BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

BONTON FILM UVÁDZA NA DVD

článok



Pripravený je pre vás rovný tucet filmov na lisovaných nosičoch od spoločnosti Bonton. Ponuka je pestrá, takže vybrať si titul na chladný jesenný večer by nemal byť problém. Nech sa páči. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

TVRDÉ PALICE  (Kúpiť DVD)
Dodge Connnolly (George Clooney) je šarmantný majiteľ tímu amerického futbalu, ktorý sa rozhodol priviesť svoje mužstvo od barových bitiek až na zaplnené štadióny. Po tom, ako v roku 1925 stratia sponzora a stoja pred kolapsom, Dodge dokáže presvedčiť vysokoškolskú futbalovú hviezdu, aby sa pripojil k jeho zúfalej bande. Carter Rutherford (John Krasinski), zlatý syn Ameriky a vojnový hrdina, sa stáva kapitánom mužstva. Svojimi vojnovými príbehmi si vie získať celé svoje okolie. Medzi svoje obdivovateľky sa snaží zaradiť aj mladú novinárku Lexie Littletom (Renée Zellweger), ktorá je mimochodom Dodgeho snúbenka. Connolly musí teraz zvádzať dva boje – udržať svojich chlapcov pokope a zároveň si uchrániť svoj vzťah s Lexie.


RESERVATION ROAD  (Kúpiť DVD)
Reservation Road je príbehom Ethana (Joaquin Phoenix) a Dwighta (Mark Ruffalo), dvoch otcov, ktorí sa musia zmieriť so smrťou dieťaťa. Ethan, otec obete autonehody, sa nedokáže so situáciou vyrovnať a stáva sa stále posadnutejším hľadaním vraha a odplaty. Jeho žena (Jennifer Connelly) má opačný názor a obáva sa, že táto posadnutosť zničí zvyšok ich rodiny. Dwight je ten, kto Ethanovho syna zrazil a ušiel z miesta činu. Neuveriteľný strach, že mu jeho bývalá žena (Mira Sorvino) zakáže kontakt s vlastným synom, mu nedovolí priznať sa. Hoci bojuje so svojím svedomím, snaží sa zostať neodhalený a udržať rozpadajúcu sa rodinu aspoň čiastočne spolu. Ale lož má krátke nohy a Dwight je priradený ako Ethanov právnik v prípade jeho syna. Teraz je už len otázkou času, kedy sa pravda dostane na povrch...


NEUVERITEĽNÝ HULK  (Kúpiť DVD)
Keď sa naštve, nebudete ho mať radi. V občianskom živote je Bruce Banner sympatický vedec s krehkou dušou, v stave zúrivosti šialené monštrum, ktoré bezmyšlienkovito ničí všetko okolo seba. Komiksový svet ho pozná pod prezývkou Hulk. Po piatich rokoch sa vrátil na filmové plátno a fakt, že ide o mimoriadny zážitok potvrdzuje jeho prívlastok Neuveriteľný. Zničiť diabla v sebe je hlavný vedecký ciel Bruce Bannera (Edward Norton), ktorého impozantné premeny nálad spôsobilo mimoriadne silné ožiarenie. Bruce sa vo svojich mimoriadnych schopnostiach nevyžíva, naopak nimi trpí, pretože prežíva mimo civilizácie, dobrovoľne izolovaný od svojej životnej lásky Betty Rossovej (Liv Tyler) a jej otca, armádneho generála Thadeussa Rossa (William Hurt), ktorý by rád využil Bruceove schopnosti v prospech ozbrojených síl...

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD


KONEČNE SPOLU  (Kúpiť DVD)
Tridsaťdeväťročná učiteľka z New Yorku April Epnerová (Helen Hunt) mala posledný rok pocit, že konečne vniesla do svojho života poriadok. Lenže manželstvo, na ktorom si tak zakladala, neočakávane skrachuje – manžel Ben (Mathew Broderick) totiž prehlási, že išlo o omyl a April opustí. Šokovaná, ranená a bezdetná skoro štyridsiatnička s biologickými hodinami hlasnými ako budík po babičke, má pocit, že rozchodom s manželom prišla o poslednú šancu zaobstarať si vysnívané bábätko. K tomu ešte musí riešiť problémy zo svojho detstva. Jej adoptívna matka umiera a April sa stretáva so svojou biologickou matkou, veľmi energickou a veľmi výstrednou Bernice (Bette Midler). A aby toho nebolo málo, vyzerá to, že „sex na rozlúčku“ s Benom asi neostal bez následkov..


UDALOSŤ  (Kúpiť DVD)
Ďalší dynamický thriller s nečakaným začiatkom, prostriedkom i koncom. Presne tak, ako to vie iba ozajstný majster napätia, režisér M. Night Shyamalan (Šiesty zmysel, Znamenia, Osada). Elliot Moore (Mark Wahlberg) učí prírodné vedy na strednej škole vo Filadelfii. Keď do Spojených štátov udrie tajomná smrtiaca epidémia, vyrazí spolu so svojou ženou Almou, kolegom z práce Julianom a jeho osemročnou dcérou na rýchly útek pred katastrofou. Mieri do Pensylvánie, kde očakávajú, že sa im na farmách mimo dosah veľkomesta podarí prežiť stále intenzívnejšie sa šíriacu hrozbu. Veľmi skoro však začne byť isté, že v bezpečí nebude nikto a nikde...


