JARNÉ DVD NOVINKY

JARNÉ DVD NOVINKY

článok



Ako vidíte, nový šat Kinemy neobišiel ani sekciu DVD. Po kratšej pauze vám prinášame defilé deviatich horúcich DVD nosičov. Nech sa páči.

Jarné DVD novinky Jarné DVD novinky Jarné DVD novinky


SCHINDLEROV ZOZNAM (2 DVD)
Je koniec roku 1939 a do Krakova prichádza Oskar Schindler (Liam Neeson), člen nacistickej strany a neúspešný priemyselník, ktorý si robí zálusk na rýchle zbohatnutie v podobe továrne na smaltovaný riad. Tú umiestňuje na kraj novovzniknutého geta. Chce v nej zamestnávať Židov. S ich hľadaním mu pomáha bývalý účtovník  Itzhak Stern (Ben Kingsley), ktorý sa snaží „dohadzovať“ prácu v novej továrni čo možno najväčšiemu počtu ľudí. Podnik prosperuje a Schindler začína slušne zarábať. Novým správcom geta sa stáva Aman Goeth (Ralph Fiennes), ktorý má odpor nielen k Židom, ale aj voči životu ako takému. Ku koncu vojny sa správa Tretej ríše rozhodla presunúť všetkých krakovských Židov do Osvienčimu. Schindler chce za každú cenu ich deportácii zabrániť a usiluje sa o vykúpenie svojich zamestnancov pre novú továreň na granáty v československom Brněnci u Svitav. Goeth však o tom nechce ani počuť, pretože si myslí, že Schindler chce Židov chrániť.

MESTO

V Bostone sa ročne stane asi tristo lúpeží. Väčšina zlodejov žije v malej štvrti Charlestown. Jedným z nich je Doug MacRay, ktorý sa však od typických miestnych kriminálnikov líši – na rozdiel od nich mal šancu na úspech, no sám si vybral cestu bankového lupiča. Jeho kumpáni sú mu jedinou rodinou. Pri poslednej akcii vezmú ako rukojemníčku vedúcu banky, ktorá zhodou okolností žije v Charlestowne. Doug sa do nej zamiluje a chce začať žiť nový život. S federálnou políciou v pätách však nebude jednoduché zmiznúť. Všetky voľby, ktoré kedy mal, sa scvrkli do jedinej: buď podvedie kamarátov, alebo stratí ženu, ktorú miluje.

HARRY POTTER 7: DARY SMRTI I.
V prvej časti sa Harry, Ron a Hermiona vydávajú na veľmi nebezpečnú misiu, počas ktorej musia nájsť a zničiť tajomstvo Voldemortovej amorálnosti a skazy – Horcrux. Tentokrát sa vydali na misiu bez dohľadu svojich profesorov a predovšetkým bez ochrannej ruky profesora Dumbledora. Musia sa na seba spoľahnúť viac ako kedykoľvek predtým. Útočia na nich však Temné sily, ktoré sa ich snažia rozdeliť. Medzitým sa čarodejnícky svet stáva nebezpečným miestom pre všetkých nepriateľov Temného pána. Dlho očakávaná vojna sa začala a Voldemortovi Smrťožrúti získavajú kontrolu nielen nad Ministerstvom mágie ale aj nad Rokfortom. Terorizujú a uväznia každého, kto sa im odváži odporovať. Ich úlohou je nájsť poklad, ktorý má pre Voldemorta nevyčísliteľnú hodnotu: Harryho Pottera. Vyvolený sa tak stáva štvancom, pretože Smrťožrúti ho majú priniesť za každú cenu... živého. Harryho jediná nádej je nájsť Horcruxy skôr, ako Voldemort nájde jeho. Pri hľadaní stôp objavuje starý a takmer zabudnutý príbeh – legendu o daroch smrti. Ak by sa legenda stala skutočnosťou, Voldemort získa dlho vytúženú moc.

Jarné DVD novinky Jarné DVD novinky Jarné DVD novinky


PIRAŇA
Každý rok sa na jarné prázdniny populácia ospalého jazera Victória rozrastie z 5 tisíc na 50 tisíc. Za sprievodu slnečných lúčov vypukne hlučná zábava s hromadou alkoholu. Tento rok ale existuje ďalší dôvod, prečo sa obávať a nepôjde len o ťažké ráno po večierkoch alebo sťažnosti od susedov. V jazere sa objavil nový druh strachu a ohrozenia. Po zemetrasení pod vodou začnú miestne obyvateľstvo ohrozovať prehistorické ľudožrútske ryby. Skupina návštevníkov, ktorí sa navzájom ani trochu nepoznajú, sa musia spojiť a spoločnými silami zabrániť novým ostrozubým obyvateľom, aby si z ľudí nespravili potravu.

