čoskoro uvedomia, že takého človeka, akým je ten druhý, sa im v živote podarí stretnúť iba raz. Jeho znovu nadobudnutá sloboda a jej minulé záväzky však oboch postavia pred rozhodnutie, čo sú pre seba ochotní obetovať a či vôbec majú možnosť zostať spolu. Film vznikol s neuveriteľne nízkym rozpočtom priamo v uliciach Dublinu, v autentických interiéroch a s nehercami. V januári 2007 získal divácku cenu na jednom z najprestížnejších filmových festivalov v americkom Sundance. Nasledovalo uvedenie do amerických kín, kde sa film stal nečakaným hitom. Pesnička „Falling Slowly“ bola len prednedávnom ocenená Oscarom za najlepšiu filmovú pieseň roka.


LETNÁ LÁSKA  (Kúpiť DVD)
Karel Roden, Val Kilmer a Boguslaw Linda sa predstavujú v hlavných úlohách alegorického westernu o láske, bolesti, odplate a smrti. Do mesta prichádza cudzinec s mŕtvolou hľadaného muža, aby za ňu zinkasoval vypísanú odmenu. Miestny šerif - alkoholik, ale cudzinca zatiahne do masochistickej hazardnej hry, v ktorej ho o mŕtvolu pripraví. Keď potom naviac cudzinec strávi noc so ženou, po ktorej túži práve šerif, je jasné, že sa z neho stane štvanec. Šerif postaví oddiel bojovných mužov a postaví sa na jeho čelo. Impozantný hon na človeka sa môže začať.


SUPERBAD  (Kúpiť DVD)
Vo filmovej aj televíznej tvorbe Judda Apatowa nájdeme tak kontroverzné, ako aj veľmi emocionálne diela. Ako scenárista a režisér filmov Nabuchaná a 40 rokov panic, producent hitových komédií ako Ricky Bobby: Najrýchlejší jazdec a autor veľmi úspešných televíznych seriálov si získal povesť niekoho, kto je schopný úspešne prepojiť sentimentalitu a surovosť. Superbad je varujúcim príbehom dvoch dospievajúcich chlapcov tesne pred maturitou. Sú na sebe strašne závislí, ale teraz by mal každý z nich ísť na inú vysokú školu a čaká ich odlúčenie. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a hanblivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posadnutý dievčatami. Vo filme sledujeme ich zúfalé pokusy zapôsobiť na objekty ich túžob behom jedinej príšernej, potupnej noci, na ktorú po zbytok života vďačne spomínate.

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

GYMPL  (Kúpiť DVD)
Komédia o študentoch, učiteľoch, rodičoch a grafitoch... Pedantný fyzikár (Milan Šteindler), strnulý češtinár (Jiří Schmitzer), telocvikár (Martin Zbrožek), ekologický učiteľ výtvarnej (Tomáš Matonoha), riaditeľka školy (Eva Holubová) a ďalší učitelia podľa svojich predstáv formujú študentov na tak trochu zastaralom gymnáziu. A tak málokoho štúdium naozaj baví a zaujíma. Petr (Tomáš Vorel jr.) a Michal (Jiří Mádl) do školy radšej nechodia a ak tam už náhodou zavítajú, tak celé hodiny prespia, pretože po nociach maľujú graffiti. To je to jediné, čo ich okrem dievčat zaujíma. Nebezpečné výpravy na strechy domov, ilegálne výlety do tunelov metra, dramatické lezenie na komín... Napätie, riziko zatknutia a naháňačky s políciou sú skutočné, zábavné i kruté. A tak niet divu, že sa ich bezradní rodičia (Zuzana Bydžovská, Tomáš Hanák, Jan Kraus, Ivana Chýlková) večne stresujú a občas sa v záujme doštudovania svojich nepodarených potomkov spoja s profesormi.


