DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Jar klope na dvere  a možno aj to je dôvod, prečo v dnešnom prehľade prevládajú komédie a tituly oddychového charakteru. Túto rubriku pripravujeme s e-shopmi Gorila.sk a Martinus.sk.  

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

PODVODNÍCI Z NEW JERSEY (CLERKS.)  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Geniálna komédia, vďaka ktorej sa zrodil nemenej geniálny scenárista Kevini Smith. To, že vás obslúžia ešte neznamená, že vás majú radi! Snímok Podvodníci z New Jersey rozpráva o dvojici pohodlných obchodníčkov, ktorí štvú zákazníkov, hádajú sa o filmoch a hrajú hokej na streche obchodu.

SRDEČNÝ POZDRAV ZE ZEMĚKOULE  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
K Zemi sa blíži lietajúci tanier s dvoma návštevníkmi z vesmíru. Premení sa v pivový súdok a pristane na korbe nákladiaku. Keď ho chce výčapník naraziť, ozvú sa z vnútra protesty a súdok vyletí otvorenými dverami von. Druhé pristátie ufónov, tento raz v kontajneri na odpadky uprostred skládky za sídliskom, je vydarenejší. Mimozemšťania, nazývaní A a B (Milan Lasica a Július Satinský), vyzerajú ako normálni ľudia, len oblečení sú trošku staromódne. Ich prvá cesta vedie do bytu doktora Jánského, ktorý bol vybraný Najvyšším počítačom galaxie ako „úplne priemerný, bezvýznamný človek, ktorý naviac nedokáže klamať“ pre ich výskum pozemskej civilizácie.

TRAVIČKA ZELENÁ  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Nechajte sa odniesť na obláčiku dymu z Trávičky zelenej, neuveriteľne zábavného filmového hitu od Judda Apatowa, režiséra a scenáristu komédie Nabúchaná. Lenivý niktoš (Seth Rogen) sa stal jediným svedkom vraždy, ktorej páchateľmi sú podlí drogový boss (Gary Cole) a skorumpovaná policajtka (Rosie Perez). V stave, ktorý má k triezvosti ďaleko, sa púšťa do boja o holý život, do ktorého zaťahuje aj večne zhuleného dílera (James Franco) a jeho dodávateľa (Danny McBride). Réžie filmu sa ujal David Gordon Green, scenár napísali Seth Rogen a Evan Goldberg.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

STEP BROTHERS  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Brennan Huff je sporiadaný, zamestnaný 39-ročný muž, ktorý žije so svojou matkou Nancy. Dale Doback má 30, je nezamestnaný a žije so svojím otcom Robertom. Keď sa Robert s Nancy zosobášia a začnú spoločnú cestu životom, Brennan a Dale sú prinútení žiť medzi sebou ako nevlastní bratia. Lenže títo dvaja tridsiatnici majú úplne rozdielne povahy a začnú plánovať, ako dostať rodičov od seba.

PINOCCHIO (2 DVD)  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Rozprávkový príbeh štúdia Disney o drevenom Pinocchiovi, ktorý túži stať sa skutočným chlapcom, je plný dobrodružstva, napätia, emócií a taktiež nezabudnuteľných piesní. Titulná skladba „Želaj si želaj“ získala dokonca Oscara za najlepšiu filmovú skladbu roka. Osamotený rezbár Geppetto vyreže krásnu bábku a zo všetkého si najviac praje, aby sa z nej stal skutočný chlapec. Bábka menom Pinocchio ožije, avšak aby sa stala skutočným človekom, musí najprv dokázať, že si takúto poctu zaslúži. Pred Pinocchiom, ktorému vždy povyrastie nos, keď klame, stojí dobrodružná epická cesta plná nebezpečenstva a zlej vôle. Táto edícia obsahuje vedľa digitálne zrenovovaného filmu i skôr vynechané scény, pohľad do zákulisia, interaktívne hry a iné bonusy.

ALF (4 DVD)  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Jedného dňa pristál na planéte Zem jeden mimozemšťan. Volal sa ALF, čo mimochodom znamená Astronomická lietajúca forma, pochádzal z planéty Melmec a nabúral do garáže rodiny Tannerových v Los Angeles. Edícia obsahuje 1.sériu v rozsahu 26 epizód.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

ZRKADLÁ  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Ben Carson (Kiefer Sutherland) zažil už lepšie dni. Pred rokom bol tento ľahkovážny policajt postavený mimo službu kvôli zastreleniu kolegu. Táto nehoda ho stála nielen miesto, ale vniesla mu do života alkohol a zlosť. Žena i deti sa mu odcudzili a on skončil na gauči u svojej sestry. Carson sa zo všetkých síl snaží získať rodinu nazad a vezme preto prácu nočného strážnika v bývalom obchodnom dome. Ten, predtým symbol bohatstva a úspechu, teraz chátra, zdevastovaný mohutným požiarom, pri ktorom zomrelo mnoho nevinných ľudí. Počas obchôdzok v obchodnom dome si Carson začne všímať, že s veľkými ozdobnými zrkadlami na stenách nie je niečo v poriadku. V obrovských blýskavých plochách sa odrážajú obrazy, vzbudzujúce hrôzu. Policajt v nich vidí aj sám seba a stojí oproti vlastným démonom.

MASTER & COMMANDER: NA OPAČNOM ... (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
Námorný kapitán Jack Aubrey (Russel Crowe) sa stáva po prvýkrát veliteľom lodi, ktorá mieri do oceánu, priamo do jednej z námorných bitiek proti Napoleonovým lodiam. Je to brilantný taktik, statočný bojovník, ktorý je oceňovaný i za priamy boj muža proti mužovi. Je taktiež milovníkom kultivovanej a vtipnej konverzácie a hrá na husle. Kapitánovým protipólom je jeho priateľ Stephen (Paul Bettany), lekár a vynikajúci britský špión. Na pozadí napoleonských vojen je rozohrané vzrušujúce dobrodružstvo.

X-MEN 2  (KÚPIŤ DVD ZA VÝHODNÚ CENU)
X-Meni. Narodili sa s jedinečnou genetickou mutáciou, ktorá im umožňuje vládnuť nadprirodzenými schopnosťami. Pod vedením profesora Charlesa Xaviera slúžia ľudstvu. Chránia svet. Ten im však nedôveruje a bojí sa ich. Po nezmyselnom pokuse o atentát na prezidenta Spojených štátov, ktorý údajne spáchal neznámy mutant, sa verejnosť dovoláva zákona, ktorý má dostať mutantov pod kontrolu. V čele anti-mutantového hnutia stojí armádny veliteľ a vedec Wiliam Stryker, o ktorom sa tvrdí že na mutantoch robil pokusy. Mutantov nenávidí a je rozhodnutý ich totálne zlikvidovať. X-Meni sa tak spolu so spojencami vydávajú na najnebezpečnejšiu misiu v živote.


autor Michal Šmajda 18.3.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.