INTERSONIC UVÁDZA...

INTERSONIC UVÁDZA...

článok



Prinášame vám prehľad júnových DVD noviniek z dielne distribučnej spoločnosti Intersonic. Pripravená je pre vás séria príbehov o rozprávkových kamarátkach Bratz, najnovší film Roberta De Nira, ako aj štvorica DVD hitov. 

Intersonic uvádza... Intersonic uvádza... Intersonic uvádza...

BRATZ - KÚZELNÉ KRÍDLA  (Kúpiť DVD)
Sasha, Jade, Yasmin a Cloe sú štyri nerozlučné kamarátky. Keď sa ich priateľka Cymbeline začne správať zvláštne, rozhodnú sa vypátrať, čo za tým je. Dievčatá odhalia, že Cymbelinina rodina vládne kráľovstvu elfov, ktoré pomáha ľuďom a prírode. Sledujú ju a zistia, že každú noc jej narastú krídla a lieta do tajného klubu, ktorý riadi zlá víla Lina. Ak sa Line podarí rodinu rozdeliť, získa obrovskú moc, väčšiu než má elfí kráľ a zotročí svet ľudí. Najlepšie kamarátky získajú magické okuliare, ktoré im umožnia vidieť svet víl a lietať. Čakajú ich nebezpečné dobrodružstvá. Podarí sa im zachrániť Cymbeline a jej rodinu? Prvá zo série rozprávkových dobrodružstiev slávnych uličníc.


BRATZ - PYŽAMOVÁ PÁRTY  (Kúpiť DVD)
Druhý diel slávnej rozprávkovej série. Pridajte sa k pyžamovej párty s dievčatkami Bratz! Nová susedka Ginger pozve Cloe, Sashu, Jade, Yasmin a Megan na noc domov. Keď rodičia zhasnú svetlo, rozsvieťte baterku a poďte sa smiať i báť s ich veselými a napínavými príbehmi. To pravé nočné dobrodružstvo sa začína.


BRATZ – SUPERHRDINKY  (Kúpiť DVD)
Mimozemšťania stratia na Zemi svoj „menič schopností“. Dievčatká Bratz vďaka tomu získajú veľkú silu. Yasmin rýchlosť, Sascha chytrosť, Cloe silný hlas a Jade vie k sebe čokoľvek prilepiť. Mimozemšťania sa však vracajú a malé hrdinky strácajú svoje super schopnosti. Ich najväčšou silou je ale kamarátstvo. Čaká ich nerovný boj s votrelcami. Všetky štyri sa neohrozene vydávajú zachrániť svet.

Intersonic uvádza... Intersonic uvádza... Intersonic uvádza...

BRATZ - ROZPRÁVKOVÁ RÍŠA (Kúpiť DVD)
Dievčatká Bratz čaká ďalšie veľké dobrodružstvo. Kúzelný žabiak ich prenesie do ríše rozprávok. Z Jade sa stane Snehulienka, musí variť a upratovať siedmim trpaslíkom. Sasha ako Červená Čiapočka sa pokúsi oklamať zlého a večne hladného vlka. Cloe sa premení na Rapunzel, ktorá čelí nástrahám zlej čarodejnice. A Yasmin vkĺzne do Popoluškiných črievičiek. Všetky na vlastnej koži spoznajú, aký ťažký je život rozprávkových bytostí a tiež odhalia, aké je najmocnejšie kúzlo.


KAUZA CIA  (Kúpiť DVD)
1939, život mladého Edwarda Wilsona (Matt Damon) sa zásadne zmení, keď na Yaleskej univerzite vstúpi do tajného spolku Skull & Bones. Ako ctižiadostivý študent udá z čistého vlastenectva svojho obľúbeného profesora (Michael Gambon) kvôli jeho sympatiám k nacistom. Týmto krokom získa priateľov vo federálnej vláde, ktorá ho najmä na niekoľko tajných operácií. Vplyvný vojenský spravodajský úradník, generál Bill Sullivan (Robert De Niro), mu ponúkne miesto v Zahraničnej spravodajskej službe CIA v Londýne. Wilson bez váhania prijíma. Ako tajný agent musí celý život voliť medzi svojou nádhernou manželkou (Angelina Jolie) a lojalitou k CIA, medzi vernosťou a zradou. Režisér Robert De Niro odhaľuje pozadie vzniku CIA vo filme inšpirovanom skutočnými udalosťami.


V ZAJATÍ RYTMU  (Kúpiť DVD)
Ctižiadostivý rapper Rob odlieta kvôli konfliktu v gangu za svojim otcom, ktorého nikdy nevidel. Dospievajúci chlapec sa snaží nájsť sám seba a svoje miesto v živote. Jeho nevlastný brat Javi ho zoberie do klubu, kde Rob spoznáva hudobno-tanečný štýl reggaeton – zmes hip-hopu, reggae a latinských rytmov. Táto hudba mu učaruje. Rob a Javi v nej nachádzajú svoj životný sen aj cieľ - stať sa hviezdami reggaetonu a zúčastniť sa veľkej tanečnej show v New Yorku... Film plný strhujúcich tanečných a hudobných vystúpení vznikol v produkcii Jennifer Lopez.

Intersonic uvádza... Intersonic uvádza... Intersonic uvádza...

