SkyShowtime odhaľuje pôsobivú ponuku na rok 2024 a neskôr - Schmeichel, The Day of the Jackal, Landman

SkyShowtime dnes oznámila svoju ponuku nových a exkluzívnych titulov, ktoré budú mať ...

pridal kinema 3.6.2024 o 20:48
SkyShowtime odhaľuje pôsobivú ponuku na rok 2024 a neskôr - Schmeichel, The Day of the Jackal, Landman


SkyShowtime dnes oznámila svoju ponuku nových a exkluzívnych titulov, ktoré budú mať premiéru v roku 2024 a neskôr.

SkyShowtime, exkluzívny domov najlepších seriálov od spoločností Paramount, NBCUniversal a Sky Studios, potvrdila celý rad hviezdnych titulov, ktoré budú pre predplatiteľov dostupné neskôr v tomto roku.

SkyShowtime tiež rozšírila svoju ponuku v oblasti dokumentárnych filmov o SkyShowtime Original titul Schmeichel. Futbalový velikán – Dán Peter Schmeichel získal najviac ocenení v histórii Premier League a je jedným z najlepších brankárov všetkých čias. Bol súčasťou pozoruhodného dánskeho outsiderského tímu, ktorý v roku 1992 vyhral EURO, a potom sa stal oporou Manchestru United v jeho najúspešnejšej ére pod vedením Sira Alexa Fergusona. Dokument Schmeichel je neuveriteľným rodinným príbehom o úspechu, zlyhaní a vykúpení, ktorý sleduje vzostupy a pády jeho úžasnej 22-ročnej kariéry.

Klitschko: More Than a Fight v réžii uznávaného filmára Kevina Macdonalda predstaví predplatiteľom SkyShowtime exkluzívny príbeh bývalého majstra sveta v boxe v ťažkej váhe Vitalija Klička a jeho brata Wladimira, ktorí spolu dominovali tomuto športu viac ako desaťročie. Tento celovečerný dokument mapuje Vitaliho cestu z ringu do politickej funkcie, v ktorej vedie obranu hlavného mesta.

Medzi ďalšie pripravované exkluzívne seriály patrí The Day of the Jackal, 10-dielna adaptácia podľa zásadného románu Fredericka Forsytha a oceňovaného filmu z roku 1973 od Universal Pictures. V tomto modernom spracovaní kultového trileru sa predstavia držiteľ Oscara® a cien Tony a BAFTA Eddie Redmayne ako Šakal, neprekonateľný a takmer nepolapiteľný vrah, a Lashana Lynch ako Bianca, neústupná agentka MI6, ktorá ho neúnavne prenasleduje po celom svete. Úrsula Corberó, hviezda celosvetového hitu La Casa De Papel (Money Heist), hrá v seriáli Nuriu, najdôležitejšiu osobu v Šakalovom osobnom živote, ktorá vôbec netuší, kým Šakal v skutočnosti je.

SkyShowtime tiež potvrdila, že do portfólia titulov od scenáristu Taylora Sheridana, nominant na Oscara®, pridáva ďalší seriál s názvom Landman. Moderný príbeh o hľadaní šťastia vo svete ropných plošín s držiteľom Oscara® Billym Bobom Thorntonom a nominantkou na Zlatý glóbus Demi Moore bude k dispozícii exkluzívne na platforme neskôr v tomto roku.

Okrem toho SkyShowtime oznámila uvedenie seriálu The Donovans, 10-dielnej drámy voľne založenej na populárnom seriáli Ray Donovan, ktorý napísal tvorca seriálu Top Boy Ronan Bennett. Réžie a výkonnej produkcie sa ujal Guy Ritchie.

SkyShowtime ako streamovacia služba vytvorená špeciálne pre Európu naďalej rozširuje svoje portfólio pôvodných titulov pre miestne publikum. Okrem dokumentu Schmeichel dnes SkyShowtime oznámila ďalšie pôvodné SkyShowtime tituly, ako napríklad španielske seriály Las Pelotaris 1926 a Mamen Mayo. Streamovacia služba tiež nedávno oznámila herecké obsadenie poľského SkyShowtime Original seriálu Śleboda, ktorý sa začal nakrúcať v apríli. Ide o prvú lokálnu SkyShowtime Original produkciu vytvorenú pre poľských divákov.

