TV TIPY 6.6. - 12.6. 2011

TV TIPY 6.6. - 12.6. 2011

VOD recenzia



6.6.
PONDELOK

20:00 Sugarlandský expres (The Sugarland Express), USA, 1974 (Cinemax)
Sugarlandský expres, prvý celovečerný film Stevena Spielberga, bol nakrútený na motívy skutočného príbehu. Lou Jean Poplin pomohla svojmu manželovi s útekom z väzenia, aby sa pripojil k jej boji za udržania si malého syna, ktorého musí uchrániť pred adopciou. Čaká ich  únik naprieč Amerikou s množstvom policajtov v pätách.

20:30 Breakheartský priesmyk (Breakheart Pass), USA, 1975 (MGM)
V zime roku 1873 ide vlak s americkými kavaleristami a potravou do miest, kde vypukla epidémia. Cestou sa k vojakom pripojí zastupujúci maršal Pearce, ktorý zaistil hľadaného Johna Deakina. Medzi pasažiermi je aj krásna žena a guvernér. Z vlaku však zmiznú bez stopy dvaja dôstojníci, kurič sa zabije pádom pri prechádzaní mostu, lekár je zavraždený a vo vlaku sa šíri strach.

22:00 Piatok alebo iný deň (Vendredi ou un autre jour), Bel./ ČR/ Fr./ Tal., 2005 (Dvojka)
Adaptácia románu Michela Michela Tourniera je inšpirovaná nesmrteľným príbehom najslávnejšieho stroskotanca Robinsona Crusoea a jeho verného druha Piatka. Dej filmu sa odohráva v polovici 18. storočia. Starý herec Philippe de Nohan ako jediný z divadelnej spoločnosti prežije stroskotanie lode a ocitne sa na opustenom ostrove, kde sa snaží prežiť bez navyknutého luxusu, komfortu a konvencií. Jedného dňa naruší jeho pokojnú osamelosť tlupa kanibalov. Aby ochránil svoje územie, strieľa po nich puškou a náhodou oslobodí jedného z ich zajatcov – mladého nemého černocha. Postupne sa obaja odlišní muži učia spolunažívať a vytvoria si vlastný súbor pravidiel, odlišujúcich sa od tých západných.

22:15 Fígle (Sztuczki), Poľsko, 2007 (Čt2)
Šesťročný Stefek žije so svoju matkou a 17-ročnou sestrou Elkou a pred skľučujúcou realitou poľského malomesta uniká do vlastného iluzórneho sveta, v ktorom vládne neúprosný zákon náhody. Všemožné fígle, úskoky osudu, ale i nevyspytateľná náhoda pomáhajú Stefkovi nasmerovať život svojho otca späť k rodine. Je však tajomný elegantný muž na stanici naozaj Stefkovým otcom? A podarí sa mu nakoniec nakloniť osud na svoju stranu a spojiť rozdelenú rodinu? Rafinovaná a úsmevná tragikomédia Andrzeja Jakimowského nadchla najmä dôsledným vykreslením fantazijného sveta malého chlapca, ktorý sa stretáva s krušnou skutočnosťou, a získala celý rad cien na festivaloch v Gdyni i v zahraničí.


7.6.
UTOROK

20:00 Bravados (The Bravados), USA, 1958, (Joj Plus)
Po násilnej smrti svojej milovanej manželky, ktorú spôsobili štyria neľútostní banditi sa život Jima Douglasa (Gregory Peck) radikálne zmení. Túži len po jedinom po pomste. V mestečku Rio Arriba majú popraviť štyroch banditov, odsúdených za lúpežné prepadnutie. Jim, ktorý sa tam stretol so svojou starou láskou Josefou Velardeovou (Joan Collins), je presvedčený, že sú to vrahovia jeho ženy. Zločincom sa podarí z väzenia ujsť, a tak Jim zhromaždí skupinu mužov a na ich čele banditov prenasleduje. Až pri stretnutí s posledným z nich, indiánom Lujanom (Henry Silva), si Jim uvedomí, že ak nechce byť rovnaký, ako tí, ktorých prenasleduje, nemôže brať spravodlivosť do svojich rúk. Netypický, drsný a svojím spôsobom psychologický western, ktorý zaujme nielen fanúšikov žánru, nakrútil slávny režisér Henry King podľa rovnomennej literárnej predlohy Franka O´Rourkea, ktorú do podoby scenára previedol Philip Yordan.

