HORÚCE DVD TIPY NA POSLEDNÚ CHVÍĽU

HORÚCE DVD TIPY NA POSLEDNÚ CHVÍĽU

článok



Štedrý deň je doslova za dverami a naša dnešná ponuka je adresovaná najmä tým, ktorí ešte nestihli nakúpiť filmové darčeky pre svojich najbližších. Prajeme vám pohodlné nakupovanie a pekné a pokojné sviatky!

Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu

OSADNÉ
Starosta dedinky OSADNÉ pán Ladislav Mikuláško je politickým rekordmanom, vo funkcii bossa obce je úctyhodných 36 rokov. Jeho duchovný pandant pravoslávny kňaz Peter Soroka za posledných 5 rokov pochoval 50 ľudí a pokrstil 2 deti. Boj za záchranu dedinky sa rozhodnú viesť starosta a kňaz spolu so svojimi manželkami, ktoré sú ich dôležitými tieňovými poradcami. Starosta aj kňaz vedia, že budúcnosť obce môže spočívať v rozvoji cestovného ruchu. O pomoc s propagáciou poprosia PR manažéra politického hnutia Rusínska obroda Fedora Vica. Tento politik s humorom Dona Quijota pritiahne do Osadného návštevu na najvyššej úrovni z Bruselu... Disk obsahuje bonusy v podobe nepoužitých scén, reportáž z Osadného, zaujímavosti o miestnej flóre a faune, trailery, informácie o autoroch a fotogalériu. DVD nosič predávajú okrem e-shopov aj siete kníhkupectiev Artfórum či Panta Rhei.

MY ZDES / HRANICA (2 DVD)
Dva úspešné celovečerné dokumentárne filmy My zdes a Hranica režiséra Jara Vojteka, na 2 DVD a k tomu  dokument Akvárium úplne zadarmo. HRANICA: Film získal Cenu Mezi moři za najlepší dokumentárny film strednej a východnej Európy 2009 na Medzinárodnom festivale dokumentárnych filmov v Jihlave. Dokumentárny film zobrazuje trpkú skúsenosť obyvateľov Slemeniec, ktorí na najstráženejšej hranici Európskej únie snívajú svoj sen o jej otvorení... MY ZDES: Film sa nakrúcal v rokoch 2000 – 2004 a sleduje príbeh rodiny kazašských Slovákov. S nádejou, že pomôžu deťom mať lepšiu budúcnosť, všetko v Kazachstane predajú a prichádzajú na Slovensko. Tu sa stretávajú so slovenskou realitou, ktorá je iná, ako si predstavovali. Film získal na domácich a zahraničných festivaloch 9 cien.

NEDODRŽANÝ SĽUB
Skutočný príbeh židovského chlapca, ktorému silu prežiť dal sľub, ktorý chcel splniť. Jiří Chlumský na základe skutočného príbehu natočil film, ktorý vás vtiahne do deja plného napätia a zvratov, v ktorom sa z mladého chlapca vďaka okolnostiam stáva mladý muž. Udalosti roku 1939 a nasledujúcich rokov ho prinútia zmeniť svoje mladícke naivné futbalové ideály, poprieť svoju identitu, stretnúť sa zoči-voči so smrťou, žiť a bojovať bok po boku s drsnými ruskými partizánmi, teda prežiť dobu, v ktorej aj najlepší priateľ môže byť zradca. Nielen jeho odvaha a šikovnosť, ale aj zhoda náhod mu umožnili prežiť toto peklo a dodržať sľub, ktorý si kedysi ako rodina dali - že sa doma opäť stretnú.

Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu

KUKY SE VRACÍ (DVD + HRAČKA)
Kuky se vrací je dobrodružný a poetický rodinný príbeh, v ktorom hlavné úlohy stvárňujú hrdinovia zo sveta detskej fantázie. „Dlho som túžil urobiť film, v ktorom by som sa mohol venovať drobným detailom – hmyzu, svetle v listí... a vôbec ma zaujímalo, čo sa na scéne odohráva, keď herci odídu. Rôzne som to do svojich filmov pašoval, ale išlo to ťažko“, vysvetľuje režisér Jan Svěrák impulzy k nakrúteniu filmu, ktorého hlavnými, ale vonkoncom nie jedinými hrdinami, sú bábky.

