DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Po menšej prestávke sa o slovo opäť hlási prehľad aktuálnych DVD nosičov. Tešiť sa môžete na Seana Penna, Russella Crowea, Bena Stillera, Hugha Jackmana alebo Toma Hanksa.

POHODOVÝ NÁKUP DVD U NÁŠHO PARTNERA MARTINUS.SK

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

MILK  (FILMX)
Režisér Gus Van Sant a Oscarom ocenený Sean Penn oživili príbeh človeka, ktorý je do dnešnej doby považovaný za jedného z najväčších mučeníkov americkej histórie. Za svoju sexuálnu orientáciu zaplatil tým najcennejším, čo človek má – životom. Keď bol v roku 1978 na Harveyho Milka spáchaný atentát, svet stratil jedného z najcharizmatickejších vodcov a hlas spravodlivosti. Harvey Milk pracoval na Wall Street a mal všetko, čo si len mohol želať. Jedno mu však chýbalo – svet, v ktorom môže nahlas povedať, že je gay a nikto ho za to nebude diskriminovať.


TRANSFORMERS: POMSTA PORAZENÝCH
Puberťák Sam Witwicky (Shia LaBeouf) sa už spamätal z prvého stretnutia s dobrými Autobotmi a zlými Deceptikony. Navyše dospel a začal sa pripravovať na opustenie rodného hniezda, v ústrety búrlivému vysokoškolskému životu. Náladu mu kazí snáď len fakt, že vzťah s Mikaelou (Megan Fox) sa premení na chodenie na diaľku, pretože ona na univerzitné štúdium nemá peniaze. Odlúčenie našťastie netrvá dlho. Keď Sam objaví úlomok materie, o ktorú spolu Autobot a Deceptikoni toľko bojovali v jednotke, získa z neho pre obe strany drahocenné informácie, pre ktoré po ňom začnú ísť mechanický roboti z celej galaxie. Sama čoskoro začne páliť univerzitná pôda pod nohami a v sprievode Mikaely, verného Autobota prezývaného Bumblebee, ktorý sa dokáže pretransformovať v nadupaný Chevrolet, a bohužiaľ aj za asistencie rodičov, pred nimi uteká cestou necestou.


NA ODSTREL
Práca investigatívnych novinárov je vzrušujúca, príťažlivá a sexy. Niekedy pri nej môže ísť o život, niekedy postaví žurnalistov pred rozhodnutie, ktoré pripomína povestnú Sofiinu voľbu. Režisér Kevin Macdonald (Posledný škótsky kráľ) sa na túto neľahkú profesiu pozrel s využitím úspešného britského seriálu, ktorý pretvoril v thriller okorenený hviezdnym obsadením. Korene dobrého príbehu môžu ležať aj v zdanlivých banalitách. Koho by dojímal zastrelený feťák a poslíček s pizzou? Cal McAffrey (Russell Crowe), skúsený reportér denníka The Washington Globe však tuší, že za profesionálnou vraždou dvoch bezmenných outsiderov by sa mohlo skrývať niečo oveľa väčšie, zvlášť keď sa mu podarí nájsť spojenie medzi týmito zločinmi a záhadnou smrťou asistentky vplyvného kongresmana Stephena Collinsa (Ben Affleck). Čo zo začiatku vyzeralo ako nešťastná náhoda alebo samovražda z nešťastnej lásky, sa postupne zmení v čriepok v mozaike sprisahania, ktorého cieľom je zosadenie politika z piedestálu moci. 

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

NOC V MÚZEU 2
Bývalý nočný strážca Larry Daley (Ben Stiller) je opäť zatiahnutý do ťažko predstaviteľného dobrodružstva, v ktorom ožíva história. Príbeh sa začína, keď Larry zanechá biedne platenú prácu strážcu v múzeu a stáva sa žiadaným vynálezcom. Zdá sa, že má konečne všetko, po čom túži, no i tak mu niečo v živote chýba. Niečo ho ťahá späť do múzea. Larry netuší, že medzi tým sú jeho najobľúbenejšie exponáty považované za zastarané  a tak zabalené v debnách čakajú na odvoz. Ich ďalší osud je tak veľmi neistý – teda len do chvíle, než jeden z nich, miniatúrny kovboj Jedediah (Owen Wilson), zavolá Larrymu a opíše mu hroziacu katastrofu. Egyptský vládca Kahmunrah je po troch tisícročiach spánku vo veľmi mizernej nálade. S trojicou najnenávidenejších prisluhovačov sveta, menovite cárom Ivanom Hrozným, cisárom a vojvodcom Napoleonom Bonaparte a mafiánom Al Caponem zmobilizujú všetkých svojich prívržencov a plánujú prevrat, pri ktorom ovládnu najskôr múzeum Smithsonian a následne celý svet.


