TV TIPY 14.11. - 20.11. 2011

TV TIPY 14.11. - 20.11. 2011

VOD recenzia



14.11.
PONDELOK

21:00 Dom bláznov (Дом дураков), Rusko/ Francúzsko, 2002 (Filmbox)
V r. 1996 počas prvej čečenskej vojny je hraničná oblasť Ingušsko pod vládou Čečenov. Blízko hranice je psychiatrická liečebňa. Jej osadenstvo žije svojim životom, nič netušiac o tom, čo sa deje okolo. Keď raz vlak, ktorý pravidelne prechádza okolo ústavu, nepríde, pacienti sú zmätení. V nasledujúce ráno zistia, že personál je preč. V izolovanom ústave vypukne chaos. Duševne chorí, narušení i postihnutí sa musia teraz postarať sami o seba, ako to najlepšie dokážu. Niektorí sa dokonca rozhodnú odísť – sú slobodní. Ale keď začujú bombardovanie, vrátia sa na miesto, ktoré je pre nich vlastne domovom.

21:55 Zúčtovanie (The Reckoning), Veľká Británia/ Španielsko, 2003 (Dvojka)
Dej filmu je zasadený do Anglicka 14. storočia. Kňaz sužovaný fyzickými hriechmi hľadá vykúpenie a odpustenie na úteku z farnosti. Tak sa stretáva so skupinou potulných hercov. S nimi prichádza do mestečka, kde sa práve chystá upálenie mladej ženy za údajné bosoráctvo a vraždu. Táto udalosť na hercov zapôsobí tak silno, že sa rozhodnú namiesto pripravovanej biblickej hry zinscenovať zločin, ktorý mala žena spáchať. Počas predstavenia vychádza najavo, že obyvatelia mesta vedia, že žena nie je vinná a kňaz sa aktívne zaslúži o jej záchranu. Tak nachádza vykúpenie vlastných hriechov. Film je pôsobivou evokáciou éry stredoveku a zároveň i napínavým thrillerom o duši hľadajúcej odpustenie.

22:15 Z Reykjavíku do Rotterdamu  (Reykjavík-Rotterdam), Island, 2008 (Čt2)
Bývalý pašerák alkoholu Kristófer sa snaží žiť poctivo. Ale keď je ekonomika na dne, práca nie je a  treba sa postarať o dom a rodinu, neexistuje iné východisko, než sa vrátiť k riskantnému spôsobu obživy. Jedna cesta z Reykjavíku do Rotterdamu môže zaplatiť dlhy a vyriešiť všetky problémy. Režisér Óskar Jónasson sa islandskému podsvetiu a organizovanému zločinu venoval už vo svojom debute Sodoma Reykjavík z roku 1992, ale vtedy ich stvárnil ešte ako smiešny odvar ozajstnej mafie. O šestnásť rokov po svojej prelomovej komédii sa k téme vrátil s vážnejšou tvárou.


15.11.
UTOROK

18:00 Keby som mal dievča, ČSSR, 1976 (CS Film)
Vlado práve zložil maturitu a nastupuje ako domáci učiteľ do rodiny veľkopodnikateľa. Ocitá sa vo veľmi zložitom prelomovom období rokov 1947-48. Nerozumie mnohému z toho, čo sa okolo neho deje. Neprestajne prežíva citovú zmätenosť, dostáva sa do rozporu so svojím svedomím a napokon sa musí rozhodnúť medzi láskou a rozumom... Snímka chcela nadviazať na divácky úspech predchádzajúceho filmu, ktorého je voľným pokračovaním. Pôvab detskej spomienky sa však vytratil a dospievajúci Vlado musí prejsť skúsenosťou februára 1948, aby sa zorientoval v politike aj v ľuďoch.

20:00 Naděje, ČSSR, 1963 (Dvojka)
Film režiséra Karla Kachyňu rozpráva osudy dvoch životných stroskotancov, alkoholika a prostitútky, ktorí sa po mnohých karamboloch a ubližovaní zblížia. Film je dodnes platnou pozoruhodnou výpoveďou najmä vďaka svojmu realistickému stvárneniu a vynikajúcim hereckým výkonom Hany Hegerovej a Rudolfa Hrušínského v hlavných úlohách.

