TV TIPY 13.7. - 19.7. 2009

TV TIPY 13.7. - 19.7. 2009

VOD recenzia



13.7.
PONDELOK

21:00 Ostrov stříbrných volavek (Die Insel der Silberreiher), NDR/Českosl., 1976 (Filmbox)
Príbeh sa odohráva v severonemeckom mestečku koncom roku 1918. Na konci prvej svetovej vojny zabúdajú traja nemeckí chlapci na militaristickú výchovu a zisťujú, že existujú iné životné hodnoty. Zbavujú sa sociálnych aj národnostných predsudkov, takže sú nakoniec ochotní pomôcť dvom vojenským zbehom.

21:00 Krajina strelcov (Open Range), USA, 2003 (Joj)
Je rok 1882 a prériami divokého západu sa preháňa trojica kovbojov - drsný Charley Waite (Kevin Costner), obetavý Mose (Abraham Benrubi) a mladý, zaúčajúci sa Button (Diego Luna) na čele s Bossom Spearmanom (Robert Duvall), hnajúca svoje stádo nekonečnými pastvinami. Napriek odlúčeniu od civilizácie a svojim osobitným životným štýlom majú ale stále svojich nepriateľov. Presvedčia sa o tom, keď ich vzdorné stádo zavedie do blízkosti malého mestečka Harmonwillu. Tu sa stretávajú so skorumpovaným šerifom a bezohľadným rančerom Baxterom (Michael Gambon) , ktorí celú oblasť ovládajú vďaka násiliu a teroru...

22:20 Prelud (Iluzija), Macedónsko, 2004 (Dvojka)
Život sa s dvanásťročným Markom nikdy príliš nemaznal. Jeho otec pracuje v továrni a všetky zarobené peniaze minie na pijatiku a hazard. Matka je zlomená životom a pasívne príma svoj údel. Sestra chce čo najskôr vypadnúť z rodičovského domu a mladší brat je pre ňu len otravným bremenom. Hoci je Marko nadaný, v škole to tiež nemá jednoduché a musí znášať šikanu silnejších spolužiakov. Tragický príbeh smutného detstva vo vojnou rozvrátenom Macedónsku získal na Festivale filmov pre deti a mládež v Zlíne cenu za najlepší debut a ďalšie ocenenia po celom svete.

23:40 Posluhovačka (Une femme de ménage), Francúzsko, 2002 (Čt2)
Jacques pracuje ako zvukový majster, má rád svoju prácu a s tým, že ho opustila žena, sa už vyrovnal. Naopak, plne si užíva svojej voľnosti, miluje samotu, svoju hudbu, vkusne zariadený byt. Za nič na svete by už nemenil. Má však jediný problém – nevie alebo jednoducho nechce upratovať. Upratovačka alebo posluhovačka nie je nič neobvyklé a v inzertných rubrikách je mnoho ponúk. Hudba jeho mladej posluhovačky, ktorú počúva pri upratovaní, však nie je to jediné, čím táto nekomplikovaná osôbka rozvíri Jacquesove výsostné vody. Jacques sa podvedome bráni, ale nakoniec povolí, pretože si myslí, že drží situáciu pevne vo svojich rukách. Začne mu na dievčati záležať viac, ako sám sebe priznal.

TV tipy 13.7. - 19.7. 2009 TV tipy 13.7. - 19.7. 2009 TV tipy 13.7. - 19.7. 2009

14.7.
UTOROK

22:05 Veľká žranica (La Grande bouffe), Francúzsko/ Taliansko, 1973 (Dvojka)
Legendárna filmová provokácia je príbehom štyroch úspešných mužov v strednom veku, ktorí sa rozhodnú prejesť sa až na druhý svet. Marcello je švihácky pilot, Michel prestížny televízny producent, Ugo exkluzívny šéfkuchár a Philippe vysoko postavený sudca. Všetci štyria sa tešia na dlho plánovaný víkend v odľahlej vile, ktorý sa napokon zvrhne na smrteľné holdovanie tonám jedla, pitiu a orgiám. Ferreriho podobenstvo o prežranosti civilizácie konzumu je plné podvratného humoru a anarchie. Kvôli nihilistickému podtextu, nekompromisnej kritike modernej spoločnosti a explicitnému zobrazeniu jedáckych orgií rozpútal film pri svojej premiére škandál.

