DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Pixarovský Wall-E, muzikálový hit Mamma Mia! a Scorseseho dokument o Rolling Stones. To je trojica lídrov dnešnej DVD ponuky. Pripomíname, že túto rubriku pripravujeme v spolupráci s DVD shopom Gorila.sk. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

WALL-E  (KÚPIŤ DVD)
Čo ak ľudstvo muselo narýchlo opustiť Zem a niekto zabudol vypnúť posledného robota? Budúcnosť. Zem je beznádejne zanesená odpadom. Podmienky sú neznesiteľné, a tak ľudstvo opúšťa planétu a zanecháva tu len armádu robotov, ktorých úlohou je poupratovať. Po stovkách a stovkách osamelých rokov nekonečnej práce pri triedení a nakladaní odpadu nachádza posledný fungujúci robotík Wall-E nový zmysel života. Stretáva elegantnú robotku Evu, ktorá prichádza z vesmíru a zisťuje, že Wall-E náhodou narazil na kľúč k budúcnosti planéty. Ponáhľa sa preto späť, aby mohla nedočkavo čakajúcich ľudí informovať o tom, že už je bezpečné vrátiť sa domov – na Zem. Wall-E sa vyberie za Evou krížom cez celú galaxiu a dobrodružstvo môže začať... Jeden z úplne najlepších počinov z dielne spoločnosti Pixar! (recenzia filmu)


MAMMA MIA!  (KÚPIŤ DVD)
Idylický grécky ostrov, dievča na vydaj, jedna bláznivá matka, traja potenciálni otcovia a nesmrteľná ABBA. Ako sa to rýmuje? Náramne. Divadelnú muzikálovú show Mamma Mia! obsahujúcu všetky zmienené ingrediencie videlo v ôsmich jazykových verziách cez 30 miliónov ľudí. Ich rady nedávno geometricky narástli, pretože tvorcovia pôvodného muzikálu sa „svoje dieťa“ rozhodli pojať ako celovečerný film, z ktorého sa stal veľký kino hit. V hlavných úlohách: Meryl Streep a Pierce Brosnan. (recenzia filmu)


ROLLING STONES  (KÚPIŤ DVD)
Martin Scorsese získal svojho prvého režisérskeho Oscara až minulý rok. Napriek tomu, že už dávno predtým nakrútil kulty ako Taxikár, Zúriaci býk či Posledné pokušenie Krista. Americká filmová akadémia ho ocenila za novodobú gangsterku - Na druhej strane. Všetko sú to hrané projekty, ale Scorsese má na konte aj zopár hudobných dokumentov. Vrátane titulu Rolling Stones. Scorsese pozoruje legendárnych rockerov počas dvoch koncertov v newyorskom Beacon Theatre. Okrem Micka Jaggera, Keitha Richardsa, Rona Wooda a Charlieho Wattsa sa na pódiu objavuje aj Christina Aguilera, Buddy Guy či Jack White. Dokument Rolling Stones otváral tohtoročný festival v Berlíne a čoskoro zavíta aj na lisované médium. (recenzia filmu)

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

V ÚDOLÍ ELAH  (KÚPIŤ DVD)
Týždeň po návrate z Iraku je Mike Deerfield nezvestný a vyhlásený za dezertéra. Keď Hank Deerfield (na Oscara nominovaný Tommy Lee Jones), vojnový veterán, a jeho žena Joan dostanú telefonát s týmito znepokojujúcimi správami, vydá sa Hank svojho syna hľadať. Emily Sandersová (Charlize Theron), policajný detektív, mu len neochotne pomáha. S pribúdajúcimi dôkazmi sa začína tento prípad nezvestnej osoby čím ďalej viac podobať na nečistú hru a Sandersová čoskoro zisťuje, že budú musieť s Hankom tvrdo bojovať, aby si udržali kontrolu nad vyšetrovaním. Keď sa však konečne začne odhaľovať pravda o Mikovom pobyte v Iraku, je Hank na vážkach. Je nútený prehodnotiť nie len svoju vieru, ale i celý svoj život, aby mohol vyriešiť záhadu synovho zmiznutia. (recenzia filmu)