FRANKENSTEIN  (Kúpiť DVD)
Robert De Niro, Kenneth Branagh, Tom Hulce, Helena Bonham Carter, Aidan Quinn, Ian Holm a John Cleese účinkujú v preslávenej adaptácií románu Brama Stokera Frankenstein. Podobne ako v predlohe, i tu je ústrednou postavou mladý doktor Frankenstein, ktorý vďaka svojej posadnutosti smrťou stvoril nový život. Ale „netvor“ zostavený z mŕtvych tiel, ktorému jeho autor vložil do hlavy mozog geniálneho vedca, je rovnako len ohavná napodobenina človeka. Keď si netvor uvedomuje fakt, že ho ľudia medzi seba nikdy neprijmú, rozhodne sa svojmu stvoriteľovi aj jeho rodine pomstiť. Film Frankenstein ponúka citovo spletitý príbeh plný skutočnej hrôzy. Réžia: Kenneth Branagh.


ZLOVESTNÉ TICHO  (Kúpiť DVD)
Od chvíle, kedy sa Mary Shaw stala obeťou vraždy, prenasledujú malé mesto Ravens Fair záhadné a kruté úmrtia. Keď ale brutálnym spôsobom zomiera ďalšia z miestnych obyvateliek, jej manžel sa rozhodne tajomstvá desivej legendy Mara Shaw odkryť. Podarí sa mu odhaliť i dôvod, kvôli ktorému v blízkosti Mary Shaw nesmiete nikdy kričať?

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

S NASADENÍM ŽIVOTA  (Kúpiť DVD)
Agent tajnej služby Frank Horrigan (Clint Eastwood), sužovaný svojím zlyhaním pri ochrane JFK, dostane druhú šancu, keď 30 rokov od atentátu v Dallase ohrozuje prezidentov život profesionálny zabijak Mitch Leary (John Malkovich), bývalý príslušník CIA, ktorý sa zaprisahal, že najmocnejšieho muža planéty zabije. Film je príbehom muža, hľadajúceho vlastné vykúpenie. Musí zachrániť život najvyššiemu americkému predstaviteľovi, aj keby mal obetovať svoj vlastný. Frank pritom naráža na odpor vlastných kolegov, ktorí neschvaľujú jeho konfrontačný postoj a nie sú presvedčení, že Leary predstavuje skutočnú hrozbu. Horrigan sa musí vysporiadať s trvalou kritikou nadriadených i zvrátenou psychológiou profesionálneho zabijaka. Leary vie o Horriganovej minulosti a využíva ju k tomu, aby ho vyvádzal z miery v ich smrteľnej hre na mačku s myš.


PĚSTI VE TMĚ  (Kúpiť DVD)
Dej filmu sa odohráva v polovičke 30. rokov, keď si Európa začína uvedomovať nebezpečia nacistickej hrozby, a keď politika preniká aj do športu. Hlavný hrdina fiktívneho príbehu, šampión v boxu Vilda Jakub, sa stretáva s Nemcom Kurtom Schallerom. Nacisti sú rozhodnutí použiť v záujme víťazstva svojho majstra aj tie najšpinavejšie prostriedky. Vilda postupne prekukne ich hru, nedokáže si ale predstaviť jej tragické následky. Sústredí sa predovšetkým na prípravu životného zápasu a zároveň sa rozhoduje medzi dvomi láskami: nemocničnou sestrou Blankou a fatálnou ženou, populárnou filmovou herečkou Emou Gabrielovou.


BEZSTAROSTNÁ JAZDA  (Kúpiť DVD)
Dvaja motorkári, Billy a Wyatt, prezývaný kapitán Amerika, sa vydávajú z Los Angeles na cestu naprieč Amerikou až do New Orleansu, aby našli skutočný zmysel života. Na svojej púti za vnútornou slobodou prechádzajú cez množstvo miest a okrem iných stretávajú mladého právnika Gergea (Jack Nicholson) či dve prostitútky. Kultový road-movie debutujúceho režiséra Dennisa Hoppera, ktorého posolstvo je nadčasové a aktuálne i dnes.


autor Michal Šmajda 9.4.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.