Kinema Film roka 2005
22:40 História násilia (A History of Violence), USA/ Nemecko, 2005 (Markíza)
Tom Sall (Viggo Mortensen) žije šťastný a pokojný život so svojou ženou Edie a ich dvoma deťmi v malom mestečku v Indiane. Jedného dňa Tom vo svojej reštaurácii prekazí pokus o lúpež, v sebaobrane zabije dvoch hľadaných zločincov a jeho idylický život sa od základov otrasie. Tomovo hrdinstvo priláka médiá a on sa ocitne vo svetlách reflektorov. Snaží sa vrátiť späť k svojmu jednoduchému a obyčajnému životu, no márne. Navyše sa objaví záhadný muž, ktorý tvrdí, že mu Tom v minulosti ublížil. Okrem tajomného muža sa musia Sallovci vysporiadať aj so svojím vzájomným vzťahom, ktorý sa pod vplyvom okolností začne pomaly rúcať.

TV tipy 13.7. - 19.7. 2009 TV tipy 13.7. - 19.7. 2009 TV tipy 13.7. - 19.7. 2009

15.7.
STREDA

20:30 Božská Júlia (Being Julia), Kanada/USA/Maďarsko/UK, 2004 (Čt2)
V poradí už štvrtá filmová či televízna adaptácia románu "Theatre"  W. Sommerseta Maughama, ktorý býva pre svoj úsporný a cynický štýl často porovnávaný s Guy de Maupassantom. Najznámejšia z nich je nepochybne adaptácia Alfreda Weidenmanna z r. 1962 s Lilli Palmerovou a Charlesem Boyerom v hlavných úlohách. Tvorcovia tejto najnovšej verzie dokonale poznajú divadelné prostredie, v ktorom sa dej odohráva. Scenárista Ronald Harwood (nositeľ Oscara za film Pianista) je autorom slávnej drámy Garderobiér, režisér István Szabó má na svojom konte niekoľko diel z divadelného prostredia (Mefisto, Stretnutie s Venušou). Zaujímavosťou je, že Londýn tridsiatych rokov minulého storočia našiel režisér Szabó v dnešnej Budapešti. K mnohým kladom filmu patrí výkon Annette Bening.

21:00 Třicet jedna ve stínu (Ninety Degrees in the Shade), UK/Českosl., 1965 (Filmbox)
Kontrolóri pri náhlej inventúre zistia, že v jednej pražskej predajni potravín chýba väčšie množstvo drahého alkoholu. Zodpovedná za stratu je predavačka Alena, ktorá vie, že do fliaš nalial tmavý čaj jej milenec, vedúci predajne Vorel. Ten ju cynicky požiada, aby vzala vinu na seba. Nešťastná žena spácha samovraždu. Kontrolór Dr. Kurka pochopí, že skutočného páchateľa nedokáže usvedčiť. Pôsobivo nakrútený dramatický príbeh s neobvyklou účasťou anglických hercov.

22:05 1984 (Nineteen Eighty-Four), Veľká Británia, (MGM)
Pre adaptáciu asi najslávnejšieho antiutopického románu všetkých dôb, Orwellovho 1984, sa v rovnakom roku,  ktorý stojí v názve knihy, rozhodol režisér Michael Radford. Pod jeho velením sa John Hurt oblieka do kože Winstona Smitha, ktorý verí, že aj v totalitnej Oceánii je možno uniknúť pohľadu Veľkého brata a nadobudnúť stratenú slobodu.

22:05 Triptych o láske, Československo, 1980 (Dvojka)
Televízny film "Triptych o láske" vznikol podľa poviedok významného slovenského spisovateľa Ladislava Nádaši - Jégeho. Historické témy v jeho dielach majú ambíciu priniesť cez pohľad do atraktívneho prostredia a doby zašlých čias silné dramatické príbehy a vzrušujúce ľudské osudy. Renesančné poviedky zo zbierky "Itália" sú rozmanitými pohľadmi do rozličných prostredí, prepájaných témou mnohých podôb lásky, jej tónov a poltónov, od trpko smiešnych po tragické. V réžii Miloslava Luthera vznikol film plný pozoruhodných obrazov, pripomínajúcich epochu talianskej renesancie v atmosfére prostredia a doby, film o podobách ľudských vášní.