20:00 Bloudění, ČSSR, 1965, (Kino CS)
Menej známy titul presvedčivo postihuje ovzdušie 60. rokov, zvažovanie nedávnych vín a vyhliadok do budúcnosti. Generácia otcov sa s ťažkosťami vyrovnáva s účastí na stalinských represiách, dospievajúce deti však už žijú úplne inými starosťami, odmietajúc priznať svojim rodičom akúkoľvek autoritu. Hľadanie nových životných modelov sa aj tak rozplynie do stratena, hrdinom po všetkých konfrontačných stretoch zostáva iba akási morálna kocovina. Graficky strohý, čiernobielo nakrútený film, vytvárajúci figurálne kompozície, vnímavo postihuje mnohé dobové stigmy, hlavne rozpad medzigeneračného porozumenia.

21:00 Návrat Idiota, Česko/ Nemecko, 1999, (Čt1)
Vo svojom druhom celovečernom filme sa režisér a scenárista Saša Gedeon sústreďuje na tragikomický labyrint citového zmätku mladých ľudí. Inšpiroval sa hlavným hrdinom kniežaťa  Leva Myškina z románu F. M. Dostojevskeho - Idiot.

21:45 Sylvia (Sylvia), Veľká Británia, 2003, (Filmbox)
Sylvia Plathová študuje na prestížnej anglickej univerzite v Cambridge a píše svoje prvé literárne pokusy. Stretáva básnika Teda Hughesa a zrodí sa osudová láska, ktorá Sylviu sprevádza celý život. Aj Ted spočiatku podlieha romantickému vzťahu s ženou, ktorá rozumie jeho práci a obdivuje ju, ale po svadbe sa všeličo zmení. Sylvia chce odísť za matkou do Spojených štátov, Ted dáva prednosť životu v Anglicku, a navyše sa vracia k svojim staromládeneckým návykom. Príbeh poodhaľuje mýtus o legendárnej americkej spisovateľke a pripomína jednu z najničivejších osudových lások našej doby. Režisérka Christine Jeffs stavila na herecké výkony Gwyneth Paltrow a Daniela Craiga.

TV tipy 6.6. - 12.6. 2011 TV tipy 6.6. - 12.6. 2011 TV tipy 6.6. - 12.6. 2011



8.6.
STREDA

20:00  Monty Python: Zmysel života  (Monty Python's The Meaning of Life), VB, 1983 (Cinemax)
Posledný celovečerný film kultovej komediálnej skupiny Monty Python sa vracia ku komediálnym skečom z raného obdobia tvorby skupiny. V bláznivých komických scénach zachytáva jednotlivé fázy života človeka a trápenie, ktoré ho počas nich stretáva. V typicky monthypythonovskom štýle si film berie na mušku všetky náboženské, sexuálne i etické tabu zaoberajúce sa problémom zmyslu života. Na MFF Cannes získal film Veľkú cenu poroty.

21:00 Match Point - Hra osudu (Match Point), VB/ USA/ Írsko, 2005 (Filmbox Extra)
Thriller, pripomínajúci svojou atmosférou známy film Talentovaný pán Ripley. Legenda filmového plátna Woody Allen natočil film, ktorý sa stane v jeho filmografii absolútne výnimočným. Po prvých uvedeniach v Európe zaznamenal obrovský ohlas a stal sa tak komerčne najúspešnejším filmom Woodyho Allena za posledných 10 rokov a prekonal tak aj úspešných Darebáčikov. Dráma muža, ktorý postupuje na spoločenskom rebríčku, ale jeho ambície majú tragické následky. Hlavný hrdina sa ocitne medzi dvoma ženami, nenachádza východisko a rozhodne sa pre krajné riešenie.

21:55 Kalamita, ČSSR, 1981 (Čt1)
Pri pokusoch zvládnuť bežné životné situácie prežíva Honza Dostál takmer neustále drobné kalamity. Štúdium na vysokej škole ho neuspokojuje, chce skúsiť niečo iné. Jeho dávny snom je stať sa rušňovodičom. Pri prvej samostatnej jazde uviazne s malým motoráčikom v záveji a vlak zasype lavína.

