BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



Spoločnosť Bonton pre Vás na august pripravila deväť titulov, vrátane troch kolekcií. Nechýbajú oddychové záležitosti ani filmy zlatého českého fondu. Nech sa páči.  

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

JUMPER  (Kúpiť DVD)
Štrnásťročný David žije so svojím otcom na predmestí, kde naňho žiadna žiarivá budúcnosť nečaká. V škole sa s ním nikto nebaví, otec je na neho prísny a pochopenie nachádza iba u svojej spolužiačky Millie, za čo si ho spolužiaci začnú doberať. Pri jednej nevinnej šarvátke sa David prepadne ľadovcom do divokého prúdu rieky. Ale namiesto toho, aby skončil mokrý a zmrznutý na kosť, je úplne suchý a ešte k tomu v knižnici medzi regálmi. David zisťuje, že vďaka nejakej zvláštnej genetickej chybe alebo odchýlke sa môže teleportovať kdekoľvek po celom svete. Stačí pomyslieť na nejaké miesto, poriadne si ho predstaviť a... A David to hneď využíva. Prvá cesta vedie do bankových trezorov, kde si „požičia“ pár dolárov na luxusné bývanie, cesty po Londýne, Tokiu a Ríme... Zatiaľ čo si David nerušene užíva novo nadobudnutej slobody a luxusu, v pätách mu je agent Cox, ktorého jediným cieľom je Davida a ostatných Jumperov, ktorí bez stopy miznú z miest svojich činov, nájsť a zabiť.


NA DRUHEJ STRANE  (Kúpiť DVD)
Nejat žije v Nemecku. Patrí k druhej generácii tureckých prisťahovalcov a vďaka svojmu vzdelaniu má veľmi dobré postavenie. Nejatov otec udržuje pomer s prostitútkou Yeter, ktorá posiela do Turecka svojej dcére Ayten peniaze na štúdium. Keď otec zaviní smrť Yeter, Nejat sa rozhodne vyhľadať Ayten. Netuší, že Ayten bola ako politická aktivistka vyhostená z Nemecka a je v Turecku uväznená. Nejat sa v Istanbule náhodou stretáva s nemeckou priateľkou Ayten – študentkou Lotte. Ich osudy začne ovplyvňovať snaha stretnúť sa s Ayten... 


URČITE, MOŽNO  (Kúpiť DVD)
Will Hayes (Ryan Reynolds) má desaťročnú dcéru Mayu (Abigail Breslin), ktorá začína byť zvedavá a pýta sa na všetko, čo predchádzalo svadbe jej rodičov. Willov príbeh začína v roku 1992, keď ako mladý politik sa prisťahoval do New Yorku, aby mohol spolupracovať na prezidentskej kampani. Vypráva o mladom mužovi plnom ideálov, o praktikách veľkej politiky, ale aj o romantických vzťahoch s tromi rozdielnymi ženami. V rozprávaní upravil dej, aby bol prístupný pre dcérine uši a pomenil aj mená hlavných predstaviteliek príbehu. Maya nevie, s ktorou z nich sa jej otec nakoniec oženil. Je jej matkou Willova kolegyňa, spoľahlivá suseda Emily (Elizabeth Banks)? Je ňou otcova dlhodobo najlepšia priateľka a dôverníčka April (Isla Fisher)? Alebo má za mamu slobodomyšlienkárku a ambicióznu novinárku Summer (Rachel Weisz)? Ako Maya dáva dokopy kúsky z otcových romantických skladačiek, začína rozumieť tomu, že život nie je jednoduchý. A keď Will dorozpráva príbeh, Maya ho presvedčí, že nikdy nie je neskoro sa vrátiť späť a nájsť si v živote šťastný koniec.

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

27 ŠIAT  (Kúpiť DVD)
Jane je idealistická, romantická a sebestačná žena. Vždy sa vedela dobre postarať o iných, ale na svoje šťastie príliš nedbala. Celý jej život sa starala o to, aby ľudia boli šťastní a už 27 krát bola na svadbe ako družička. Tajne je zamilovaná do svojho šéfa. Keď však vyjde najavo, že práve on chystá svadbu s jej mladšou sestrou Tess, celý svet sa Jane obráti hore nohami. Dokáže zabojovať, alebo sa navždy stane len družičkou?


WOODY ALLEN KOLEKCIA (4 DVD)  (Kúpiť DVD)
Kolekcia obsahuje tituly: Všetko, čo ste kedy chceli vedieť o sexe ... ale báli ste sa opýtať (Everything You Always Wanted to Know About Sex ... But Were Afraid to Ask, 1972), Annie Hallová (Annie Hall, 1977), Manhattan (Manhattan, 1979), Zločiny a poklesky (Crimes and Misdemeanors, 1989). Pre fanúšikov neurotického intelektuála Woodyho Allena, tvorcu výsostne autorských diel, je táto kolekcia povinnou kúpou. 


SÁM DOMA KOLEKCIA (4 DVD)  (Kúpiť DVD)
Kolekcie sa dočkala aj populárna komediálna séria na čele s kultovým prvým dielom Chrisa Columbusa z roku 1990, kde zažiarili predovšetkým Macaulay Culkin a Joe Pesci. Edícia ďalej obsahuje filmy: Sám doma 2 – Stratený v New Yorku (1992), Sám doma 3 (1997) a Sám doma 4 (2002).  

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

TRILÓGIA RAMBO KOLEKCIA (3 DVD)  (Kúpiť DVD)
Béčková klasika s jedným z najväčších akčných hrdinov 80tych rokov. Vojnový veterán z Vietnamu a stroj na zabíjanie v jednej osobe – John Rambo (Sylvester Stalonne) - je v ponuke (iba) v trojdiskovej kolekcii, avšak so špičkovým zvukom DTS.


VÁŽENÍ PŘÁTELÉ, ANO  (Kúpiť DVD)
Počas výmeny funkcií v podniku na výrobu zdravotnej keramiky Fortuna sa samotný referent Bohouš Fisher (Milan Lasica) stane námestníkom nového riaditeľa Evžena Dlaska. Lenže Bohuš nie je úplne presvedčený, že je to práve to, čo by chcel robiť. Jeho snom je skôr nejaká užitočnejšia, tvorivejšia práca, napríklad stavba kachlových kamien. Takže zatiaľ čo rieši všemožné problémy pracovné, napríklad s mileneckou dvojicou, i súkromné, so školskými problémami svojich dcér, necháva si priviesť náradie k stavbe, zoženie si odbornú literatúru a pustí sa do práce. 


STÍN KAPRADINY  (Kúpiť DVD)
Film na motívy rovnomenného románu Josefa Čapka. Kamaráti Ruda a Vašek chodia spolu pytliačiť. Raz v noci skolia v lese srnca, ale sú pristihnutí hájnikom. Ruda ho bez rozmýšľania zastrelí a spoločne s Vaškom ho následne v lese zahrabú. Ich čin ale nezostane utajený, a tak musia obaja utiecť z domova. Nejaký čas sa potulujú, vykradnú osamelú usadlosť, alebo sa opijú. Neskôr narazia vo vidieckom autobuse na policajta, ktorý si ich všimne. Chlapi sa snažia zmiznúť v lesoch. Zdá sa, že sa im to na nejakú dobu podarilo, ale pri jednej bujarej zábave sú zaskočení náhlym príchodom policajta Marjánky, ktorého bez milosti zastrelia. Nasledujúci deň sú obkľúčení na kraji lesa a v prestrelke s policajtmi obaja zomierajú. Réžia: František Vláčil.


autor Michal Šmajda 5.8.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.