22:55 Mňága – Happy End, Česko, 1996 (Čt1)
Vo fiktívnom hudobnom dokumente o vzniku a zániku umelo vytvorenej skupiny (Mňága a Žďorp) ide o akýsi obrátený príbeh existencie kapely. Neznámi hudobníci sa takmer cez noc stanú slávnymi, prežijú si svoje "perné dni", aby sa nakoniec odobrali do "undergroundu", kde podobné kapely obyčajne začínajú. Je to príbeh hudobníkov, ktorí vďaka médiám zažijú neobyčajné obdobie svojho života, ale ktorí sa dokážu vymaniť z vplyvu cudzích ľudí a prestať klamať svojmu okoliu aj sebe. Filmový debut scenáristu a režiséra Petra Zelenku získal jednu z hlavných cien na festivale v Cottbuse.

00:05 Dodatok (Suplement), Poľsko, 2002 (Čt2)
Hlavnými hrdinami sú študent medicíny Filip a garderobierka Hanka, s ktorými sme sa stretli po boku ťažko chorého lekára Tomáša vo filme Život ako smrteľná choroba prenášaná pohlavnou cestou, na ktorý tento príbeh nadväzuje. Filip práve prežíva zložité obdobie, váha vo voľbe medzi náročnou prácou lekára a životom v kláštore. Túži pritom po zladení viery so životom, po prepojení svojich ideálov s realitou našich dní. Nedokáže ale nájsť jasnú odpoveď, preto čaká na akési znamenie, ktoré však stále neprichádza. Komplikuje tým život svojmu okoliu. Jeho Hanka, ktorá diaľkovo študuje na vysokej škole a zároveň si privyrába ako garderobierka, zatiaľ trpí pocitom viny, že svojmu milovanému prekáža v ceste k jeho sebarealizácii. Réžia: Krzysztof Zanussi.

TV tipy 13.7. - 19.7. 2009 TV tipy 13.7. - 19.7. 2009 TV tipy 13.7. - 19.7. 2009

16.7.
ŠTVRTOK

21:00 Pomsta Jackieho Chana (San ging chaat goo si), Hong Kong/ Čína, 2004 (Filmbox)
Inšpektor hongkongskej polície Wing vedie súkromnú vojnu s nebezpečným gangom, ktorého vodcom je zločinec Joe. Ten zorganizuje niekoľko bankových prepadnutí, počas Wing postupne stráca svojich ľudí. Posledná akcia dopadne katastrofálne. Wing sa stane svedkom popravy svojho tímu. Nakoľko je v areáli nastražená bomba, muž má iba okamih na to, aby mŕtve telá svojich kolegov zvesil a  vyniesol z haly... Tento tragický moment poznačí skúseného policajta natoľko, že podľahne alkoholu. Opíja sa, aby zabudol na svoj žiaľ a pocit viny. Na oddelenie nastúpi mladý a ambiciózny policajt Fung, a ten nakoniec Winga presvedčí, že jedinou cestou, ako sa zbaviť výčitiek svedomia, je chytiť a potrestať vrahov svojich kolegov.

22:40 Syriana (Syriana), USA, 2005 (Markíza)
Film je adaptáciou knihy bývalého agenta CIA Roberta Baera "See No Evil: The True Story of a Ground Soldier in the CIA's War on Terrorism" (Nevidieť zlo: Skutočný príbeh vojaka vo vojne CIA s terorizmom) z roku 2003. Stredný východ – nikde inde na svete nezohrávajú politika, ropa a terorizmus takú dôležitú úlohu ako práve tu. Držiteľ Oscara za scenár k filmu "Traffic – Nadvláda gangov" Stephen Gaghan sa tentokrát zameral na vysokú politickú hru dotýkajúcu sa práve Stredného východu. Syriana zachytáva podobne ako Traffic osudy niekoľkých ľudí, ktorí sa ocitnú uprostred nemilosrdného zápasu o moc a bohatstvo...

23:10 Chlapci z partie (The Boys in the Band), USA, 1970 (Čt2)
Osem priateľov organizuje narodeninový večierok. Sú to normálni ľudia, ktorí žijú väčšinou celkom obyčajným životom a od svojho okolia sa nijak zvlášť neodlišujú - až na svoju sexuálnu orientáciu. Pred sebou sa nemusia pretvarovať, a tak sa ich večierok začne odvíjať v tej najlepšej pohode. Ale predsa len nastanú situácie, ktoré nikto nezamýšľal a nečakal. Vo svojej dobe značne provokatívny film režiséra Williama Friedkina vznikol podľa divadelnej prvotiny dramatika Marta Crowleyho. Je jedným z prvých filmových diel, zobrazujúcich tematiku homosexuality úplne otvorene a v ktorom sú prakticky všetky postavy homosexuálne.