23:05  Čata (Platoon), USA, 1986 (Nova)
Pre režiséra Olivera Stonea nebola vojna bo Vietname sprostredkovanou skúseností. Ako 21-ročný sám narukoval ako dobrovoľník a v snímke Čata s neobyčajnou naliehavosťou tlmočil celú hrôzu a krutosť vojnového konfliktu z pohľadu priameho účastníka bojov. Podarilo sa mi vykresliť iracionalitu pekla, v ktorom sa on a jeho vrstovníci ocitli. Snímka získala Oscara za najlepší film, réžiu, zvuk a strih. V hlavných úlohách sa predstavili Charlie Sheen, Willem Dafoe a Tom Berenger.

23:20 Noc patrí nám (We Own the Night), USA, 2007, (Markíza)
Drsný krimi thriller, ktorý ide v stopách oscarovej Skrytej identity. Polícia v New Yorku čelí rastúcej vlne zločinu. Ruský gang má zoznam policajtov, ktorých chce odstrániť. Šéf nočného klubu (Joaquin Phoenix) má šancu zachrániť svojho brata (Mark Wahlberg) a otca (Robert Duvall), ktorí sú ďalší na rade. Hviezdne obsadení doplňuje Eva Mendes.

01:40 Káčer Howard (Howard the Duck), USA, 1986, (Prima Cool)
Kombináciu komiksu, hororových a vedecko-fantastických filmov a romantických príbehov je ambiciózny projekt od producenta Hviezdnych vojen George Lucasa a scenáristov Indiana Jonesa. Howard T. Duck je káčer v káčeriom svete, ktorý alternatívnou kópiou toho nášho. Jedného dňa je vytrhnutý zo svojho pohodlia a aj s kreslom pristane kdesi v špinavých uličkách New Yorku. Zoznamuje sa s mladou speváčkou Beverly (Lea Thompson) a spoločne sa snažia prísť nato, ako dostať excentrického a osamelého káčera späť domov.


9.6.
ŠTVRTOK

17:55 Náuka o snoch (La Science des réves), Francúzsko, 2006 (Filmbox Extra)
Náuka o snoch je romantická fantázia odohrávajúca sa v chaotickom mozgu Stephana Mirouxa (Gael Garcia Bernal), mladého výstredného muža, ktorého sny mu neustále napádajú reálny svet. Keď drieme, stáva sa z neho charizmatický moderátor "Stephane TV", ktorý prednáša "náuku o snoch" do papierových kamier. V skutočnom živote má nudnú prácu vo vydavateľstve parížskeho kalendára a zomiera od lásky k svojej susedke Stephanie (Charlotte Gainsbourg)...

20:00 Údolí včel, ČSSR, 1967 (Kino CS)
Historický príbeh Františka Vláčila sa odohráva v drsných reáliách druhej polovice 13. storočia. Zobrazuje svár medzi vnútenou príslušnosťou k asketickému križiackemu rádu a túžbou po slobodnom živote. Fanatický rytier Armin von Heide (Jan Kačer) prenasleduje svojho priateľa Ondřeja (Petr Čepek), potomka českého zemanského rodu, ktorý utiekol a vracia sa späť na rodnú tvrdzu. Rytier je rozhodnutý ho potrestať za previnenie proti regulám rádu a počas Ondřejovej svadobnej noci vnikne do spálne jeho nevesty.

22:15 Priepasť (The Abyss), USA, 1989 (Joj Plus)
Zem ukrýva tajomstvá, o ktorých sa nám ani len nesníva. Stáročia čakajú v temnotách, kým ich niekto neobjaví. Americká ponorka havaruje v hlbinách oceánu. Záchranný tím, ktorý ma vyšetriť okolnosti nehody, sa vydá na cestu do neprebádanej priepasti. V tmavých hĺbkach číhajú neznáme sily... Kultový thriller od režiséra Jamesa Camerona (Terminátor, Titanic).

00:45 Noc na zemi (Night on Earth), Franc./ Nem./ Jap./ VB, 1991 (Cinemax)
Päť malých príbehov tohto filmu sa odohráva v rovnakom čase v rôznych svetových metropolách a časových zónach. Počas jednej noci sa medzi taxikármi a ich pasažiermi vytvorí zvláštne puto, ktoré ich vytrhne z anonymity mesta a odhalí čo-to z tajomstva ľudského života. Päť príbehov spája nostalgický humor a zvláštna atmosféra cesty, na ktorej sa z cudzincov prostredníctvom ľudského kontaktu aspoň na chvíľu stanú dôverní známi.