20:00 Stíny horkého léta, ČSSR, 1977 (Kino CS)
František Vláčil nakrútil pôsobivú baladu, ktorá sa nedlho po skončení druhej svetovej vojny odohráva v beskydských lesoch. So svojou rodinou tam hospodári osamelý roľník, ktorý sa stane rukojemníkom bližšie neurčených mužov v deravých uniformách. Muž sa najprv chová pokorne a vyhýba sa konfliktu, až si vyslúži pohŕdanie dospievajúceho syna. Pritom sa však chystá na rozhodujúce stretnutie.

21:00 Všade dobre prečo byť doma (Away We Go), USA/ Veľká Británia, 2009 (Filmbox Extra)
Oscarový tvorca legendárneho filmu Americká krása (1999) Sam Mendes vo svojom novom projekte dokazuje pravdivosť známej ľudovej múdrosti, že tehotenstvo je drina. V prípade mladej dvojice Burta (John Krasinski) a Verony (Maya Rudolph) to platí dvojnásobne. Nájdenie vhodného „hniezda“ im práve nejde a kým sa dieťa prihlási o slovo, majú pred sebou ešte dlhú cestu.

22:10 Milenec (L' Amant), Francúzsko/ Veľká Británia/ Vietnam, 1992 (Nova Cinema)
Príbeh tajného a vášnivého erotického dobrodružstva medzi mladou francúzskou školáčkou a starším čínskym obchodníkom sa odohráva roku 1929 v Indočíne. Stretli sa len náhodou, pretože ich svety sú v rasovo segregovanej spoločnosti nezlučiteľné. On sa ponúkne, že ju odvezie do školy, ona prijme a nasadne do jeho luxusného auta. Tak sa začína príbeh ich tajných stretnutí, ktoré prebiehajú takmer bez slov a ďaleko od ľudí. Čo spája týchto dvoch ľudí, oddelených kultúrami, vekom i spoločenským postavením? Aké šance má ich telesná fascinácia vo svete, riadiacom sa prísnymi pravidlami? Adaptácia autobiografického románu francúzskej spisovateľky a filmovej režisérky Marguerite Duras vyvolala po svojej premiére vlnu rozruchu kvôli odvážnemu stvárneniu erotickej romance Francúzsky a Číňana.

23:05 Apocalypto (Apocalypto), USA, 2006 (Film+)
Veľkolepý projekt Mela Gibsona rozpráva o starobylej ríši Mayov a jej zániku. Mayovia boli na svoju dobu neobyčajne inteligentní, zaoberali sa poľnohospodárstvom, architektúrou, matematikou či astronómiou. Pôvod tejto kultúry, ktorej odkaz siaha až do dnešných dní, a jej náhla deštrukcia sú dodnes opradené mnohými tajomstvami. Apocalypto predstavuje jednu z teórií o mayskej civilizácii, zobrazenú prostredníctvom príbehu z rozsiahlej ríše. Ide o vôbec prvé filmové spracovanie neobjasnenej záhady.

TV tipy 14.11. - 20.11. 2011 TV tipy 14.11. - 20.11. 2011 TV tipy 14.11. - 20.11. 2011


16.11.
STREDA

20:00 O rodičích a dětech, Česko, 2007 (Nova Cinema)
Film Vladimíra Michálka sa snaží nadviazať na tradičné české filmové komédie prostredníctvom vtipných dialógov, dobrých hereckých výkonov a nadčasového humoru. Syn po štyridsiatke sa pravidelne raz za mesiac ide prejsť po Prahe so svojim Otcom, zdanlivo celkom odlišným mužom, s ktorým ho však napriek všetkým rozdielom spája štyridsať rokov spoločného života. V rozhovoroch sa pred nami odkrývajú temné miesta medziľudských vzťahov, staré radosti a krivdy, i celé dejiny 20. storočia. Na scéne sa však celkom neočakávane objavuje Vnuk, o ktorého existencii Syn doteraz ani len netušil. A tak sa niektoré chyby môžu opakovať znovu a znovu.