Pridanie týchto titulov nadväzuje na úspech existujúcich pôvodných seriálov uvedených na platforme od jej spustenia v roku 2023 vrátane BoséCodename: AnnikaFleeting Lies (Mentiras Pasajeras), Los Enviados (The Envoys), Poker FaceThe Curse, The Invisible Ladies (Las Invisibles), The Winner (Víťaz), Veronika alebo Warszawianka.

Predplatitelia SkyShowtime sa tiež môžu tešiť na silnú zostavu vracajúcich sa obľúbených titulov, ktoré budú k dispozícii exkluzívne na platforme, ako napríklad Frasier (2. séria), Funny Woman (2. séria), Poker Face (2. séria), Tulsa King (2. séria), Lioness (2. séria) a hit Taylora Sheridana Yellowstone (séria 5B).

SkyShowtime tiež posilní svoju pôsobivú ponuku kasových trhákov hviezdnym výberom filmov, ktoré mali premiéru v kinách: Bob Marley: One Love, Protivné baby, Vtáci sťahováci a snímka nominovaná na Oscara® za najlepší film Zimné prázdniny.

Presné dátumy premiér všetkých titulov budú oznámené neskôr.

Monty Sarhan, generálny riaditeľ SkyShowtime, uviedol: „SkyShowtime je nadšená, že sa môže podeliť o silnú ponuku nových pôvodných titulov, exkluzívnych seriálov a filmových trhákov, ktoré sa na platforme objavia v roku 2024 a neskôr. Našim predplatiteľom aj naďalej predstavujeme to najlepšie z Hollywoodu v podobe hviezdnych titulov, ako napríklad Landman a The Day of the Jackal, ktoré sú už na ceste, spolu s novými sériami obľúbených seriálov, ako sú napríklad Yellowstone (séria 5B) a Frasier. Sme tiež hrdí, že môžeme oznámiť uvedenie nových pôvodných seriálov SkyShowtime Las Pelotaris 1926, Mamen Mayo a dokumentu Schmeichel, čím posilňujeme náš záväzok poskytovať našim predplatiteľom v celej Európe prémiový výber miestnej aj medzinárodnej zábavy.“

Kai Finke, Chief Content Officer SkyShowtime, povedal: „Ponuka SkyShowtime pre našich predplatiteľov je lákavejšia ako kedykoľvek predtým a budúci rok bude ešte rozsiahlejšia a lepšia. Obzvlášť sa tešíme na prvú miestnu produkciu SkyShowtime Original seriálu Śleboda pre poľské publikum, ktorého hviezdne herecké obsadenie sme oznámili len nedávno. Od vracajúcich sa hitov ako Lioness (2. séria), Tulsa King (2. séria) a Poker Face (2. séria) po oscarové tituly ako Zimné prázdniny alebo chystaný dokument Klitschko: More Than a Fight, každý si tu nájde niečo pre seba.“





Meno:
ODOSLAŤ
:)
REBRÍČEK SK
01 |
návšt. 95699
02 |
návšt. 15842
03 |
návšt. 13846
04 |
návšt. 10518
05 |
návšt. 9756
06 |
návšt. 7743
07 |
návšt. 7723
08 |
návšt. 7791
09 |
návšt. 5782
10 |
návšt. 1082
REBRÍČEK US
01 |
$42,0 mil.
02 |
$30,0 mil.
03 |
$24,0 mil.
04 |
$10,0 mil.
05 |
$9,6 mil.
06 |
$6,3 mil.
07 |
$3,5 mil.
08 |
$3,4 mil.
09 |
$2,6 mil.
10 |
$2,4 mil.
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
Kinema.sk - filmy, seriály

sector logo
network
ISSN 1336-4197. Všetky práva vyhradené. (c) 2024 SECTOR Online Entertainment / Kinema s.r.o.