JANUÁROVO-FEBRUÁROVÉ DVD NOVINKY

JANUÁROVO-FEBRUÁROVÉ DVD NOVINKY

článok



Po kratšej odmlke sa o slovo opäť hlási DVD rubrika a prehľadom 9 nových titulov. Ponuke dominuje dvojdiskovka oceňovanej Sociálnej siete od Davida Finchera.  

Januárovo-februárové DVD novinky Januárovo-februárové DVD novinky Januárovo-februárové DVD novinky

SOCIÁLNA SIEŤ (2 DVD)
Na jeseň v roku 2003 si Mark Zuckerberg, ktorý má za sebou Harvard a je géniom v oblasti počítačového programovania, sadá k počítaču a vzrušene začína pracovať na novej myšlienke. To, čo v návale blogovania a programovania začína v jeho pracovni, sa čoskoro stane prevratom v komunikácii - globálna sociálna sieť. Za necelých šesť rokov a s 500 miliónmi priateľov sa Mark Zuckerberg stáva najmladším miliardárom v histórii... ale tomuto podnikateľovi spôsobuje úspech nemalé osobné aj právne komplikácie. Film Davida Finchera aj o tom že k 500 miliónom priateľov sa nedostanete bez toho, aby ste si neurobili zopár nepriateľov.

GHOST WRITER
Thriller z pera Roberta Harrisa (knižná séria o Hannibalovi) prináša napínavý príbeh spisovateľa, ktorý je najatý, aby napísal pamäti bývalého britského premiéra. Dej začína naberať nebezpečné obrátky krátko po tom, čo na opustenú zimnú pláž známeho amerického letoviska vyplaví more mŕtvolu jeho predchodcu tohto literárneho projektu. Netrvá dlho a „duch“ si uvedomí, že prijatím atraktívnej práce učinil veľkú chybu: ukazuje sa, že ex premiér je muž, v ktorého minulosti sa skrýva tajomstvo, ktoré má silu zabíjať.

SCOTT PILGRIM PROTI CELÉMU SVETU
Adaptácia šesťdielnej komiksovej série Bryana Lee O'Malleyho divákom predstaví 23-ročného torontského flákača Scotta Pilgrima (Michael Cera). Scott hrá na basgitaru v mizernej kapele Sex Bob-omb, býva v malom byte s gay kamarátom Wallaceom a práve začal chodiť so stredoškoláčkou. Onedlho ale narazí na Američanku Ramonu (Mary Elizabeth Winstead), do ktorej sa okamžite zamiluje. Pre to, aby si ju získal, ale musí na spôsob počítačových hier poraziť sedem bossov: Ramoniných zlých ex priateľov.

Januárovo-februárové DVD novinky Januárovo-februárové DVD novinky Januárovo-februárové DVD novinky

WALL STREET: PENIAZE NIKDY NESPIA
Gordon Gekko (Michael Douglas), bývalý finančný žralok, ktorého poistné podvody a pranie špinavých peňazí dostali pred 23 rokmi za mreže, stojí pred bránami väznice ako zmenený a možno aj lepší človek. Jeho vyhliadky ale nie sú ružové, cez prsty sa naň pozerajú nielen jeho bývalí kolegovia, ale aj dcéra Winnie, ktorá s ním zámerne popretŕhala všetky väzby. Istým mostom k dcére by sa mohol stať jej snúbenec Jacob, ktorý nápadne pripomína postavu Charlieho Sheena z prvého dielu. Tiež je to mladý finančný dravec, pripravený chytiť šancu za pačesy a už ju nepustiť. Zarába rozprávkové peniaze v spoločnosti svojho mentora Louisa Zabela, lenže séria falošných obvinení firmy z obrovských dlhov vedú k hlbokému prepadu ich akcií. Na dno padne tak aj Jacob, ktorý sa vyberie na prednášku svojho potencionálneho svokra, v ktorej napravený hriešnik predpovedá príchod svetovej finančnej krízy. Po prednáške Jakob Gekka vyhľadá a uzatvorí s ním dohodu. Gekko využije svoje dávne kontakty a pomôže mu zistiť, kto a prečo zničil firmu jeho chlebodarcu. A Jake mu za to prekliesni cestu k jeho dcére. Kľúčová otázka však znie: Dá sa Gordonovi Gekkovi skutočne veriť?