20:05 Muž bez tváre (The Man Without a Face), USA, 1993 (Jednotka)
Justin McLeod stratil svoju tvár. Po ťažkom úraze sa už ani nepodobá na toho, kým bol pred tým a tak sa radšej ľuďom celkom vyhýba. Chuck je pre zmenu celkom mladý chlapec, ktorý celkom nevie, čo so životom. Títo dvaja sa jedného dňa stretnú a rozvinie sa medzi nimi obdivuhodne krásne priateľstvo. Režijný debut Mela Gibsona, v ktorom stvárnil aj hlavnú úlohu.

21:00 Candy (Candy), Austrália, 2006 (Filmbox)
Krásna mladá maliarka Candy (Abbie Cornish) prežíva svoje prvé vášnivé vzplanutie s príležitostným básnikom Danom (Heath Ledger). Ich láska je opojná a obaja sa snažia len o to, aby boli spoločné zážitky stále intenzívnejšie a oni sa mohli plne oddať rozkoši. Nespútanosť, po ktorej túžia, nakoniec nájdu v heroíne. Spolu budú neporaziteľní. Zanedlho sa však ocitnú v situácii, keď už nemajú čo dať do záložne, preto začne Candy zarábať peniaze prostitúciou. Dan jej v tom nijako nebráni a raj, v ktorom sa na chvíľu ocitli sa znova stáva iba snom. Zatiaľ čo sa ich drogová závislosť prehlbuje, rozhodnú sa spevniť svoj vzťah manželským sľubom. Veľký deň nakoniec prežijú v drogovej eufórii.


17.11.
ŠTVRTOK

16:00 Organ, ČSSR, 1964 (CS Film)
Dramatický príbeh odohrávajúci sa v období vojnovej Slovenskej republiky. Do kláštora v malom slovenskom meste sa pred fašistami ukryje mladý poľský vojak, nadaný organista. Dostáva sa do konfliktu s netalentovaným miestnym regenschorim, ktorý sa cíti Felixovým nadaním ohrozený. Jeho závisť a zloba vyštve nadaného Felixa z bezpečného úkrytu. Film Organ, v ktorom sa dramatický príbeh z pohnutého obdobia slovenských dejín odohráva na pozadí harmonickej kompozície organovej hudby a gotickej sakrálnej architektúry, je ďalším z filmov, na ktorých Štefan Uher spolupracoval so scenáristom Alfonzom Bednárom a kameramanom Stanislavom Szomolányim.

16:45 Koniec a začiatok, ČSSR, 1968 (Dvojka)
Dráma z obdobia 50.rokov - rekonštrukcia súdneho procesu s novinárom Markusom. Príbeh o dôležitosti občianskej odvahy pri presadzovaní vysokých morálnych princípov v živote spoločnosti.

20:00 Hry lásky šálivé, ČSSR, 1971 (Kino CS)
Pre námet svojej odľahčenej komédie o pôvaboch a úskaliach nevery siahol režisér Jiří Krejčík až do doby renesancie. Za podklad k scenáru, ktorý si napísal sám, mu poslúžili poviedky z pera Giovanniho Boccacia a Markéty Navarrskej.

20:05 Kolja (Kolja), Česko, 1996 (Jednotka)
Trocha citovej vydieračky podľa oscarového modelu na koniec týždňa neuškodí. Bývalý filharmonik, violončelista a starý mládenec František Louka teraz hráva na pohreboch v miestnom krematóriu. Jeho pokojný život naruší návrh priateľa - hrobára, aby sa oženil s jeho vzdialenou ruskou neterou, ktorá potrebuje české občianstvo. Žiadne zväzky. Žiadne záväzky. Za jeden podpis získa dosť peňazí na to, aby si mohol kúpiť trabanta a zaplatil dlhy. Ale jeho manželka rýchlo emigruje do Nemecka za svojím milencov a zanechá mu šesťročného syna, Kolju.

21:40 Pouta, Česko/ Slovensko, 2009 (Čt1)
Československo, 1982. Totalitní režim sa zdá nekonečný a neukončiteľný. Antonín, príslušník tajnej polície, je vnútorne nekľudný, možno až psychopatický násilník, plný neartikulovaného hnevu a zúfalstva. Znudený všetkým okolo seba nasmeruje svojich démonov k zdanlivo čistému, skôr však neuchopiteľnému bodu – k mladej žene Kláře. Nie je to láska ani iný druh čistej vášne – len spaľujúca túžba po ilúzii úteku z šedej klietky a nudy. Antonínova nezmyselná snaha získať Kláru pre seba ho obracia nie len proti tradičným nepriateľom režimu, ale aj proti vlastným ľuďom a systému samotnému. Keď ale Antonín porušuje pravidlá organizácie, ktorej slúži, nie je to gesto občianske alebo politické – je to vzbura čisto osobná a zbesilá.