             
 
17.7.
PIATOK

19:20 Nebo (Heaven), UK/Nemecko/Taliansko/Francúzsko, 2002 (Film+)
Príbeh sa začína v Turíne. Štyria nevinní ľudia sa stanú obeťou teroristického útoku. Phillipa - učiteľka angličtiny – nekladie pri zaistení žiaden odpor. Cieľom jej útoku bol niekto iný - drogový dealer, ktorý má na svedomí jej manžela i mnohých ďalších študentov. Polícia hľadá v zločine politický motív. Mladý policajt Fillipo je jediný, ktorý uverí Phillipinmu príbehu, pretože je presvedčený, že sú stvorení jeden pre druhého. Vymyslí plán, ktorý jej pomôže prinavrátiť slobodu – aj keď si je vedomý toho, že ho to môže stáť kariéru a dokonca i život. Vie, že ak chce dokázať, že ju miluje, nesmie sa obzrieť späť… Skvelý film Toma Tykwera (Lola beží o život)

22:00 Dobří holubi se vracejí, Československo, 1988 (Joj plus)
Film je koncertom známych hereckých osobností. Bola to posledná filmová úloha pre Vladimíra Menšíka. Formou tragikomédie svojráznym spôsobom zachytáva dianie v protialkoholickej liečebni, kam sa uchýli muž v stredných rokoch, kurič Národného divadla Miloš Lexa, aby skoncoval so svojou alkoholickou závislosťou. Sústava liečebných procesov, založených na totálnom popretí osobnosti pacienta, poukazuje na možnosť zneužitia takého systému, čo v príbehu zosobňuje predovšetkým krutý a sadistický hlavný ošetrovateľ Masák v presvedčivom podaní Rudolfa Hrušínskeho.

22:05 Sunset Boulevard (Sunset Bvld.), USA, 1950 (Dvojka)
Joe Gillis je talentovaný, ale málo úspešný hollywoodsky scenárista. Už dlhé mesiace sa mu v žiadnom štúdiu nepodarilo nájsť prácu a topí sa v dlhoch. Na úteku pred exekútormi dostane defekt a núdzovo zaparkuje v súkromnej rezidencii na Sunset Boulevarde. Čoskoro spoznáva majiteľku honosného, ale zanedbaného sídla. Je ňou bývalá veľká hviezda nemého filmu Norma Desmod, ktorá už roky žije v zabudnutí, ale neprestala snívať o svojom veľkom comebacku. Preto ponúkne Joeovi, aby pre ňu napísal scenár. Pretože doma na Joea čakajú iba exekútori a vo vrecku nemá ani dolár, rozhodne sa prijať ponuku excentrickej hereckej divy. Udalosti však naberú celkom iný spád. Slávny film režiséra Billyho Wildera je vtipnou i temnou satirou na Hollywood, svet strieborného plátna a tých, ktorí pod vplyvom slávy uverili vo vlastnú genialitu.

22:55 Deň kobyliek (The Day of the Locust), USA, 1975 (Čt1)
Fay Green sníva o kariére filmovej hviezdy. Zamiluje sa do nej nádejný filmár Tod Hackett, ale i keď sa dievčaťu páči, nepredstavuje pre ňu príliš perspektívny vzťah. Dievča radšej začne sebecky a cynicky využívať dobrosrdečnosť bohatého a naivného Homera Simpsona (nie toho ☺ ), ktorého úplne očarila. Thriller režiséra Johna Schlesingera (Maratónec)

23:25 Posledný ostáva (Last Man Standing), USA, 1996 (Markíza)
Bruce Willis predstavuje záhadného cudzinca, ktorý zablúdi do malého texaského mesta, ochromeného bojom dvoch chicagských gangsterských bossov a skorumpovanou políciou. Tajomný John Smith sa tak ocitá v smrteľne nebezpečnej hre a keď sa na scéne objaví aj krásna Felina, nemilosrdnej vojne už nemožno zabrániť.   