TV tipy 6.6. - 12.6. 2011 TV tipy 6.6. - 12.6. 2011 TV tipy 6.6. - 12.6. 2011


10.6.
PIATOK

20:00 Milenci v roce jedna, ČSSR, 1973 (Kino CS)
Koniec vojny priniesol tým, ktorí sa ho dožili, nie len radosť, ale tiež vážne traumy z trýznivých zážitkov. Keď nadšený filmový amatér, pomerne ľahkomyseľný mladík Pavel  nakrúca plachú, do seba uzatvorenú Helenu, netuší, že ona má za sebou skúsenosť s koncentrákom. Vznikajúci milostný vzťah medzi nimi je preto krehký a ľahko zraniteľný.

21:00 Hooligans (Hooligans), USA, 2005 (Filmbox Extra)
Neprávom vyhodený študent Harvardu Matt Buckner prichádza do Londýna, kde sa chce načas usadiť u svojej sestry. Skamaráti sa so sestriným švagrom Petom Dunhamom, ktorý ho vtiahne do temného a násilného sveta futbalových „hooligans“. Matt sa v priebehu tohto priateľstva učí, ako stáť nohami pevne na zemi a odolávať tomuto tajomnému a často násilnému svetu. Hooligans sú príbehom o lojalite, dôvere a brutálnych následkoch života na hrane.

21:55 Mission: Impossible (Mission: Impossible), USA/ Česko, 1996 (Nova)
Tom Cruise v hlavnej úlohe špionážneho thrilleru. Film bol sčasti nakrútený v Prahe, vznikol na motívy populárneho rovnomenného televízneho seriálu. V Spojených štátoch sa film, v ktorom Cruise nielen stelesnil ústredného hrdinu, ale aj ho produkoval, stal diváckym superhitom. Pri akcii na americkej ambasáde v dôjde k masakru elitnej jednotky CIA. Šéf chce odhaliť zradcu vo vlastných radách a podoziera agenta Ethana Hunta.

23:30 Nebezpečná rýchlosť (Speed), USA, 1994 (Joj)
Jack Traven, policajný špecialista, ktorý je poslaní, aby zneškodnil bombu umiestnenú pomstychtivým vydieračom na autobus. Situácia je veľmi vážna, Jack, ktorému pomáha cestujúca, musí udržovať rýchlosť autobusu, inak bomba exploduje. A to nie je v uliciach Los Angeles vôbec jednoduché. A tak sa pred nami odvíja nepretržitá akcia s množstvom prekvapení.


11.6.
SOBOTA

21:10 Chladnokrvne (Confidence), USA/ Kanada/ Nemecko, 2003 (Film+)
Jake Vig (Edward Burns) je podvodník veľkého formátu, ktorý šikovne využíva dary, ktorými ho obdarila Príroda: prirodzený šarm, odvahu a schopnosť vykrútiť sa aj z tej najošemetnejšej situácie. Šťastie sa od neho však odvráti v okamihu, keď prostredníctvom dvojice skorumpovaných policajtov Whitwortha (Donal Logue) a Manzana (Luis Guzmán) a navonok bezúhonného Lionela Dolbyho príde nezákonne k slušnej sume. Režisér James Foley (Konkurenti, Cela, Vojna gangov) rozohráva kriminálny thriller o súboji veľmajstrov podrazov.

21:45 Nepokojný (Restless), Izrael/ Nemecko/ Francúzsko/ Kanada, 2008 (Dvojka)
Moshe Amar pred rokmi odišiel z Izraela do New Yorku a za tú dobu sa nikdy neobzeral späť. Za sebou totiž nechal nielen mladú manželku, ktorá ho milovala, ale aj malého syna Tzacha. Až dosiaľ sa mu v Amerike veľmi nedarilo, ale v posledných rokoch sa karta začala pomaly obracať. Umelec našiel komunitu, ktorá si obľúbila jeho poéziu, i múzu v podobe drsnej barmanky Yolandy. Všetko sa pre neho mení k lepšiemu. Vtom prichádza na scénu Tzach, ostreľovač izraelskej armády, ktorý svojmu otcovi nedokáže odpustiť, že ho spolu s jeho matkou pred dvomi desiatkami rokov opustil a nedokázal prísť ani na jej pohreb. Hoci sa nepoznajú a nikdy sa nestretli, začína svojho otca postupne kontaktovať.