TV tipy 14.11. - 20.11. 2011 TV tipy 14.11. - 20.11. 2011 TV tipy 14.11. - 20.11. 2011


18.11.
PIATOK

21:00 Kamoši (Buddy), Nórsko, 2003 (Filmbox)
Hrdinom príbehu je 24. ročný mladík Kristoffer (Nicolai Cleve Broch), ktorý spolu so svojim spolubývajúcim Geirom (Aksel Hennie) pracuje ako lepič reklamných plagátov. Aj jeho nie veľmi náročná a nijak prestížna práca je dôvodom, prečo dostane kopačky od svojej kariéry chtivej priateľky Elisabeth (Janne Formoe). Kristoffer to berie veľmi ťažko, ale práve v tej dobe stretáva milé dievča Henriettu (Pia Tjelta). To ale nie je jediná zmena v jeho živote. Začína sa totiž okrem lepenia plagátov, venovať svojej digitálnej kamere a nakrúcať svojich dvoch spolubývajúcich Geira a Stiga Ingeho (Anders Baasmo Kristiansen). Netradičné domáce video, zachytávajúce bežný život trojice kamarátov a ich rôzne mladícke bláznovstvá, sa jedného dňa dostane do rúk televízneho producenta. Netrvá dlho a Kristofferovi je ponúknuté lukratívne miesto v televíznom vysielaní. Stáva sa superhviezdou TV show a o jeho problémoch a kamarátoch vie vďaka amatérskemu video denníku, celé Nórsko.

21:40 Mariňák (Jarhead), USA/ Nemecko, 2005 (Cinemax)
Oscarový režisér Sam Mendes sa už pozrel pod kožu amerického malomesta (Americká krása), do sveta gangsterov z čias prohibície (Road to Perdition). V Mariňákovi nás zavedie medzi amerických vojakov bojujúcich za svoju vlasť na Blízkom východe. Ako sme si už u  Mendesa zvykli, znovu sa jedná o sondu mimoriadne štipľavú, detailnú a zábavnú, v ktorej "tvrdia muziku" vynikajúce herecké výkony hlavných predstaviteľov.

23:35 Ostře sledované vlaky, ČSSR, 1966 (Kino CS)
Film Ostře sledované vlaky nakrútil Jiří Menzel podľa rovnomennej novely Bohumila Hrabala. Dej sa odohráva za druhej svetovej vojny, v dobe, kedy sa ľudské vlastnosti prejavujú rovnako ako v dobe hlbokého mieru, iba sú v konfrontácii s vojnovým dianím lepšie vidieť. Rozpráva príbeh mladučkého eléva Miloša Hrmu, ktorý na malej železničnej stanici prostredníctvom svojich milostných problémov dospieva na prah mužstva.


19.11.
SOBOTA

21:25 Lidé z maringotek, ČSSR, 1966 (Filmbox)
Český širokouhlý film o ťažkom živote ukrytým pod falošnou cirkusovou pozlátkou vznikol v roku 1966 podľa rovnomennej poviedkovej zbierky Eduarda Bassa, doplnenej o niektoré motívy jeho slávneho románu Cirkus Humberto, ktoré do podoby uceleného príbehu majstrovsky spojil scenárista Antonín Máša a Martin Frič (Císařův pekař, Král králů), ktorý bol súčasne aj režisérom filmu.

