DVD NOVINKY

DVD NOVINKY

článok



Čo takto nejaký filmový disk pod stromček? V posledných tohtoročných DVD novinkách, vám ponúkneme najnovšie DVD tituly a snáď vám uľahčíme prípadnú dilemu, čo kúpiť a čo ani veľmi nie...

DVD novinky DVD novinky DVD novinky

VOJNA SVETOV (2DVD)  (recenzia filmu)

Tom Cruise a Steven Spielberg sa po filme Minority Report spojili už druhý krát. Film s názvom War of the Worlds je inšpirovaný románom H. G. Wellsa Vojna svetov z roku 1898, ktorý je známy, ako prvé dielo opisujúce pristátie mimozemšťanov na Zemi. V minulom storočí bol niekoľkokrát adaptovaný pre film a televíziu, ale najslávnejšia je rozhlasová verzia z roku 1938. Legendárny režisér Orson Welles upravil jednotlivé scény z románu do podoby, skutočných spravodajských vstupov. Nakrúcanie novej Spielbergovej adaptácie začalo v novembri 2004 a Tom Cruise sa na filme podieľal aj ako producent. Obidve hviezdy kvôli Vojne svetov odložili svoje rozpracované projekty. Cruise odsunul nakrúcanie tretieho Mission Impossible, zatiaľ čo Spielberg pozastavil realizáciu filmu o tragédii na olympiáde v Mníchove v roku 1972.  (Kúpiť!)


FANTASTICKÁ ŠTVORKA  (recenzia filmu)

Filmovú verziu klasického komiksu Fantastic Four bude režírovať Tim Story. Štúdio Marvel by rado zopakovalo obrovský úspech Spider-Mana, ktorý je z hrdinov vyslaných z farebných stránok na plátna kín dosiaľ najúspešnejší. Fantastic Four sa zrodili v roku 1961 a skladá sa z nekonečne ohybného Mr. Fantastica, jeho ženy Invisible Woman, lietajúceho vládca ohňa menom Human Torch a Ben Grimma, známeho pod prezývkou The Thing. Skôr ako o ochráncov zákona sa jedná o dobrodruhov a výskumníkov. Komiks patrí spoločne so Spider-Manom či X-Men k titulom, ktoré sa priradili ku zlatému fondu a dokázali osloviť niekoľko generácii fanúšikov.  (Kúpiť!)


POLÁRNY EXPRES (2DVD)  (recenzia filmu)

Ako je to vlastne so Santa Clausom? Existuje alebo nie? Na jedného pochybujúceho chlapca je prichystané jedno neobyčajné dobrodružstvo. Neskoro v noci na Vianoce leží v posteli a tajne dúfa, že začuje zvuk sobích zvončekov a saní Santa Clausa. Namiesto toho však pod jeho oknami zastaví zvláštny vlak – z hustej pary sa vynorí Polárny expres. Je plný detí v pyžamách a jeho sprievodca (Hanks) ho pozve na nezabudnuteľnú cestu na Severný pól. Tam môže získať jeden špeciálny darček, ktorý je však určený len pre tých, ktorí stále ešte veria v to, že Santa Claus existuje.  (Kúpiť!

DVD novinky DVD novinky DVD novinky


MADAGASCAR  (recenzia filmu)

Nová počítačom animovaná komédia od tvorcov filmov Shrek a Príbeh žraloka. Niekoľko zvierat, ktoré sa narodilo a vyrástlo v newyorskej Zoo, je transportovaných na africký Madagascar a tam sa títo "Newyorčania" musia naučiť žiť v skutočnej džungli. Leva, ukecanú zebru a psychotickú žirafu nahovorili Ben Stiller, Chris Rock a David Schwimmer.  (Kúpiť!)


RUKOJEMNÍK  (recenzia filmu)

Jeff Talley pracoval veľa rokov ako vyjednávač losangeleského tímu SWAT. Náročná, stresujúca profesia prinútila traumatizovaného policajta prijať miesto šéfa polície v idylickom mestečku Bristo Camino. Sen o kľudnej práci policajta ďaleko od veľkomesta sa pre neho však skončil vo chvíli, keď traja brutálni zločinci, prichytení pri krádeži, zoberú troch rukojemníkov. Prípad ešte skomplikuje skutočnosť, že jeden z nich je pokladníkom mafie, ktorá má dosť spôsobov na ochranu svojich tajomstiev. A tak musí Talley využiť všetky skúsenosti zo svojej bývalej praxe a pokúsiť sa o záchranu ohrozených životov. Film bol nakrútený podľa rovnomenného bestselleru Roberta Craisa.  (Kúpiť!)


KRAJINA HOJNOSTI  (recenzia filmu)

Po rokoch, strávených s otcom – misionárom v cudzine - sa Lana vrátila do USA študovať. No namiesto štúdií sa pustí do hľadania svojho jediného príbuzného – brata svojej zosnulej matky. Strýko Paul, vietnamský veterán, je samotársky tulák, duševne poznačený vojnovými zážitkami. Tragická udalosť, ktorej sa obaja stanú svedkami, ich zblíži.  (Kúpiť!

DVD novinky DVD novinky DVD novinky


HERBIE NA PLNÝ PLYN  (recenzia filmu)

Čo sa stane, keď sa študentka vysokej školy napriek námietkam otca zúčastní automobilových pretekov Winstonovho pohára za pomoci mladistvého, ale zrelého Volkswagena chrobáka Herbieho?  (Kúpiť!)


TAJOMNÉ HLBINY

Najnovší projekt Oscarom® oceneného režiséra Jamesa Camerona, v ktorom snúbil svoj talent filmového tvorcu s vášňou pre bádanie vo všetkých formách. Inšpirovaný koncepciami z oblasti astrobiológie (štúdiom života vo vesmíre), Cameron skúma myšlienku, či by bizarné tvory žijúce v extrémnych podmienkach života na dne oceánu mohli naznačiť, ako vyzerá život inde vo vesmíre. K režisérovi sa na ceste pridal tím mladých morských biológov a výskumníkov z NASA, ktorý zdieľajú jeho záujem a nadšenie a zamýšľajú sa nad vzájomným vzťahom medzi životom pod morskou hladinou a životom, ktorý možno jedného dňa objavíme vo vesmíre.


PÁSLI OVCE VALASI

Po dlhej dobe opäť v predaji klasická slovenská rozprávka! DVD obsahuje nasledovné časti: - Ako Kubko s Maťkom búrku napásli - Ako Kubko s Maťkom učili kukučku kukať - Ako Kubko s Maťkom vatru preskakovali - Ako Kubko s Maťkom našli poklad na Jána a ďalšie…  (Kúpiť!)

 


autor Peter Konečný 21.12.2005
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.