ANJELI A DÉMONI
Robert Langdon objaví dôkazy o znovuobnovení starovekého tajného bratstva známeho ako Ilumináti – najmocnejšej tajnej organizácie v histórii – a zároveň musí čeliť smrteľnému nebezpečenstvu, ktoré ohrozuje najnenávidenejšieho nepriateľa tejto tajnej organizácie: katolícku cirkev. Keď sa Langdon dozvie, že hodiny na nezastaviteľnej časovanej bombe, ktorú predstavujú Ilumináti, stále tikajú, odlieta do Ríma, kde spoja svoje sily s Vittoriou Vetra, krásnou a záhadnou talianskou vedkyňou. Langdon a Vetra sa vydávajú na nepretržitú cestu a dobrodružstvom nabitú naháňačku odohrávajúcu sa medzi zapečatenými kryptami, nebezpečnými katakombami, opustenými katedrálami a dokonca do srdca najuzavretejšieho trezoru na svete. Na svojej ceste sledujú 400 rokov staré starobylé symboly, ktoré znamenajú jedinú nádej na záchranu Vatikánu.


ZNOVU 17
Teenager Mike O'Donnell (Zac Efron) má všetko – je úspešným športovcom, obľúbeným v kolektíve, ktorého čaká štipendium na univerzite. Náhle sa však rozhodne všetkého sa vzdať a oženiť sa so svojou stredoškolskou láskou Scarlett. O 25 rokov neskôr si dospelý Mike (Matthew Perry) uvedomuje, že jeho život nie je celkom tým, čo očakával. Odišiel od manželky, Scarlett (Leslie Mann) býva so svojím najlepším kamošom Nedom (Thomas Lennon), jeho kariéra vo farmaceutickej spoločnosti stagnuje a jeho vzťah k vlastným deťom v teenagerskom veku je na bode mrazu.

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

MONŠTRÁ VS. VOTRELCI
Suzan, obyčajné dievča z Kalifornie, má už o pár hodín povedať „Áno“ svojmu vyvolenému. Keď ju do hlavy trafí meteorit plný kozmického slizu, dosť ju to vykoľají. Následne narastie do výšky 15 metrov a to ju rozhodí ešte o niečo viac. Než sa stačí svojho vyvoleného opýtať, či mu bude jej výška vadiť, zaútočí na ňu špeciálna vojenská jednotka, zajme ju a uväzní v tajnom vládnom komplexe. Tu Suzan, oficiálne premenovaná na Enormiku zisťuje, že so svojou výnimočnosťou rozhodne nie je sama. Doživotná internácia jej a jej nových priateľov končí vo chvíli, keď na Zemi pristane záhadný mimozemský robot a zaútočí na ňu. Pretože konvenčné ani „štandardne nekonvenčné“ zbrane naňho nepôsobia, obráti sa zúfalý generál MacBomba na ešte zúfalejšieho prezidenta Spojených štátov a požiada ho, aby oficiálne povolal partiu príšer do boja proti votrelcovi z vesmíru a tým zachránil svet pred hroziacou skazou..


X-MEN ORIGINS: WOLVERINE
X- Men Origins: Wolverine je dejovo posadený na samý počiatok ságy o známych mutantoch X-menoch. Hugh Jackman sa vracia v úlohe, ktorá z neho urobila filmovú hviezdu: v role Logana alebo neľútostného mutanta Wolverina obdareného zázračnou schopnosťou regenerácie a tiež adamantiovými pazúrmi na rukách. Kým tri predchádzajúce filmy boli posadené do nie príliš vzdialenej budúcnosti, hlavná časť nového príbehu sa odohráva v 70. rokoch minulého storočia. Dej sa vracia k počiatkom Wolverinovej hrdinskej kariéry i tragickým udalostiam jeho života, z ktorých ho najviac poznamená smrť osudovej lásky Kayle Silverfox. Jej smrť spôsobí Wolverinovo zapletenie sa s tajným vládnym vojenským programom Weapon X. S projektom, ktorý mu navždy úplne zmení život. Pod velením Williama Strykera sa sformuje tajná vojenská jednotka Team X, zložená výlučne z mutantov. Réžie spin-offu X-Menovskej série sa ujal juhoafrický tvorca Gavin Hood (Tsotsi).


VEĽKÝ REŠPEKT
Veľký rešpekt je filmom o mladých ľuďoch, ktorí hľadajú kúsok svojho šťastia. Je to jednoduchá komédia, zobrazujúca dennodenné strasti obyčajných ľudí. Hlavní hrdinovia Peter a Michal nie sú práve z ideálnych rodín. Mišo svojho otca takmer nepoznal a Petrova matka prednedávnom opustila jeho otca, z čoho je Peter frustrovaný. Na začiatku príbehu Michal schytá poriadnu príučku od dvoch chuligánov a Peter dostáva kopačky od svojej priateľky Danky... Film je o pár dňoch strávených v spoločnosti mladých ľudí, ktorí nemajú čo robiť a tak si rôzne vypĺňajú svoj voľný čas. Jeho dej sa odohráva na najväčšom sídlisku na Slovensku - v bratislavskej Petržalke.


autor Michal Šmajda 4.11.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.