22 VÝSTRELOV
Charizmatický Jean Reno stvárňuje Charlyho Matteïa, bývalého mafiána, ktorý posledné tri roky vedie pokojný život v ústraní a v kruhu svojej rodiny. Jedného rána ho na parkovisku prepadnú maskovaní muži a zasiahnu 22 guľkami. On však streľbu prežije a jeho krutá pomsta na seba nenechá dlho čakať. Minulosť Matteïa doženie, keď sa na scéne objaví jeho kamarát z detstva. Prisahali si vernosť na život a na smrť, ale veci a ich životy sú po rokoch úplne iné… Film je strhujúcou fikciou francúzskej mafie v Marseille. Režisér Richard Berry stavia sčasti na románe Franza-Oliviera GIESBERTA L´lmmortel a sčasti na realite francúzskeho podsvetia.

ROMÁN PRE MUŽOV
Román pre mužov rozpráva príbeh troch súrodencov – Cyrila, Bruna a Anety. Pevné puto, ktoré sa medzi nimi vytvorilo po tragickej smrti rodičov, keď starosť o výchovu mladšieho brata a sestry prevzal výrazne starší Cyril, prechádza zvláštnou skúškou. Súrodenci odchádzajú na tradičný výlet do hôr za chrbtom s tieňom neodvratne sa blížiacej Brunovej smrti. Výlet, ktorý má byť akousi cestou posledných splnených prianí, vrátane tajných erotických fantázií, sa však mení v tragikomickú konfrontáciu základných hodnôt a životných postojov.

Jarné DVD novinky Jarné DVD novinky Jarné DVD novinky


RED
Akčnú komédiu RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční nakrútil na motívy rovnomennej komiksovej mikrosérie Warrena Ellisa a animátora Cully Hammera režisér Robert Schwentke. Rozpráva príbeh penzionovaného agenta CIA Franka Mosesa (Bruce Willis), ktorý žije pokojným a idylickým životom na vidieku. Až do tej doby, kedy sa ich nové vedenie CIA rozhodne zlikvidovať. V tú chvíľu nastáva súboj na život a na smrť medzi špičkovým, ale zostarnutým agentom a celým zvyškom CIA.

SECRETARIAT
Disney prináša úžasný pravdivý príbeh plný nádeje, lásky a odvahy. Diane Lane a John Malkovich spoločne so svojimi kolegami rozohrávajú brilantný príbeh od producentov filmov ako Zázrak a Hráč. Za každým úspechom stojí nesplniteľný sen. Staňte sa svedkami veľkolepej cesty neuveriteľného koňa, menom Secretariat, a dojemného príbehu jeho neobvyklej majiteľky, ženy v domácnosti, ktorá vsadila všetko na to, že sa jej kôň stane šampiónom.

ONDINE
Keď írsky rybár Syracuse (Colin Farrell) vylovil z mora krásnu mladú ženu (Alicja Bachleda), povedala iba, že sa volá Ondine. Príznačné meno, ktoré znamená „tá, ktorá prichádza z mora“. Syracuse jej ponúkne prístrešie a ona sa usadí nielen v jeho dome, ale postupne i v jeho srdci. Neznáma cudzinka vyvolá množstvo otázok, ale rybárova malá dcérka Annie má okamžite jasno. Ondine je podľa nej vodná víla, kúzelnou mocou obdarená bytosť, ktorá vystupuje z vôd preto, aby ľuďom nosila šťastie. Annie verí, že Ondine prišla kvôli nej, aby zachránila jej zlyhávajúce obličky. Syracuse síce na rozprávky neverí a zostáva nohami pevne na zemi, ale vzápätí aj on podľahne jej čaru a je nútený si pripustiť, že odvtedy, čo s nimi Ondine býva, dejú sa zvláštne veci. Mohli by spolu žiť šťastne až do smrti, lenže Syracuse na šťastné konce už dávno neverí. Nech Ondine je či nie je morskou pannou, má za sebou temnú minulosť, ktorá ju za žiadnu cenu nechce pustiť na slobodu. Dokáže ju láska Syracuse zachrániť, alebo sa vráti do hlbín zabudnutia?



autor Michal Šmajda 1.4.2011
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 50476
02 |
návšt. 11232
03 |
návšt. 6387
04 |
návšt. 5029
05 |
návšt. 4829
06 |
návšt. 3812
07 |
návšt. 4039
08 |
návšt. 2951
09 |
návšt. 1913
10 |
návšt. 1868
REBRÍČEK US
01 |
$82,0 mil.
02 |
$7,4 mil.
03 |
$3,9 mil.
04 |
$3,2 mil.
05 |
$3,2 mil.
06 |
$2,5 mil.
07 |
$2,1 mil.
08 |
$1,7 mil.
09 |
$1,4 mil.
10 |
$1,1 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.