KUNG FU PANDA  (Kúpiť DVD)
Po je panda (s hlasom Jacka Blacka) a okrem toho aj veľkým fanúšikom kung fu. Nečakane sa jeho sny splnia v momente, keď má naplniť starodávne proroctvo a dostáva šancu študovať kung fu. Stane sa Po naozaj kung fu majstrom? Vydarený animák z dielne DreamWorks. 

Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD Bonton film uvádza na DVD

HORTON  (Kúpiť DVD)
Horton je celkom normálny slon v dobrej fyzickej i psychickej kondícii, a tak ho celkom prekvapí, keď mu pod nos spadne smietka, ktorá hovorí. Celkom logicky sa domnieva, že chyba, teda vlastne hlasy, väzí v jeho hlave a že sa jednoducho zbláznil. Lenže Horton sa nezbláznil a tá smietka naozaj hovorí. Je v nej totiž ukryté malé mestečko Kdosice, v ktorom žijú malí Kdovíci. Medzi nimi aj Starosta – zaslúžilý obyvateľ, ktorý má niekoľko desiatok dcér, spokojný život a pred sebou veľkolepú oslavu storočnice svojho mestečka. A je tiež jediný, ktorý počuje Hortona. Aj Starosta si najskôr myslí, že mu preskočilo, ale našťastie mu včas dôjde, že neblázni, a že Kdosice sú vo vážnom ohrození. Dostali sa totiž zo svojho starého a bezpečného úkrytu a ich osud teraz závisí na tom, či sa Hortonovi podarí Kdovíkom pomôcť s hľadaním nového domova.


HANCOCK  SE (2 DVD)  (Kúpiť DVD)
Superhrdina v podaní Willa Smitha dokáže lietať, je nepriestrelný, a keď si zmyslí, zažongluje si s balvanmi. Jednoducho, ide o prototyp komiksového hrdinu. Po pár nevydarených záchranárskych akciách ale jeho kredit rapídne klesá a stáva sa terčom kritiky. Na životnú krízu odpovedá pitím alkoholu a sarkazmom. Keď ho však dá osud dohromady s mediálnym konzultantom (Jason Bateman), začne mu svitať na lepšie časy. Jeho potenciálny návrat na trón hrdinu sprevádza nadviazanie blízkeho vzťahu s očarujúcou manželkou spomínaného konzultanta (Charlize Therone).


MÚMIA: HROB DRAČIEHO CISÁRA  (Kúpiť DVD)
Rick O'Connell (Brendan Fraser) sa spolu so svojím synom Alexom (Luke Ford), manželkou Evelyn (Maria Bello) a jej bratom Jonathanom (John Hannah) vydáva v treťom filme zo série Múmia do Číny, kde musí v himalájskych horách bojovať so vzkrieseným Han Emperorom (Jet Li). Druhé pokračovanie slávnej dobrodružnej série.

             

UMENIE VOJNY: ZRADA  (Kúpiť DVD)
Agent Neil Shaw (Wesley Snipes) sa vracia späť, aby sa pomstil za vraždu svojho dávneho učiteľa a radcu. Miesto odplaty sa ale zaplieta do pavučiny zrady a smrtiacej korupcie. Počas misie, ktorá prebieha pod dohľadom jeho priateľa a senátorského kandidáta, totiž umierajú ďalší ľudia a Shaw si uvedomuje, že sa stal obeťou konšpirácie. Nezostáva mu nič iné, len sa na vlastnú päsť pokúsiť odhaliť pozadie vražedného sprisahania, ktoré teraz každý považuje za jeho dielo. Politické dusno narastá a vy sa môžete tešiť na najlepšiu akciu majstra bojových umení!


DIVOŠI  (Kúpiť DVD)
V suverénne nakrútenej dráme Divoši dosiahla režisérka Tamara Jenkins niečoho veľmi vzácneho. Divákov totiž núti zároveň k smiechu i plaču. Nakrútila film, ktorým možno vytvorila nový žáner. V príbehu o ľuďoch vstupujúcich do stredného veku sa jej podarilo zachytiť všetku bolesť a chyby dvoch dospelých súrodencov náhle vytrhnutých zo svojich životov, keď sa musia postarať o otca, ktorý o nich nikdy nemal príliš starosť...


HVIEZDNA BRÁNA: NÁVRAT  (Kúpiť DVD)
Elitná vojenská jednotka SG-1 sa musí vrátiť späť na Zem po tom, čo dvaja členovia posádky náhle nevysvetliteľne zmizli. Ale jednotka sa vracia do sveta, v ktorom nebola Hviezdna brána – zariadenie umožňujúce cestovať na stovky planét – nikdy vynájdená a ich vlastná história bola vymazaná. Teraz musia presvedčiť pochybnú vládu a taktiež armádu, že mocný nepriateľský votrelec narušil plynulý chod času a túži ovládnuť Zem. Je zrejmé, že čas tento raz skutočne nemajú na svojej strane.  
 


autor Michal Šmajda 12.11.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.