KAJÍNEK – METALBOX (2 DVD + 1 CD)
Celovečerný hraný film o najznámejšom doživotne odsúdenom väzňovi súčasnosti. A nielen o ňom. Film nie je životopisným portrétom Jiřího Kajínka, ten je len jednou z jeho hlavných postáv. Jeho dej je dramatickým portrétom doby po páde totalitného režimu a začiatku budovania demokracie, keď totalitné praktiky mocných boli hlavne v organizovanom zločine a kriminálnom podsvetí. Niet divu, že sa čoskoro rozpúta boj o moc a peniaze, ktorý úplne potlačí práva jednotlivcov a neberie ohľady na nič a na nikoho.

PACIFIK (6 DVD)
Desaťdielny seriál z produkcie HBO sleduje odyseu troch amerických námorníkov: Roberta Leckieho (James Badge Dale), Eugena Sledgeho (Joe Mazzello) a Johna Basilonea (Jon Seda), ktorí sa zúčastnili bojov v Pacifiku za druhej svetovej vojny. Trojicu aj ďalších námorníkov sprevádzajú mimoriadne zážitky od prvého stretu s Japoncami na Quadalcanale, pri putovaní cez dažďové pralesy mysu Gloucester i koralové útesy Peleliu na Iwo Jima, cez vražedné polia Okinawy až k triumfálnemu a neľahkému návratu domov po tom, čo pre Ameriku vojna skončila.

Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu Horúce DVD tipy na poslednú chvíľu

TOY STORY 3
Tvorcovia obľúbených filmov „Toy Story“ opätovne otvárajú škatuľu s hračkami a vťahujú divákov do nápaditého sveta najobľúbenejšej partie hračiek, tentoraz vo vybraných kinách aj v 3D! Už je to pár rokov, odkedy sa v Andyho detskej izbe stretli kovboj Woody a plastový kozmonaut Buzz Lightyear. Andy vyrástol, chystá sa na vysokú školu a Woody s Buzzom a ostatnými hračkami sa obávajú o svoju budúcnosť. Ostanú spolu? Dostanú ešte šancu urobiť radosť deťom? Šťastným riešením sa zdá byť darovanie hračiek do škôlky, kde ich radostne vítajú miestne hračky – starousadlíci. „Nováčikovia“ sa tešia na deti, ale netušia, čo ich čaká. Ulepené prstíky malých zlomyseľných faganov nie sú jedinou a zďaleka nie najväčšou hrozbou. Hračky sa vrhajú do nového napínavého a veselého dobrodružstva, kde „nemožno veriť nikomu“ a „žiadna hračka nebude ponechaná nepriateľovi“. A čo je dôležité, kde Barbie konečne stretne Kena...

SIMPSONOVCI – 7. SEZÓNA (4 DVD)
Ahoj ahoj blázni do Simpsonovcov! Vitajte pri prehliadaní tohto luxusného, aj keď miniatúrneho bookletu. Čo bude nasledovať, už všetci viete: Táto najúžasnejšia, lahôdkami vyskladaná kolekcia je tá najlepšia bla bla bla bla, plná bonusov bla bla bla, vrátane niekoľkých tajných bla bla. Dostane sa vám veľkolepých hviezdnych hostí: Kirka Douglasa, Mickey Rooneyho, Paula a Lindy McCartneyových, Glenn Close, Tita Puenteho, Christiny Ricci a jedného veľmi nečakaného. Ku každej epizóde získate komentáre geniálnych animátorov, charizmatických hercov a talentovaných scenáristov. Dostanete svoje vynechané scény, ktoré sme iba pre vás vybrali z dna odpadkového koša. Všetko toto sa nachádza na štyroch k prasknutiu nabalených diskoch – 571 minút potešenia zo sledovania, ktoré stojí za to. V mene všetkých, ktorí sa na Simpsonovcoch behom ostatných dvoch desaťročí podieľali, by som vám rád poďakoval za vernosť, entuziazmus, váš smiech a niekedy až desivú posadnutosť. (Matt Groening)
 
AVATAR U.E. (3 DVD)
Trojdisková rozšírená zberateľská edícia Avatara na DVD ponúka tri verzie filmu: pôvodnú kino verziu, predĺženú kino verziu (u nás neuvádzanú) a zberateľskú, doposiaľ neuvedenú, o 16 minút rozšírenú verziu vrátane exkluzívnej alternatívnej úvodnej scény. Diváci majú tiež možnosť cestovať do histórie Pandory v celovečernom dokumente "Nakrúcanie Avatara", ktorý popisuje 16 rokov trvajúcu cestu. Dokument obsahuje nové rozhovory s Jamesem Cameronem, Jonom Landauom, hercami a štábom. Diváci tak môžu preskúmať Cameronove jedinečné vízie vedúce k vzniku filmu, ktorý do dnešného dňa videlo už viac než 310 miliónov ľudí na celom svete.


autor Michal Šmajda 21.12.2010
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.