JA, ZLODUCH
Uprostred pôvabného predmestia s pekne udržiavanými záhradami stojí čierny dom obklopený mŕtvym trávnikom. A práve tu sa ukrýva Gru, ktorý so svojou armádou podráždených malých žltých pomocníkov plánuje prevziať vládu nad svetom. S pomocou celého arzenálu laserov, zmrazovacích zbraní a vojnových vozidiel je Gru odhodlaný premôcť každého, kto sa mu postaví do cesty. Ale príjazd troch malých osirelých dievčat a ich odhodlanie urobiť z neho svojho ocka ohrozuje jeho povesť super zloducha!

KARATE KID
12-ročný Dre Parker (Jaden Smith) by mohol pokojne byť tým najpopulárnejším chlapcom v celom Detroite, ale po tom, čo ho kariéra jeho matky, zavedie do Číny, mám s nadviazaním priateľstva s novými vrstovníkmi značné problémy. Nakoniec sa mu podarí nájsť si cestu k spolužiačke Mef Jing, ale ich priateľstvo narazí na kultúrnu odlišnosť. A Dre si k tomu znepriatelí triedneho bitkára Čchenga. Dre síce pozná základy karate, ale v zemi kung-fu mu to je k ničomu a Čcheng mu to jasne ukáže. Dre, ktorý sa v cudzej zemi cítil osamotený, nemá inú možnosť, než sa obrátiť s prosbou na údržbára pána Hana (Jackie Chan). Ten o sebe tají, že je majstrom kung-fu, ale začne Dreho trénovať na nadchádzajúci turnaj, kde by sa mohol Čchengovi postaviť. Zatiaľ čo mu pán Han vysvetľuje, že kung-fu nestojí na úderoch a chvatoch, ale na rozvážnosti a pokoji, zisťuje Dre, že postaviť sa triednym bitkárom bude úloha, aká v jeho živote nemala dosiaľ obdoby. 

Januárovo-februárové DVD novinky Januárovo-februárové DVD novinky Januárovo-februárové DVD novinky

RESIDENT EVIL: AFTERLIFE
Štvrtá filmová adaptácia podľa rovnomennej hry od firmy Capcom. Ide, ako už názov napovedá, o svet po apokalypse. T-vírus už spustošil celý svet a premenil ľudí na zombie. Alice pokračuje a snaží sa nájsť tých, ktorí prežili, do bezpečia. Pomôcť sa jej rozhodne aj starý priateľ. Vyrážajú do Los Angeles, ktoré je však plné zombie. Čaká ich boj o prežitie v pasci spôsobenej spoločnosťou Umbrella.

GA´HOOLE: LEGENDA O STRÁŽCOCH
Hlavnou postavou filmu je mladý soví chlapec Soren, ktorého fascinujú otcove historky o strážcoch Ga´Hoole – mýtickej letke sovích bojovníkov. Postavili sa na ochranu všetkých dobrých sov proti tým zlým a vybojovali veľkú dávnu bitku. Zatiaľ čo Soren sníva o tom, ako sa jedného dňa k týmto hrdinom pridá, jeho starší brat Kludd sa mu posmieva a túži len po love, lietaní a získaní otcovej priazne. Jeho žiarlivosť má tragické následky – obaja bratia vypadnú z rodnej koruny stromu a dostanú sa do spárov zlých sov. Teraz je na Sorenovi, aby sa pokúsil o útek za pomoci ďalších mladých odvážnych sov. Spoločne letia ponad moria v hmlách, aby našli Veľký Strom – domov legendárnych strážcov, ktorí jediní môžu opäť poraziť zlých a zachrániť sovie kráľovstvo.

JEDZ, MODLI SA, MILUJ
Elizabeth Gilbert (Julia Roberts) je moderná žena, ktorá sa vydáva poznávať a obdivovať krásy sveta a súčasne sa pokúšať znova nájsť a prebudiť svoje pravé ja. Po tom, čo jej životné istoty a priority rozvráti rozvod, si Gilbert vezme v zamestnaní ročnú dovolenku a úplne v rozpore so svojimi zásadami sa rozhodne riskovať všetko pre to, aby zmenila svoj život. Behom svojich exotických a pozoruhodných ciest spoznáva v Taliansku prosté potešenie z dobrého jedla, v Indii silu meditácii, a konečne na Bali nájde nečakaným spôsobom pokoj v duši a rovnováhu lásky.


autor Michal Šmajda 9.2.2011
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.