             

18.7.
SOBOTA

17:15 Na pravé poludnie (High Noon), USA, 1952 (Čt1)
Will Kane (Gary Cooper) sa práve oženil a chystá sa opustiť mestečko, kde doposiaľ vykonával funkciu šerifa, keď sa k nemu donesie znepokojivá správa – na zastávke čakajú traja neslávne známi muži. Poludňajším vlakom má totiž do mesta prísť vrah, ktorého Will kedysi pomohol dostať do väzenia, aby sa Willovi i mestečku pomstil. Will sa snaží zohnať mužov, ktorí by sa spolu s ním štyrom zabijakom postavili, nikto mu ale nechce pomôcť a všetci ho presviedčajú nech radšej odíde – v tom prípade dajú banditi mestu pokoj. Will tak proti nim stojí na pravé poludnie sám.

20:00 Pravdivé lži (True Lies), USA, 1994 (Prima)
Zvláštny agent Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) vedie dvojaký život. Plynulo rozpráva šiestimi jazykmi, je dobre vycvičený pre kontrašpionáž a pracuje ako medzinárodný špión pre vládnu organizáciu najvyššieho utajenia, ale jeho žena Helen (Jamie Lee Curtis) už pätnásť rokov verí tomu, že má za muža obyčajného nudného obchodníka s počítačmi.

20:00 Buena Vista Social Club (Buena Vista Social Club), Nem./USA/UK/Fran., 1999 (Dvojka)
Známy inštrumentalista Ry Cooder počas svojej cesty na Kubu nahral album s kedysi najjagavejšími hviezdami tamojšej hudby. Výsledok s názvom Buena Vista Social Club zaznamenal fenomenálny celosvetový úspech. V roku 1998 sa Cooder opäť vracia na Kubu nahrať sólový album Ibrahima Ferrera, znovu za účasti tých istých hudobníkov, známych na Kube ako Super Abuelos, čiže "Superdeduškovia". Slávny režisér Wim Wenders ho sprevádza s malým filmovým štábom, aby zaznamenal prácu a životy hudobníkov. Nakrúcanie pokračuje na ich koncertoch v Amsterdame a vrcholí ich triumfálnym úspechom v legendárnej Carnegie Hall v New Yorku.

21:50 Horúčka sobotňajšej noci (Saturday Night Fever), USA, 1977 (Čt1)
Jeden z najúspešnejších filmov 70. rokov nakrútil režisér John Badham (Vojnové hry, Modrý hrom, Číslo 5 žije). Ten mal šťastnú ruku aj pri voľbe hudobného sprievodu, súčasťou deja sú dnes už slávne hity skupiny Bee Gees. Postavu Tonyho Manera stvárnil John Travolta. Po prvý raz zaujal v slávnom horore Briana De Palmu Carrie, slávu mu ale priniesla práve úloha v Horúčke sobotnej noci, ktorá z neho učinila idol mládeže a priniesla mu nomináciu na Oscara. Veľký komerčný úspech získal aj v nasledujúcom hudobnom filme Pomáda, v ktorom si zahral s Oliviou Newton-John. Platne z oboch filmov patria medzi najlepšie predávané tituly v histórii hudobného priemyslu.

22:40 Stratené v preklade (Lost in Translation), USA/Japonsko, 2003 (Filmbox)
Američania sa náhodne stretávajú pri svojom pobyte v Tokiu. Postarší herec Bob tu nakrúca reklamu na whisky, mladé dievča Charlotta je na výlete za svojim workoholickým manželom, fotografom. Stretnutie v hoteli prerastie behom putovania po celom meste v silné priateľstvo.

             

19.7.
NEDEĽA

20:00 Cesta z města, Česko, 2000 (Čt1)
Lyrická komédia režiséra Tomáša Vorla s humorom líči pokus programátora Honzu (Tomáš Hanák) nájsť zmysel života v návrate k prírode. Keď Honza berie na výlet do prírody svojho predpubertálneho syna z rozvedeného manželstva, nezabudne pribaliť mobil, notebook a digitálnu kameru. Víkendový výlet sa ale pretiahne na niekoľkotýždenný pobyt v malej podhorskej dedinke

