DVD OD MAGIC BOXU

DVD OD MAGIC BOXU

článok



V aktuálnej ponuke sa nachádza deväť čerstvých DVD titulov od spoločnosti Magic Box. Výber je len na vás. Nech sa páči.

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

BEOWULF (2 DVD)  (Kúpiť DVD)
Neobvyklá adaptácia jedného z najklasickejších svetových dobrodružstiev. Nový pohľad na legendárny epický príbeh o dobrodružstvách Beowulfa, hrdinského bojovníka, ktorý ochráni kráľovstvo pred krvilačným netvorom a stane sa kráľom. Réžia: Robert Zemeckis (Forrest Gump, Stroskotanec).


SEJMI JE VŠECHNY  (Kúpiť DVD)
Pán Smith (Clive Owen) je najnaštvanejší drsňák na svete. Ani sám nevie ako, no zrazu sa ocitne v situácii, kedy musí ochrániť tú najnevinnejšiu vec zo všetkých – novorodenca. Dieťa, ktorému Smith uprostred prestrelky pomôže na svet, je terčom útokov nekonečného prúdu zabijakov, ktorých vedie záhadný pán Hertz (Paul Giamatti). Uprostred spŕšky guliek a zoči-voči každej možnej permutácii prestrelky, akú si len dokážete predstaviť, nájde Smith neobvyklého spojenca – prostitútku DQ (Monica Bellucci). Aby žiaden člen tejto zvláštnej rodiny neskončil na nesprávnej strane guľky, musí Smith čo najskôr vyriešiť záhadu, prečo chce niekto zabiť nevinné dieťa..


ZABITIE JASSEHO JAMESA ZBABELCOM ROBERTOM FORDOM  (Kúpiť DVD)
Pre tých, ktorých okradol a pre rodiny svojich obetí bol Jesse James (Brad Pitt) len obyčajný zločinec. Ale vďaka šokujúcim novinovým článkom a šestákovým románom Jamesa Ganga bol zároveň objektom obdivu mnohých čitateľov. Bol akýmsi Robinom Hoodom Divokého západu. Jedným z jeho najväčších obdivovateľov bol Robert Ford (na Oscara nominovaný Casey Affleck) – idealistický mladý muž, ktorý túžil patriť do Jesseho bandy. Nikdy si nepredstavoval, že raz sa do histórie zapíše ako "malý špinavý zbabelec", ktorý od chrbta zastrelil Jesseho Jamesa. Ale kto bol vlastne Jesse James – skutočná postava stojaca za legendami a článkami z novín? A kto bol len 19-ročný Robert Ford, ktorý patril k Jesseho najbližším a ktorý zabil obávaného renegáta, hoci sa to nepodarilo ani jednému mužovi zákona v celých štátoch? Ako sa z nich stali priatelia a čo sa stalo počas dní a hodín, ktoré viedli k Jesseho smrti? Celú pravdu sa nikto nikdy nedozvie...

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

11. HODINA  (Kúpiť DVD)
11. hodina je posledným momentom, kedy možno niečo zmeniť. Dokumentárny film, ktorý uvádza Leonardo Di Caprio, pojednáva o katastrofálnom stave nášho životného prostredia a vysvetľuje ako sme vlastne mohli dôjsť až do tohto momentu - 11. hodiny - na to, ako žijeme, aký má náš životný štýl dopad na životné prostredie, a ako by sme tieto negatívne dopady mohli zmierniť prípadne úplne zastaviť.


OSOBNÁ SPRAVODLIVOSŤ
Federálny agent (Richard Gere) pred odchodom na odpočinok zaučuje svoju nástupkyňu (Claire Danes) a popritom hľadá nezvestné dievča. Je presvedčený, že za jej zmiznutie je zodpovedný prepustený násilník, ktorého vyšetruje. Pretože ho tlačí čas, rozmotá klbko stôp vedúcich k potenciálnemu vrahovi. 


DECEMBROVÍ CHLAPCI  (Kúpiť DVD)
Narodili sa v rovnaký mesiac, tak im všetci v detskom domove prezývajú „decembroví chlapci“. S nulovou vyhliadkou na skutočných rodičov si vytvorili svoju vlastnú rodinu. Potom sa však objaví mladý pár, ktorý chce adoptovať jedného z nich. Od tohto momentu zdieľajú priatelia niečo nové: vzájomnú rivalitu v snahe byť tým vybraným.

DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu DVD od Magic Boxu

POSLEDNÝ TANEC
Cha je spoľahlivý profesionálny zabijak, pracujúci systémom červených obálok. Tie obsahujú jedinú vec – meno obete, ktorú má zlikvidovať. Veci sa však začnú komplikovať vo chvíli, keď sa má Cha dostať na stopu vraha, ktorý zabil syna práve Choovovho zamestnávateľa – na stopu seba samého.


ZVIERA  (Kúpiť DVD)
James „Animal“ Allen (Ving Rhames) vzal vinu svojho najstaršieho syna na seba a odpykáva si trest vo väzení vo Folsome. Keď tu vypuknú nepokoje medzi čiernymi a Mexičanmi, presunú ho do väzenia v Susanville. Medzitým je vonku obvinený jeho mladší syn z vraždy. Aby ochránil i druhého syna, musí sa vrátiť do svojej temnej minulosti.


DIEŤA Z MARSU  (Kúpiť DVD)
John Cusack v hlavnej úlohe „inšpiratívneho a poučného putovania“ (Cynthia Wickenkamp, Starz Entertainment) ako osamelý spisovateľ science fiction a adoptívny otec malého chlapca, ktorý tvrdí, že pochádza z Marsu. S pomocou nepredvídateľnej priateľky (Amanda Peet) a svojej sestry (Joan Cusack) čerstvý otec zistí, že byť rodičom znamená urobiť pre svoje dieťa všetko.


autor Michal Šmajda 23.4.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.