23:00 Zuby (Teeth), USA, 2007 (Joj)
Príbeh o mladom dievčati, ktorého pohlavný orgán skrýva pre mužov veľmi bolestivé tajomstvo. Film, ktorý šokoval divákov Medzinárodného filmového festivalu v Sundance. Dawn je mladé americké dievča, žijúce s chorou matkou, nevlastným otcom a bratom Bradom. Je hlboko veriaca a propaguje cudnosť a sexuálnu zdržanlivosť. Kým jej brat je sexuálne aktívny čudák, ona iba teraz začína objavovať tajomstvo svojej ženskosti. Keď sa ju však jej priateľ Tobey pokúsi znásilniť, zistí, že jej telo skrýva anatomickú zvláštnosť.

23:40  Nezmieriteľní  (Unforgiven), USA, 1992 (Nova)
Nemilosrdne realistický pohľad na americký Západ je pre tento film charakteristický. Clint Eastwood, hlavný predstaviteľ a zároveň režisér filmu, ho označil za „posledný western“. Je iróniou osudu, že to bol práve on, kto koncom 60-rokov v spaghetti-westernoch Sergia Leoneho, ako „Hrdina bez mena“ sám prispel k demontáži westernového mýtu a tým aj k zániku klasického amerického Divokého Západu. Nezmieriteľní  sa však vracajú ku klasike. Príbeh rozpráva  o troch  pištoľníkoch, ktorých okolnosti prinútili po rokoch opäť vykonávať svoju pôvodnú profesiu

00:25 Temný úsvit (Rescue Dawn), USA, 2006 (Markíza)
Príbeh Dietera Denglera, pilota nemeckého pôvodu, ktorý emigroval do USA, aby mohol lietať (Nemecko po vojne  nemohlo mať letectvo), a v roku 1966 bol zostrelený počas bombardovania Laosu, zajatý a šesť mesiacov väznený, spracoval režisér Werner Herzog už v roku 1997 v celovečernom dokumentárnom filme Malý Dieter musí lietať (Little Dieter Needs to Fly). V ňom vystupuje samotný Dengler a na kameru rozpráva svoj príbeh a v neskorších fázach simuluje pochod džungľou tak, ako ho zažil počas svojho zajatia. Pre potreby rozprávania príbehu v Rescue Dawn  tvorcovia upravili a potlačili niektoré aspekty a kontexty Denglerovho príbehu.

TV tipy 6.6. - 12.6. 2011 TV tipy 6.6. - 12.6. 2011 TV tipy 6.6. - 12.6. 2011


12.6.
NEDEĽA

15:15 Dnes neumieraj (Die Another Day), Veľká Británia/ USA, 2002 (Joj)
Všetko malo byť tak jednoduché. James Bond bol konečne na stope severokórejskému teroristovi, ktorého stačilo už iba zajať. Jeho misia v demilitarizovanej zóne však bola prezradená a Bond upadol do zajatia. Napokon však výmena väzňov dopomôže agentovi 007 na slobodu, kde sa pre neho začínajú celkom iné problémy. Na svete je opätovne zbraň, ktorá môže zničiť celý svet. Je na Bondovi, aby zabránil jej zneužitiu.

20:00 Gejša (Memoirs of a Geisha), USA, 2005 (Doma)
Príbeh z krajiny vychádzajúceho slnka, produkovaný továrňou na sny západnej civilizácie, v hlavných úlohách krásne herečky z Číny a Malajzie s násilne implantovanou angličtinou plynúcou z ich úst? Prečo nie. Veď vzájomné preberanie špecifických čŕt rôznych kultúr je jedným zo sprievodných javov globalizácie. Avšak, treba si byť vedomý rizika, že výsledný produkt môže chutiť menej, ako jednotlivé prísady.

20:00 Nebeští jezdci, ČSSR, 1968 (Kino CS)
Jeseň roku 1942. Posádku bombardéru typu Wellington tvoria prvý pilot a kapitán lietadla Čechoslovák Pavel, druhý pilot Angličan Frank, navigátor Angličan George, telegrafista Kanaďan Tommy a palubní strelci Študent a Prcek, obaja Čechoslováci. Nočný nálet na Düsseldorf skončí úspešne a ich lietadlo sa vracia šťastne na základňu. Také šťastie už však nemala posádka ďalšieho stroja, ktorý bol nútený núdzovo pristáť na mori a je považovaný za stratený.