KOPAČKY  (KÚPIŤ DVD)
Zlaté hollywoodske dieťa Judd Apatow sa už dokázalo vtipne vysporiadať s panictvom (40 rokov panic), nechceným tehotenstvom (Zbuchnutá) a teraz sa s rovnakou vervou pustilo (i keď len ako producent) do pitvania ďalšej nočnej mory – rozchodu a jeho obzvlášť krutej verzie, keď jeden chce vo vzťahu ďalej pokračovať a ten druhý už nie. Ľudovo sa takej situácii hovorí kopačky. Hoci je to smutná záležitosť, vznikla o nej svieža a originálna komédia prešpikovaná brilantnými dialógmi, ktorá rovnako ako dva Apatowove filmy ašpiruje na prekvapenie roka. Peter Bretter (Jason Segel) je sympatický tridsiatnik, ktorý sa živí písaním hudby k televíznym seriálom a chodí s hviezdičkou jedného z nich – blonďavou divou Sarah Marshall (Kristen Bell). Bohužiaľ tá mu dala kopačky, len čo sa skončili úvodné titulky k filmu... (recenzia filmu)


SEX V MESTE: FILM  (KÚPIŤ DVD)
Keď ide o veľkosť obrazovky, platí, že čím väčšia, tým lepšia! Sex v meste prichádza na DVD a pre tých, ktorí si ho nechali ujsť sľubuje odpovede na všetky doteraz nezodpovedané otázky – skončia Carrie a Pán Božský konečne spolu? Dokáže byť Samantha spokojná len s jedným mužom? Otehotnie Charlotte niekedy? Dokážu Miranda a Steve žiť naveky šťastne spolu. Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), úspešná autorka a obľúbená módna ikona je späť. Pokračuje v rozprávaní vlastného príbehu o sexe, láske a módou posadnutých Newyorčankách a jej slávny cynický dôvtip je ostrejší ako kedykoľvek predtým. Dobrodružstvá Carrie, Samanthy (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) a Mirandy (Cynthia Nixon) pokračujú štyri roky po skončení seriálu. Obľúbená štvorica sa neustále pohráva s prácou a vzťahmi a popri tom rieši materstvo, svadby a manhattanské nehnuteľnosti. (recenzia filmu)

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

SÚDNY DEŇ  (KÚPIŤ DVD)
Smrteľný vírus vyhladí tisíce životov vo Veľkej Británii. Aby britská vláda zabránila ďalším úmrtiam, rozhodne sa postaviť stenu, ktorá zadrží nakazených v zemi vzniku epidémie – Škótsku. Ten, kto sa pokúsi o útek, zomrie. Samotná stena je takou masívnou bariérou, že sa nikomu nepodarí dostať von... ani dnu. Škótsko bolo pred zvyškom sveta uzavreté – navždy... Za 25 rokov sa takmer zabudnutý vírus nečakane objaví v Londýne. Vláda nemá na výber a musí za bariéru poslať elitnú jednotku, ktorej úlohou je objaviť prácu doktora Kana, ktorému chýbal na objavenie lieku už len malý kúsok. Za stenou ich čaká pekelný svet ruín. To, čo objavia presahuje aj tie najdivokejšie predstavy kohokoľvek z nás... (recenzia filmu)


LET´S DANCE 2: STREET DANCE  (KÚPIŤ DVD)
Po obrovskom úspechu filmu Let's Dance prichádzajú jeho tvorcovia s ďalším príbehom plným hip-hopu a street dance. Patrick študuje na Marylandskej škole umenia tanec, no to, čo mu škola poskytuje, považuje za príliš strnulé a staromódne. Dopočuje sa o legendárnej undergroundovej tanečnej súťaži a chce sa na ňu dostať... V tom čase začína na Marylandskej škole umenia študovať talentovaná Andie, ktorá patrí do favorizovanej skupiny v tanečnej súťaži. Podarí sa Patrickovi dostať na súťaž? Bude mu Andie ochotná pomôcť? A čo láska?  (recenzia filmu)


BOJ  (KÚPIŤ DVD)
Príbeh o boji dvoch znepriatelených klanov v San Franciscu začína, keď Jackovi Crafwordovi (Jason Statham), agentovi FBI, zabije záhadný člen jedného z klanov, Rogue (Jet Li), partnera Toma Wynnea i s rodinou. Jack sa snaží niekoľko rokov dolapiť partnerovho vraha, keď konečne narazí na stopu. Vyzerá to tak, že záhadný fantóm prestúpil na opačnú stranu a medzi klanmi sa vyostruje boj. Jack stojí proti dlho hľadanému nepriateľovi i proti samotným znepriateleným stranám. Nie je však isté, na ktorej strane záhadný fantóm skutočne stojí a čo sa skrýva za jeho premyslenými činmi... Celovečerný debut režiséra Phillipa G. Atwella, v ktorom proti sebe stoja dve najjagavejšie hviezdy súčasného akčného filmu.


autor Michal Šmajda 19.11.2008
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.