DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Tohto týždňový prehľad noviniek má až troch kráľov: koprodukčného Jánošíka, dokumentárneho Michaela Jacksona či legendárneho Karla Maya. Výber je len na vás. 

POHODOVÝ NÁKUP DVD U NÁŠHO PARTNERA MARTINUS.SK

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

JÁNOŠÍK – PRAVDIVÁ HISTÓRIA
Po dlhých siedmych rokoch, sa najslávnejší slovenský zbojník objavuje aj na filmovom plátne. Ide o výnimočne stvárnený príbeh o priateľstve, láske, životnom šťastí a naplnení osudu. Jánošík (Václav Jiráček) slúži vo vojsku panovníka Rákocziho. O pár rokov neskôr už však pôsobí v úlohe dozorcu vo väznici bytčianského zámku Krištofa Ugronoviča (Marián Labuda). Jeden zo zlodejov je ale jeho kamarát Tomáš Uhorčík (Ivan Martinka) a tak povediac "za jeho pomoci" sa mu podarí ujsť. Ďalšiu zimu tak Jánošík ostáva vo svojej rodnej dedine Terchovej, kde ho Uhorčík presvedčí, aby sa pridal k jeho zbojníckej skupine, v ktorej si postupne vypracuje miesto vodcu, a tak pomaly začína kolovať ľudom legenda - bohatým berie a chudobným dáva.

NÁVRH
Energická a autoritatívna editorka Margaret sa od svojich šéfov nečakane dozvie, že čelí deportácii do rodnej Kanady. Zareaguje bleskovo a oznámi, že je zasnúbená so svojím nič netušiacim asistentom Andrewom, ktorého roky terorizuje. Andrew súhlasí s účasťou na kamufláži, má však niekoľko podmienok. Nesúrodý pár zamieri na Aljašku navštíviť jeho svojráznu rodinu. Obvykle sebavedomá a duchaprítomná Margaret sa náhle ocitá v jednej nemožnej situácii za druhou. S improvizovanou svadbou na krku a imigračnými úradníkmi v pätách sa Margaret a Andrew rozhodnú držať sa plánu aj napriek možným nechceným následkom…

KRVAVÉ POBREŽIE
Príbeh sa začína v roku 208 n.l. v období vlády dynastie Han. I keď Číne vládne jeden cisár - Han Xiandi, krajina je rozdelená do mnohých proti sebe bojujúcich štátov. Na západe vládne pevnou rukou ambiciózny premiér Cao Cao, ktorý používa cisára len ako bábku. Jeho cieľom je zničiť všetky kráľovstvá a seba prehlásiť za jediného vládcu zjednotenej Číny. Jeho hlavný protivník - Cisárov strýko Liu Bei - sa snaží získať si na svoju stranu kráľovstvo Wu, ležiace na juhu krajiny, ktorému vládne Sun Quan. Liu Bei k nemu vyšle svojho vojenského poradcu Zhuga Lianga, ktorý sa tu zoznámi s miestnym vicekráľom Zhou Yu, a s ktorým sa spriatelí a dohodne spojenectvo. Keď Cao Cao zistí, že sa tieto dve kráľovstvá stali spojencami, vydá sa proti nim na čele mohutnej armády 800 tisíc mužov a 2 tisíc lodí. Verí, že zabije dve muchy jednou ranou...

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

NOC DLHÁ 30 DNÍ
Adaptácia známeho hororového komiksu. Každú zimu sa mesto na severe Aljašky na mesiac ponorí do tmy. Je to čas, keď obyvatelia balansujú na hrane medzi prežitím a skazou, pretože s tmou prichádza aj niečo iné. Čerstvá krv láka predátorov a úsvit neprichádza...

G-FORCE: VEĽMI ZVLÁŠTNA JEDNOTKA
Pripútajte sa na túto rodinnú komédiu, plnú humoru a zábavy. V okamihu, kedy prísne tajná jednotka elitných morských prasiatok G-Force zachraňuje svet, v F.B.I sa rozhodnú ukončiť činnosť týchto elitných agentov. Ale hlodavčí hrdinovia budúcich generácií, Darwin ako vodca týmu, Blaster - expert na zbrane, Juarez ako odborník na bojové umenia a Hurley - 'potrebný člen', sa len tak ľahko nedajú zastaviť. Ozbrojení najmodernejším špiónskym vybavením s F.B.I v pätách či skôr chvostoch bude srsť lietať rýchlosťou svetla. Budúcnosť sveta závisí od ich pazúrikov.

MECHANIK (FILMX)
Trevor Reznik (Christian Bale) pracuje ako mechanik pri sústruhu. Na prvý pohľad vyzerá ako stovky obyčajných mladíkov. Je len o niečo uzavretejší, tichší a prepadnutejší ako ostatní. Už rok ho totiž trápi nespavosť... Nie je to ale žiadna bežná nespavosť. Fyzicky a psychicky vyčerpaný muž celé mesiace bojuje s nočnou morou, z ktorej sa nemôže prebudiť. Ale ako by sa mohol prebudiť, keď nespí?

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

KARL MAY – KOLEKCIA (16 DVD)
Sada 16 DVD obsahuje nasledujúce tituly: Vinnetou, Vinnetou – Červený gentleman, Vinnetou –Posledný výstrel, Poklad na Striebornom jazere, Old Shatterhand, Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti, Old Surehand, Petrolejový princ, Medzi supmi, Vinnetou a Old Firehand, Vinnetou a miešanka Apanači, Žut, Divokým Kurdistánom, V ríši Strieborného leva, Poklad Aztékov a Pyramída boha slnka.

TAKING OFF
Pohľad na pomätenú generáciu 70tych rokov, ich nádeje, priania i problematické vzťahy so svojimi váženými, staromódnymi a pokryteckými rodičmi. Larry a Lynn Tynovci tvoria typickú americkú rodinu s neodmysliteľnými starosťami o svoju dcéru Jeannie, ktorá užíva drogy a o spoločnosť, v ktorej sa pohybuje. Jeannie odíde z domu. Jej rodičia sa následne stretávajú s ďalšími ľuďmi, ktorým utiekli deti a zisťujú, že odchod člena rodiny ich môže obohatiť – zrazu majú priestor, aby znovu objavili život a opäť sa k sebe priblížili.

MICHAEL JACKSON´S THIS IS IT (2DVD)
This Is It Michaela Jacksona ponúka nie len jeho fanúšikom, ale aj všetkým milovníkom hudby na celom svete vzácny pohľad do zákulisia jeho bezmála vypredaných koncertov, ktoré sa mali uskutočniť v Londýnskej O2 Aréne. Dokument zaznamenáva časovú líniu od apríla do júna 2009, s plnou podporou celého Jacksonovho tímu, ktorý mal viac než ťažkú úlohu - zostrihať obrovské množstvo materiálu a vybrať tie naj piesne z jeho repertoára. Divákovi tak bude umožnený výnimočný a osobitý pohľad na Jacksona, aký ešte nikdy predtým.


autor Michal Šmajda 3.2.2010
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.