20:15 Doba ľadová (Ice Age), USA, 2002 (Joj)
Všetkému je na vine veverička. Malá vychudnutá šabľozubá veverička, ktorá sa chcela len v pokoji najesť a pritom nechtiac odštartovala dobu ľadovú. Chaos všeobecného sťahovania do teplých krajín, spojí osudy ukecaného leňochoda Sida a zatrpknutého mamuta Manfreda. Pri ich púti, sa im náhodou podarí zachrániť malé ľudské dieťa, ktorého matka zahynula na úteku pred šabľozubými tigrami. Jeden z nich menom Diego sa k Sidovi a Manfredovi pripojí pod zámienkou, že ich ako skúsený stopár dovedie k pozostatkom kmeňa, ku ktorému dieťa patrí. V skutočnosti však chce dieťa doniesť vodcovi svojej svorky.

20:30 Mestečko Pleasantville (Pleasantville), USA, 1998 (MGM)
Dvojčatá David a Jennifer sa ocitnú v čiernobielom sitkome z 50. rokov, ktorý sledujú v televízii. David sa v prostredí seriálového mestečka orientuje, no jeho sestra sa nemieni zmieriť s tým, že akékoľvek vášnivé prejavy nie sú bežné a obyvatelia nepoznajú dážď ani oheň.

22:40 V dobrej spoločnosti (In Good Company), USA, 2004 (Filmbox)
Dan Foreman má ťažkú hlavu z reorganizácie v práci. Po zmene vlastníckych vzťahov v spoločnosti je odvolaný z miesta vedúceho inzertného oddelenia významného časopisu. Jeho novým šéfom sa stáva, Carter Duryea, o polovicu mladší než on, fenomén obchodnej akadémie, presadzujúci efektívnu spoluprácu. Kým Dan získava klientov na základe osobných kontaktov a budovaním vzťahov, Carter podporuje časopis s telefonickým inzertným oddelením a so snack foodom pod jednou strechou.

23:45  Doors  (The Doors), USA, 1991 (Čt2)
Dramatické životné osudy Jima Morrisona (Val Kilmer), legendárneho básnika a speváka skupiny The Doors, ktorý sa počas krátkej ale oslnivej kariéry (1966 - 1971) stal nesmrteľným hrdinom svojej doby - epochy búrlivého rozmachu rockovej hudby, životného štýlu hnutia hippies, opojenia z drog a boja proti establishmentu. Režisér Oliver Stone presvedčivo evokuje atmosféru koncertov The Doors a svet Morrisonových textov. Podáva sugestívne a naliehavé dobové svedectvo. Realisticky až naturalisticky opisuje Morrisonove sexuálne excesy, obscénne exhibície na javisku či vízie so starým indiánskym šamanom, ktorý preňho predstavuje zaniknutý svet harmónie a zmierenia. Postihuje rozpad jeho osobnosti, rozklad talentovaného človeka na ľudskú trosku, zničenú alkoholom, drogami a slávou. Akcentuje pritom Morrisonovo ťaženie k predčasnej smrti aj s jeho halucinačnými stavmi: „Najväčšmi nažive sa cítim v konfrontácii so smrťou, život bolí oveľa viac. Po smrti bolesť zmizne.“ Svoju životnú úlohu tu vytvoril Val Kilmer, ktorý zároveň väčšinu piesní aj sám interpretoval. 


HIT TÝŽDŇA

Tentoraz nechávam na Vás. Myslím, že naozaj je z čoho vyberať


sHIT TÝŽDŇA
9.6.
ŠTVRTOK

22:50 Múmia (Legend of the Mummy), USA, 1997 (Film+)
V Egypte v roku 1947 našli archeológovia šesťprstú múmiu neznámej egyptskej kráľovnej. Po dvadsiatich rokoch, hlavný archeológ, ktorý obsah hrobky previezol do USA, konečne našiel tabuľku s textom, ktorý má priviesť múmiu späť k životu. Netuší ale, že jeho dcéra je v akomsi záhadnom prepojení s dávno mŕtvou kráľovnou. Roztáča sa kolotoč podivných javov.


autor Tomáš Daneček 6.6.2011
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.