22:05 V koži Johna Malkovicha (Being John Malkovich), USA, 1999 (Prima)
Bábkoherec Craig (John Cusack) si nemôže nájsť poriadnu prácu, a tak predvádza svoje predstavenia, plné sklamania a nešťastných lások, priamo na newyorských uliciach. Jeho žena Lotte (Cameron Diaz) je posadnutá zvieratami. Predáva domácich maznáčikov a doma ich má tiež niekoľko. Jej favoritom je retardovaný šimpanz Elijah, ktorému sa Lotte pokúša pomôcť a vyriešiť jeho psychologické problémy. Craig je bez  peňazí, preto prijme miesto účtovníka v podniku so šéfom, ktorý má už 105 rokov, a senzačnou kočkou Maxine (Catherine Keener). Na prvý pohľad sa do nej zaľúbi, ale Maxine o neho nestojí. Našťastie iba do tej chvíle, kým vedľa Craigovho stola spoločne nájdu  tunel, ktorým sa vchádza  do „Johna Malkovicha“. Prídu na to, že z tohto zvláštneho objavu by mohla byť celkom slušná živnosť. Obaja začnú predávať pätnásťminútové pobyty „v koži Johna Malkovicha“ za 200 dolárov  a  vzrušujúce „cestovanie“ tiež sami vyskúšajú. Surrealistická cestovná kancelária je na svete! 

22:30 Ivansxtc (Ivansxtc), Veľká Británia/ USA, 2002 (Čt2)
Aktualizovaná adaptácia poviedky L. N. Tolstého "Smrť Ivana Iljiča", ktorej dej sa odohráva v súčasnom Hollywoodu. Mimoriadne podarená modernizácia nadčasovej témy pôsobí v réžii Bernarda Rosa veľmi vierohodne a realisticky. Danny Huston podáva v úlohe Ivana presvedčivý výkon, ktorý prispieva k takmer dokumentárnemu účinku snímky. Trýznivá bilancia jednej ľudskej existencie kontrastuje s pozlátkou a hektickosťou zábavného priemyslu. Film bol veľmi dobre hodnotený kritikou a získal niekoľko ocenení na svetových festivaloch.

23:00 Ezop (Ezop), Bulharsko/ Československo, 1970 (Filmbox)
Bulharský režisér Rangel Valčanov nakrútil štylizovaný, teatrálne sošný proklamatívny životopis antického bájkara, nabádajúceho obyčajný ľud túžiť po slobode. Pre vtedajší bulharský režim bol nežiaduci a snímka skončila na zozname zakázaných diel. Vysokopostaveným osobám sa nepáčilo, že otrok odhaľuje neprávosti svojich pánov a hlása, že v prípade nutnosti sa proti nim treba postaviť.


HIT TÝŽDŇA

14.7.
UTOROK

22:05 Veľká žranica (La Grande bouffe), Francúzsko/ Taliansko, 1973 (Dvojka)
Legendárna filmová provokácia je príbehom štyroch úspešných mužov v strednom veku, ktorí sa rozhodnú prejesť sa až na druhý svet. Marcello je švihácky pilot, Michel prestížny televízny producent, Ugo exkluzívny šéfkuchár a Philippe vysoko postavený sudca. Všetci štyria sa tešia na dlho plánovaný víkend v odľahlej vile, ktorý sa napokon zvrhne na smrteľné holdovanie tonám jedla, pitiu a orgiám. Ferreriho podobenstvo o prežranosti civilizácie konzumu je plné podvratného humoru a anarchie. Kvôli nihilistickému podtextu, nekompromisnej kritike modernej spoločnosti a explicitnému zobrazeniu jedáckych orgií rozpútal film pri svojej premiére škandál. K búrlivému prijatiu prispela aj účasť hviezd francúzskeho a talianskeho filmu, ktoré dovtedy zosobňovali prevažne kultivovaných intelektuálnych hrdinov - Marcella Mastroianni, Michela Piccoli, Uga Tognazzi a Philippa Noiret. Napriek problematickému prijatiu udelili filmoví novinári na MFF Cannes snímke Cenou FIPRESCI a Veľká žranica sa zakrátko stala kultovou klasikou.


autor Tomáš Daneček 13.7.2009
Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 6379
02 |
návšt. 3868
03 |
návšt. 3865
04 |
návšt. 3518
05 |
návšt. 2098
06 |
návšt. 1798
07 |
návšt. 2057
08 |
návšt. 1557
09 |
návšt. 764
10 |
návšt. 551
REBRÍČEK US
01 |
$80,0 mil.
02 |
$16,0 mil.
03 |
$11,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$3,3 mil.
06 |
$2,4 mil.
07 |
$2,2 mil.
08 |
$1,9 mil.
09 |
$1,5 mil.
10 |
$1,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.