21:50 Anjel skazy (El ángel exterminador), Mexiko, 1962 (Dvojka)
Na večeru do honosnej vily prichádzajú bohatí hostia. Po skončení večere prebieha klasická konverzácia, no k odchodu sa nikto akosi nemá. Situácia sa opakuje ráno - nikomu sa nepodarí odísť, lebo odísť sa jednoducho nedá, a to nielen v to ráno, ale ešte mnoho ďalších dní. Hostia v dome, ktorý opustilo služobníctvo, trpia hladom, halucináciami, niektorí zomierajú. Ich starostlivo vybudovaná vonkajšia fasáda snobských príslušníkov vyberanej spoločnosti sa pomaly rúca, začínajú sa vzdávať zdanlivo neotrasiteľných pravidiel etikety a čoraz viac pripomínať zvieratá. K všeobecnej paranoji sa ešte pridáva túžba nájsť a potrestať vinníka tejto absurdnej situácie...Bravúrny filmový provokatér Luis Buñuel podobne ako v ostatných svojich filmoch pranieruje skazenosť a pokrytectvo vyššej spoločnosti a katolíckej morálky. Dielo je spolu s Viridianou a Šimonom na púšti súčasťou voľnej trilógie filmov s Silviou Pinal a Claudiom Brookom.

22:20 Ako malé deti (Little Children), USA, 2006 (Nova Cinema)
Sú pekní, úspešní, bohatí a žijú vo svojom krásnom a na pohľad bezchybnom mikrosvete na západnom pobreží Spojených štátov. Tu prežívajú svoj každodenný nudný, organizovaný život, bez akejkoľvek vyhliadky na zmenu, v atmosfére nemálo pripomínajúcej film Americká krása. Päť rokov po debute V spálni (In the Bedroom) prišiel herec a režisér Todd Field s novým filmom. Podobne ako v predošlej snímke sa autor v Malých deťoch upriamil predovšetkým na štúdium jednotlivcov a spoločnosti. Samotný názov vypovedá o filme oveľa viac ako by sme možno predpokladali.

22:30 Tropická búrka (Tropic Thunder), USA, 2008 (Nova)
Premisa sa točí okolo nakrúcania najväčšieho vojnového filmu, v ktorom sa Američanom podarí prekvapivo vyhrať vojnu vo Vietname. V jeho hereckom zložení figuruje trojica veľkých hviezd – Tugg Speedman (Ben Stiller) túži po všetkých blockbustroch získať aj ocenenie kritikov a tu má veľkú príležitosť. Kirk Lazarus (Robert Downey, Jr.) má ocenení až-až, no rád sa necháva presvedčiť na veľké výzvy – a v tomto prípade sa chce zhostiť úlohy černocha, hoci on sám je blondiak z Austrálie. Potom je tu Jeff Portnoy (Jack Black), ktorý rozosmieva národy, no potreboval by do filmografie dramatickú rolu a osvieženie repertoáru. Tento herecký ansámbl sa však len ťažko dokáže rozhýbať, preto sa režisér rozhodne pre metódu realizmu – a pošle ich do džungle, kde prebehne reálny konflikt a majú ukázať svoje skutočné bojové a nie len herecké schopnosti.
 

TV tipy 14.11. - 20.11. 2011 TV tipy 14.11. - 20.11. 2011 TV tipy 14.11. - 20.11. 2011


20.11.
NEDEĽA

21:00 Legenda o vášni (Legends of the Fall), USA, 1994 (Doma)
Bývalý plukovník americkej armády Ludlow vychováva troch synov na osamotenom ranči, aby ich uchránil od šialenstva tých čias. Najmladší syn odíde študovať na univerzitu a keď sa vráti, privedie zo sebou aj snúbenicu. Jej príchod navždy zmení osud rodiny.

21:35 Chungking express (重慶森林), Hong Kong, 1994 (Cinemax)
Film je považovaný za vrchol Wong Kar-waiovho špecifického a formálne slobodomyseľného štýlu, v ktorom napr. kameramani snímajú jednotlivé obrazy takmer výhradne z ruky. Zachytáva milostné problémy dvoch policajtov, ktorí sa vyrovnávajú s tým, že ich opustili partnerky. Zľahka načrtnuté príbehy slúžia k štýlovo čistej a pôsobivej štúdii, štylizovane zachytávajúcej každodenný život. Film je zložený z dvoch nezávislých príbehov o ľuďoch z okraje spoločnosti alebo o ľuďoch pre spoločnosť úplne bezvýznamných, ako sú pašeráci či predavačky v bufete. Hovoria o samote uprostred davu, o neschopnosti komunikácie a nenaplnenej láske.