ROZPRÁVKA ZO ZÁTOKY  (Kúpiť DVD)
Škrečok Hammy, krysa Roderick a morské prasiatko GP sú nerozluční kamaráti. Bezstarostne si žijú na plytčine malej rieky až do dňa, kedy ich mohutný dážď strhne do rozbúrenej vody a zanesie do neznámych končín. Vydajú sa na dlhú a nebezpečnú cestu nazad domov. Zažijú veľa zábavných príhod, dobrodružných zážitkov a spoznajú nových priateľov. Ale najťažší boj na nich čaká doma. Ich plytčina je v ohrození. Usadila sa na nej zákerná banda Tučných Mačiek.


BOBRY – CESTA DIVOČINOU  (Kúpiť DVD)
Rodinka bobrov žije na kraji lesa pokojným životom. Ich dni sú plné usilovnej práce. Budujú hrádzu na rieke, zháňajú jedlo pre svoje mláďatá. Musia tiež brániť svoje teritórium pred neľútostnými predátormi a votrelcami. Jedného dňa zničí ich pracne vybudovanú hrádzu obrovský medveď. Malého bobríka strhne silný riečny prúd do neznáma. Chlpatý hrdina musí čeliť mnohým nástrahám prírody a útokom divých a večne hladných vlkov. Ostatné bobry sa vydávajú na nebezpečnú cestu na jeho záchranu. Za použitia najmodernejších technológií môžeme sledovať jedinečný životný príbeh skutočných zvierat.


LOLITA  (Kúpiť DVD)
Anglický profesor Humbert Humbert (Jeremy Irons) prichádza do USA učiť na univerzite. Prenajme si izbu u Charlotte Hazeovej. Pri stretnutí s jej dvanásťročnou dcérou Lolitou zisťuje, že stretol svoju osudovú lásku. Rozhodne sa zostať. Je schopný urobiť všetko, aby mohol byť nablízku dievčaťu, pre ktoré je vekovo príliš zrelý. Humbert vie, že ho Charlotte miluje, a i keď ju neznáša, ožení sa s ňou. Je jasné, že len preto, aby mohol byť stále s Lolitou. Ich vzťah sa naplno rozvinie, keď má Lolita štrnásť. Cestujú spolu a snažia sa skryť, že sú vlastne otec s dcérou. Po celý čas však majú pocit, že ich sleduje niekto od polície. Obaja sa nakoniec usadia v malom mestečku. Onedlho nato začne nevlastný otec svoju lásku podozrievať z nevery a rýchle Lolitu odvezie preč. Obavy zo sledovania políciou, hlboká žiarlivosť a snáď i pocit viny zakázanej lásky Humberta pomaly emocionálne rozkladajú. Stáva sa z neho psychicky labilná troska... Titul je dostupný v predajniach a stánkoch s dennou tlačou.

             

KRÁĽOVSTVO MAČIEK  (Kúpiť DVD)
17-ročná Haru Yoshioka jedného dňa cestou domov zo školy zachráni mačku pred istou smrťou na preplnenej vozovke. Keď sa ale pochváli kamarátke s neuveriteľným zážitkom, že mačka sa jej poďakovala ľudskou rečou, dočká sa iba výsmechu. Onedlho sa stáva nemilo prekvapená darčekmi a rôznymi pozornosťami od Kráľa mačiek, ktorý dokonca chce, aby sa Haru stala nevestou pre jeho syna, Princa Lune. S pomocou nesmierne tučnej, nevrlej "skutočnej" mačky a elegantnej mačacej sošky, ktorá ožila, sa teda dievča vydáva do Mačacieho kráľovstva. Podarí sa jej však vyslobodiť? Titul je dostupný v predajniach a stánkoch s dennou tlačou.


STRÁŽNI ANJELI  (Kúpiť DVD)
Problémom bláznivého podnikateľa Antoina Carga sú ženy. Okrem nich rovnako miluje peniaze, hazardné hry a dobrodružstvo, takže nikdy nemá zábrany vrhať sa do záhadných dobrodružstiev. V tomto prípade má za sľúbených 40 miliónov dolárov transportovať päťročného chlapca Baa, syna svojho čínskeho priateľa, z ďalekého Hongkongu do Paríža. Zapletie sa pritom do neuveriteľných komplikácií, obzvlášť potom, keď je jeho partnerom páter… Titul je dostupný v predajniach a stánkoch s dennou tlačou.


MÝTUS  (Kúpiť DVD)
Archeológ Jack a vedec William sa vydávajú na cestu, ktorá ich privedie k najväčšiemu objavu čínskej histórie. Počas cesty z Indie kde začínajú, nečakane objavia starobylý meč a drahokam. Tieto magické predmety im dajú schopnosť vzdorovať gravitácii a navyše im ukážu cestu k tajomnému pokladu. Jack však nečaká, že za objavenie cisárskeho pokladu bude musieť zaplatiť nečakanú daň. Privedie ho do jeho temnej minulosti, o ktorej doteraz nič nevedel. Prostredníctvom zvláštnych snov vidí seba ako generála prvého legendárneho cisára, ktorý sa zamiloval do jeho nádhernej manželky. Vedie svoje vojsko vo vojne proti rebelom a zároveň bojuje vo svojom vnútri s ohromnou láskou a lojalitou k cisárovi. Po návrate do prítomnosti sú poklad, a tajomstvo prvého cisára odhalené. Obaja dobrodruhovia úspešne vkročia do cisárovej hrobky. Čakajú tu na nich duchovia minulosti, tu sa im Jack musí postaviť tvárou v tvár. V hl. úlohe uvidíte Jackieho Chana. Titul je dostupný v predajniach a stánkoch s dennou tlačou.


autor Michal Šmajda 25.6.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.