21:45 Ed Wood (Ed Wood), USA, 1994 (ČT2)
Životopisný film režiséra Tima Burtona vznikol podľa knihy Rudolpha Greya a zachytáva obdobie 50. rokov, kedy Ed Wood po kostrbatých začiatkoch prežíval svoje najplodnejšie obdobie. Scenárista a režisér Edward Davis Wood, Jr. (1924-1978) sa zapísal medzi najsvojráznejších tvorcov hollywoodskej kinematografie. Tento výnimočne plodný autor vytváral výhradne lacné filmy kategórie B, a to v žánri sci-fi, hororu a nakoniec aj pornografie.

22:35 Terminátor 2: Deň zúčtovania (Terminator 2: Judgment Day), USA/ Fr., 1991 (Markíza)
Desať rokov po neúspešnom pokuse zabiť Sarah Connorovú (Linda Hamilton), budúcu matku novodobého spasiteľa ľudstva, sa do Los Angeles vracia z budúcnosti nový typ terminátora T-1000 (Robert Patrick), aby zlikvidoval už narodeného Johna Connora (Edward Furlong). Súčasne však dospelý Connor na svoju ochranu posiela do minulosti druhého terminátora T-800 (Arnold Schwarzenegger). Obaja terminátori nezávisle od seba pátrajú po malom Johnovi. Chlapec zistí, že T-800 je naprogramovaný na jeho ochranu a s jeho pomocou oslobodí matku z psychiatrického ústavu, kde ju liečia z údajnej schizofrénie. T-800 obom vysvetlí, čo prinesie budúcnosť. Kybernetický génius Miles Dyson zostrojí superpočítač Skynet, ktorý roku 1997 začne sám premýšľať a vyvolá nukleárnu vojnu, aby zničil celé ľudstvo.


HIT TÝŽDŇA

19.11.
SOBOTA

21:50 Anjel skazy (El ángel exterminador), Mexiko, 1962 (Dvojka)
Na večeru do honosnej vily prichádzajú bohatí hostia. Po skončení večere prebieha klasická konverzácia, no k odchodu sa nikto akosi nemá. Situácia sa opakuje ráno - nikomu sa nepodarí odísť, lebo odísť sa jednoducho nedá, a to nielen v to ráno, ale ešte mnoho ďalších dní. Hostia v dome, ktorý opustilo služobníctvo, trpia hladom, halucináciami, niektorí zomierajú. Ich starostlivo vybudovaná vonkajšia fasáda snobských príslušníkov vyberanej spoločnosti sa pomaly rúca, začínajú sa vzdávať zdanlivo neotrasiteľných pravidiel etikety a čoraz viac pripomínať zvieratá. K všeobecnej paranoji sa ešte pridáva túžba nájsť a potrestať vinníka tejto absurdnej situácie...Bravúrny filmový provokatér Luis Buñuel podobne ako v ostatných svojich filmoch pranieruje skazenosť a pokrytectvo vyššej spoločnosti a katolíckej morálky. Dielo je spolu s Viridianou a Šimonom na púšti súčasťou voľnej trilógie filmov s Silviou Pinal a Claudiom Brookom.


autor Tomáš Daneček 14.11.2011
Meno:
ODOSLAŤ
:)
0 z 10
0 z 10
FILMOVÉ PREMIÉRY
11.4 |
hodnotenie 8/10
11.4 |
hodnotenie 5/10
11.4 |
hodnotenie 7/10
11.4 |
hodnotenie 7/10
11.4 |
18.4 |
hodnotenie 3/10
18.4 |
hodnotenie 7/10
18.4 |
hodnotenie 8/10
25.4 |
2.5 |
NAJČÍTANEŠIE
|SMRŠŤ
1
hodnotenie 5/10
|GODZILLA A KONG: NOVÁ RÍŠA
1
hodnotenie 5/10
|ZÓNA ZÁUJMU
0
hodnotenie 8/10
|KOLAPS
0
hodnotenie 8/10
|OPIČÍ ČLOVEK
0
hodnotenie 7/10
|PRIŠLA V NOCI
0
hodnotenie 7/10
|SAMOTA
0
hodnotenie 7/10
|VYSVETLENIE NA VŠETKO
1
hodnotenie 7/10
FILMOVÉ NOVINKY
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.